وام ۱۰۰ میلیون تومانی مشاغل خانگی در کرمان با استقبال مواجه نبود
وام ۱۰۰ میلیون تومانی مشاغل خانگی در کرمان با استقبال مواجه نبود

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: محدودیتی برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی در این استان نداریم اما متاسفانه تا این لحظه استقبال چندانی از این تسهیلات نشده است. حسین مهرابی در نشست گروه کاری اشتغال استان کرمان با اشاره به نشستی با مدیرعامل بانک رسالت اظهارداشت: تسهیلات تا سقف حداکثر یکصد میلیون […]

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: محدودیتی برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی در این استان نداریم اما متاسفانه تا این لحظه استقبال چندانی از این تسهیلات نشده است.
حسین مهرابی در نشست گروه کاری اشتغال استان کرمان با اشاره به نشستی با مدیرعامل بانک رسالت اظهارداشت: تسهیلات تا سقف حداکثر یکصد میلیون تومان به ۱۲ هزار نفر پرداخت می شود که بانک رسالت در صورت تکمیل این میزان هم تمامی متقاضیان جدید را پوشش می دهد.
وی با اشاره به سهمیه هر دستگاه برای معرف افراد به منظور دریافت این تسهیلات اظهار داشت: سهمیه بسیج سازندگی ۳۰۰ نفر تعیین شد که بیش از یکهزار نفر برای دریافت تسهیلات خانگی به بانک رسالت معرفی کرده و نزدیک به ۵۰۰ نفر تکمیل پرونده شده است.
سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان بیان کرد که برخی دستگاه ها تاکنون معرفی نداشته اند اما بعضی دیگر خوب عمل کرده اند.
مهرابی گفت: نزدیک سه ماه از آغاز پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در استان کرمان می گذرد که تمام توان صرف این حوزه است، دروازه های ورودی زیادی همچون فرمانداری و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را برای معرفی واجدان شرایط به این بخش وارد کردیم و زحمات زیادی هم انجام شده تا به یک جمع بندی نهایی رسیده ایم.
سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه پیشنهاد می شود اعتبارات ۱۶ شهرستان شمال و هفت شهرستان جنوب جداگانه پرداخت شود، گفت: همچنین در این زمینه اعتقاد دارم که قید و محدودیت توزیع را ناکارآمد می‌کند.
مهرابی تصریح کرد: متقاضیان مشاغل خانگی و خرد باید از طریق پلتفرم (سامانه) بانک رسالت اقدام کنند و معتقدم که بانک در این حوزه قدرتمند ورود کرده است.

افزایش ۱۷ درصدی خرید برگ سبز چای از چایکاران شمال
رئیس سازمان چای کشور با اشاره به رشد ۱۷ درصدی خرید برگ سبز چای در مقایسه با سال گذشته، گفت: تاکنون ۱۲۱ هزار و ۱۷۸ تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شده است.
حبیب جهانساز با اشاره به اینکه چین تابستانه برگ‌های سبز چای در استان‌های شمالی در حال انجام است، گفت: از ابتدای فصل برداشت برگ سبز چای تاکنون ۱۲۱ هزار و ۱۷۸ تن برگ از چایکاران خریداری شده است.
وی به رشد ۱۷ درصدی برگ‌های خریداری شده در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: ارزش ریالی برگ‌های خریداری شده ۶۸۹ میلیارد تومان بوده که تا به امروز ۷۶ درصد مطالبات چایکاران از این مبلغ پرداخت شده است.
رئیس سازمان چای کشور در ادامه با بیان اینکه این میزان معادل ۵۲۲ میلیارد تومان است، گفت: ۵۷ هزار و ۸۱۰ تن معادل ۴۷.۵ درصد برگ‌های خریداری شده از نوع درجه یک هستند.
وی با اشاره به ادامه برداشت برگ سبز چای از باغات شمال کشور، ادامه داد: ۶۳ هزار و ۳۶۷ تن معادل ۵۲ و ۳ دهم درصد درجه دو است.
جهانساز با بیان اینکه بیش از ۱۶۰ کارخانه چایسازی با سازمان چای برای خرید برگ‌های سبز چای و تولید چای خشک قرار دارند، اضافه کرد: تاکنون ۲۷ هزار و ۶۵۰ تن چای خشک در کارخانه‌های چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است.

هیچ واحد تولیدی نباید تعطیل شود
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: تا جایی که ممکن است نباید هیچ واحد تولیدی تعطیل شود و در عین حال بانک‌ها نیز متضرر نشوند.
پرویز توسلی‌زاده در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی با فراخوان از ۱۲ واحد تولیدی و بررسی مشکلات آنها،گفت: برای رسیدگی بیشتر حقوقی و قضایی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان این نشست‌ها را به صورت هفتگی و در هر پنج شنبه دنبال خواهیم کرد.
او افزود: از مهمترین برنامه‌های دوره تحول قضایی، حمایت از تولید است که در شعار سال توسط مقام معظم رهبری نیز آورده شده است؛ بنابراین اهتمام جدی دادگستری کرمانشاه این است که موانع را از سر راه تولید برداریم.
رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه ادامه داد: با فراخوان و پای کار آوردن بسیاری از مدیران و مسئولان استانی از جمله بانک‌ها و رایزنی با آن‌ها و از طرفی ایجاد راهکار‌های قانونی و حقوقی بنا داریم، مشکلات را حل کنیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه تأکید کرد: معتقدیم اگر در این جلسات حتی گره از مشکل یک واحد تولیدی باز کنیم و آن را به چرخه تولید و ایجاد اشتغال برگردانیم، ارزشمند است.
او به مدیران بانک‌ها و دیگر شکات تولیدکنندگان تأکید کرد که تا جایی که ممکن است با تولید کنندگان برای کمک به تولید کنار بیایند.
در ادامه با بررسی مشکلات ۱۲ واحد تولیدی و شنیدن دفاعیات آن‌ها و نیز شکات مربوطه، برای برخی از آن‌ها تخفیف در مجازات، ایجاد فرصت جدید برای رفع مشکل و مجال بیشتر برای ایجاد راهکار برون رفت از موانع داده شد.