واکسیناسیون داوطلبان واکسن کرونا وارد مرحله دوم شده است
واکسیناسیون داوطلبان واکسن کرونا وارد مرحله دوم شده است

  مجری کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کرونا گفت: داوطلبان واکسیناسیون کرونا، آماده دریافت دوز دوم هستند. محمدرضا صالحی افزود: از میان ۱۴ نفری که هفته گذشته واکسن دریافت کردند ۳ نفر دوز دوم را هم دریافت کردند، از امروز هم باقی نفرات آماده دریافت دوز دوم واکسن شدند و تاکنون عارضه جدی حادث نشده است. […]

 

مجری کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کرونا گفت: داوطلبان واکسیناسیون کرونا، آماده دریافت دوز دوم هستند.
محمدرضا صالحی افزود: از میان ۱۴ نفری که هفته گذشته واکسن دریافت کردند ۳ نفر دوز دوم را هم دریافت کردند، از امروز هم باقی نفرات آماده دریافت دوز دوم واکسن شدند و تاکنون عارضه جدی حادث نشده است.
او ادامه داد: عوارضی که تاکنون از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان مشاهده شده همانند عوارض مربوط به واکسن‌های قبلی است که تب خفیف و درد محل تزریق، ضایعات پوستی مختصر از جمله عوارضی بود که مشاهده شد و البته لازم به درمان هم نبود زیرا همه این عوارض پس از چند ساعت از بین رفتند. صالحی در خصوص واکسن نوترکیب آنفلوآنزا گفت: تب ناشی از تزریق واکسن آنفلوآنزا بسیار شایع است و در برخی موارد حالتی شبیه به سرماخوردگی ایجاد می‌کند. او افزود: زمانی که تعداد داوطلبان به ۵۶ نفر برسد مرحله دوم واکسیناسیون و کارآزمایی ها آغاز می‌شود زمان احتمالی این اتفاق را می‌توان اوایل اسفندماه عنوان کرد در حال حاضر منتظر تأیید مراحل ذیصلاح نسبت به عملکرد مرحله اول واکسیناسیون هستیم. صالحی ادامه داد: در مرحله دوم احتمالاً روزانه ۵۰۰ نفر مورد واکسیناسیون و کارآزمایی قرار خواهند گرفت. او تصریح کرد: مشخصاً در مورد واکسن کرونا، شاید بشود گفت حدوداً اردیبهشت و خرداد شاهد نتیجه جدی خواهیم بود در آن زمان، اگر واکسیناسیون‌ها به خوبی پیش برود احتمالاً طرح واکسیناسیون عمومی در کشور طراحی خواهد شد.
مجری کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کرونا گفت: شرایط فعلی کرونا در کشور مانند جنگ احد شده زیرا دقیقاً زمانی که فکر می‌کنیم به ویروس فائق آمده و پیروز شده ایم و رخت مسافرت می‌بندیم دوباره دستخوش ویروس کرونا قرار می‌گیریم.

 

تجهیز نیروهای حفاظت از جنگل به شبکه رادیویی دیجیتال

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها ضمن اشاره به تجهیز نیروهای حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به شبکه رادیویی دیجیتال و بی‌سیم گفت: معوقات نیروهای حفاظت از جنگل نیز به‌طور کامل پرداخت شده است. امیر مسعود جلالی با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ارتقای پوشش حفاظتی است، اظهار کرد: ارتقای پوشش حفاظتی شامل چندین بخش ازجمله ساماندهی نیروها است. از این‌رو ساختار تشکیلاتی نیروهای حفاظتی منابع طبیعی در کشور به‌روز رسانی شد و چینش نیروها در عرصه‌های منابع طبیعی بر اساس فرم‌های استاندارد صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در برخی از مناطقی که با مشکل کمبود نیرو مواجه بودند نیز تقویت نیروهای حفاظتی در دستور کار قرار گرفت، تاکید کرد: درحال‌ حاضر حقوق کلیه نیروهای حفاظتی در عرصه‌های منابع طبیعی بر اساس حقوق‌های تعریف شده وزارت کار است. تمام نیروها نیز بیمه شده‌اند. مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در ادامه با اشاره به اینکه تجهیزات خودرویی نیروهای حفاظتی نیز ارتقا پیدا کرده و ساماندهی شده است، گفت: تمام خودروها و موتورسیکلت‌های نیروها یکدست و یک‌شکل و به تجهیزاتی ازجمله تجهیزات اطفای حریق مجهز شدند.
جلالی افزود: پیش از این نیروهای حفاظت از جنگل‌ها و مراتع – که دائم با عوامل تهدید و تخریب روبه‌رو هستند – از پرداخت نشدن به‌هنگام حقوق‌های خود گله‌مند بودند. از این‌رو پرداخت به‌موقع حقوق این نیروهای ازجمله موضوعاتی است که سازمان جنگل‌ها به‌جد پیگیر آن شد و خوشبختانه اکنون هیچ نیروی حفاظتی سازمان جنگل‌ها در کشور حقوق معوقه ندارد و تمام معوقات آن‌ها پرداخت شده است همچنین تمام نیروها به‌موقع حقوق‌های ماهانه خود را دریافت می‌کنند. به گفته وی برای اینکه نیروهای حفاظت از جنگل بتوانند کارآمدتر از قبل در عرصه‌ها حضور داشته باشند، خودروهای آن‌ها مانیتورینگ و رصد می‌شود و سعی کرده‌ایم که با پایش جانمایی خودروها و نفرات بر عملکرد نیروهای حفاظتی نظارت بیشتری کنیم.
مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینکه یکی از موضوعات دیگری که در بحث حفاظت در دست اقدام است، استفاده از شبکه رادیویی دیجیتال برای نیروهای حفاظت از منابع طبیعی و ارتقای پوشش رادیویی است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا پایان امسال ۱۸ اداره کل از شبکه رادیویی استفاده کنند. بی‌سیم‌هایی نیز در اختیار نیروها قرار گیرد. این اقدام به‌تدریج در سایر استان‌ها اجرایی خواهد شد.
جلالی در پایان اظهار کرد: برای ارتباط مستقیم با مردم و دریافت به‌موقع گزارش‌های مردمی از وقوع حریق، تخلفات و… نیز شماره تلفن سه رقمی ۱۳۹ را راه‌اندازی کرده‌ایم تا گزارش‌های مردمی از تمام نقاط کشور به مرکز کنترل و فرماندهی ما برسد.

 

نخستین خانه امداد طرح توانمندسازی محله افتتاح شد

رئیس کمیته امداد در آیین افتتاح نخستین خانه امداد توانمند سازی محله گفت: توانمند سازی نیازمندان با حفظ تکریم و ایجاد درآمد ثابت برای آنان در قالب سه رکن اساسی شامل ایجاد اشتغال، تامین مسکن و فرهنگ سازی در اولویت کارهای این نهاد است.
سید مرتضی بختیاری افزود: در کنار وظایفی که برعهده حاکمیت، دولت، مجلس و دیگر دستگاه ها قرار گرفته است، باید از توان مردم برای حل مشکلات استفاده شود. بختیاری راه‌اندازی مراکز نیکوکاری توسط کمیته امداد را یک الگوی مناسب در مردمی کردن امدادرسانی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از پنج هزار مرکز نیکوکاری محله ‌محور، مسجد محور تخصصی در سراسر کشور برای رفع نیازهای اقشار محروم به بهره‌برداری رسیده است. رئیس کمیته امداد بر اهمیت برنامه‌ ریزی دقیق برای توانمند سازی محرومان تاکید کرد و ادامه داد: در محله امامزاده یحیی(ع) همچون مناطق حاشیه‌ای برخی از شهرها، شاهد حضور جمعیت‌ مهاجران هستیم که کمیته امداد آمادگی دارد در صورت مهاجرت معکوس این خانواده‌ها به روستاها و شهرستان‌های خود، زمینه اشتغال و تامین مسکن آنان را برعهده بگیرد.