واژه منطقه محروم واژه مناسبی نیست
واژه منطقه محروم واژه مناسبی نیست

  وزیر آموزش و پرورش در بوشهر گفت: مدرسه کانون حیات و یادگیری، شکل دهنده شخصیت و جایگاهی برای ساختن آینده است و همه دستاوردهایی که در عرصه های مختلف به دست می آید از مدرسه نشات می‌گیرد. محسن حاجی میرزایی افزود: از تعلیم و تربیت داخل مدرسه، مدیران، مهندسان و مسئولان کشور ساخته می‌شوند […]

 

وزیر آموزش و پرورش در بوشهر گفت: مدرسه کانون حیات و یادگیری، شکل دهنده شخصیت و جایگاهی برای ساختن آینده است و همه دستاوردهایی که در عرصه های مختلف به دست می آید از مدرسه نشات می‌گیرد.
محسن حاجی میرزایی افزود: از تعلیم و تربیت داخل مدرسه، مدیران، مهندسان و مسئولان کشور ساخته می‌شوند و مدرسه با نقش بنیادی و پایه ای که دارد، جایگاهی برای رشد، پیشرفت، توسعه و شکوفایی اندیشه و توانایی‌های نسل نو است. وی بیان کرد: همه دانش آموزان صرفه نظر از دوری و نزدیکی و سطح برخورداری‌های اقتصادی باید به بهترین فضاهای آموزشی دسترسی داشته باشند. وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: برنامه آموزش و پرورش، توسعه و استاندارد سازی فضاهای آموزشی است و در هشت سال گذشته قدم‌های بزرگی در این راستا برداشته شده است و خیران به عنوان راهبردی ترین شرکای این مسئولیت مهم، در کنار آموزش و پرورش نقش آفرینی می‌کنند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با تاکید بر این که واژه منطقه محروم واژه مناسبی نیست، گفت: حتی اگر عسلویه و منابع گسترده گاز نبود، این استان دارای مردمی شریف، مقاوم ، با ایمان و پرتلاش است که به عنوان مهمترین سرمایه به شمار می‌رود و وقتی که در مورد محرومیت منطقه ای صحبت می شود به تدریج این واژه بر ذهن و روان مردم آن منطقه تاثیر می گذارد.
حاجی میرزایی افزود: بنابراین هیچ منطقه ای نداریم که محروم باشد، ممکن است از لحاظ برخی برخورداری ها خلاف عدالت برخورد شود اما ظرفیت‌های انسانی مناطق، مهمترین ظرفیت است.
در حیرتم که چگونه عرض تسلیت دهم
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پیامی با تسلیت درگذشت دکتر بهزاد قره‌یاضی بنیانگذار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مرجع ملی ایمنی زیستی، گفت:بی گمان دستاوردهای گران‌سنگ ایشان در جای جای کشور و به ویژه در بخش کشاورزی ماندگار است.
در پیام تسلیت رییس سازمان حفاظت محیط زیست آمده است :در حیرتم که چگونه عرض تسلیت دهم؛ بی‌تردید اندیشه و تلاش خدمت گزاران صدیق کشور هیچگاه از یاد نخواهد رفت و آثارشان بر صفحات نوین تاریخ ایران به یادگار خواهد ماند. اگرچه همه ما خزان عمر را به نوبت نشسته‌ایم، لیکن این خزان زودرس و زود هنگام چنان سنگین و جگر خراش است که هیچ کلامی نمی‌تواند تسلی بخش آن باشد. افسوس که شمع زندگی دکتر قره یاضی بسی زود خاموش شد و دست روزگار بوته زندگی او را چه بی ملاحظه از جا کنده است.
عیس کلانتری در بخش دیگری از این پیام تسلیت آورده است : همکار دیرین ما، زنده یاد دکتر قره یاضی بنیانگذار پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مرجع ملی ایمنی زیستی و در شمار دانشمندان و برجسته ترین محققان بخش کشاورزی ملی و بین المللی بوده‌اند. بی گمان دست‌آوردهای گران سنگ ایشان در جای جای کشور و به ویژه در بخش کشاورزی ماندگار است. صداقت در عمل، تعهد، پشتکار و دردمندی نسبت به مسائل و مشکلات بخش کشاورزی از ویژگی های بارز این همکار ارجمند است. «در گذشت ناباورانه ی این همکار ارجمند و نو اندیش و خلاق، برای من ضایعه ای غمبار و جبران ناپذیر است. همچنین این غم تاسف آمیز برای کشور و جامعه‌ی فرهیخته‌ی هیات‌های علمی، دانشگاهیان بسیار سخت می‌نماید.
لذا با کمال تاسف و تاثر اینجانب این مصیبت بزرگ را به همه ی اصحاب علم و فضیلت همراهان و ارادتمندان به آنمرحوم به خاندان شریف و همه وابستگان عزادارش تسلیت و تعزیت عرض می کنم. از درگاه خداوند باریتعالی برای آنمرحوم غفران الهی و علو درجات و برای بازماندگانش صبر جمیل و اجر جزیل مسألت دارم. ‌