دکتر عباس علیپور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران با بیان اینکه واکسیناسیون در استان مازندران در رتبه بالایی قرار دارد، از هماستانیهای خود خواست تا فاصله فیزیکی و سایر دستورالعملهای بهداشتی به ویژه ماسک زدن را رعایت کنند، تعداد تماسها را کم کنند. وی تاکید کرد […]
دکتر عباس علیپور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران با بیان اینکه واکسیناسیون در استان مازندران در رتبه بالایی قرار دارد، از هماستانیهای خود خواست تا فاصله فیزیکی و سایر دستورالعملهای بهداشتی به ویژه ماسک زدن را رعایت کنند، تعداد تماسها را کم کنند.
وی تاکید کرد : اگر احیاناً عضوی از خانواده دچار کووید شد و روند درمان او در منزل پیگیری میشود حتماً او را از بقیه جدا و روند درمان را طبق توصیه پزشک انجام بدهیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دو سال از اپیدمی کووید گذشته و یک مقداری خستگی ایجاد شده است، گفت: اگر بتوانیم پوشش واکسیناسیون در دز سوم را به ۷۵ تا ۸۰ درصد برسانیم خیلی از نگرانیها حل میشود.
رئیس مرکز بهداشت استان در بخشی از نشست خبری خود با اصحاب رسانه با تأکید بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی و انجام واکسیناسیون بیان کرد: مشکلی که در برخی از شهرها داریم این است که چون دز نخست و دوم واکسیناسیون را زدند، یک سهلانگاری و عادیانگاری نسبت به کرونا در آنها مشاهده میشود و برخی افراد نسبت به تزریق دز سوم هم اقدام نمی کنند .
دکتر عباس علیپور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بخشی از نشست خبری خود به ارائه آماری از واکسیناسیون کرونا در استان مازندران پرداخت و گفت: از ۲ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۷ نفر جمعیت ثبتشده در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مازندران (غیر از بابل)، ۲ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۴۹۲ نفر واکسن نوبت اول را دریافت کردند.
وی بیان کرد: در مجموع ۸۴.۲ درصد این جمعیت واکسینه شدند. ۲ میلیون و ۴۸۱ هزار نفر در واقع جمعیت بالای ۱۲ سال هستند که شاخص واکسیناسیون محسوب میشوند و براساس این آمار، ۹۵.۸ درصد از جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دز نخست واکسن را دریافت کردند.
دکتر علیپور گفت: ۸۹.۹ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال نیز نوبت دوم واکسن را دریافت کردند و در دز سوم نیز این عدد، ۵۰.۵ درصد در افراد بالای ۱۸ سال است که این جمعیت در کل کشور ۳۳ درصد است.
واکسیناسیون قابل قبول در روستاها
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از مجموع ۸۴.۲ درصدی که دز نخست واکسن کرونا را دریافت کردهاند، ۹۴ درصد جمعیت شهری و ۹۸ درصد جمعیت روستایی بودهاند.
وی اعلام کرد: از مجموع ۸۹.۹ درصدی که در دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند نیز ۸۷.۵ درصد در بخش شهری و ۹۳.۸ درصد در مناطق روستایی بوده است.
این مسوول ادامه داد: از مجموع ۵۱.۵ درصدی که دز سوم کرونا را دریافت کردند نیز ۴۳ درصد شهری و ۵۵ درصد روستایی بودهاند.
دکتر علیپور اظهار داشت: ساختار نظام سلامت در روستاها بهتر است. در شهرها با واکسنگریزی و واکسنهراسی مواجهیم، اما در روستاها وضعیت بهتری داریم.
آمار واکسیناسیون در گروههای مختلف مازندران
دکتر علیپور درباره واکسیناسیون کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۹۶ درصد دز اول، ۹۳ درصد دز دوم و ۷۸ درصد نیز واکسن دز سوم را دریافت کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: ۹۹.۸ درصد از دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران نوبت اول واکسن را دریافت کردند. در نوبت دوم نیز ۹۳ درصد آنها تاکنون واکسینه شدند و جمعیت ۵ تا ۹ سالهها نیز تا امروز ۲۱.۴ درصد واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
این مسوول همچنین آماری از میزان واکسیناسیون اصحاب رسانه استان اعلام و اظهار کرد: ۸۲ درصد اصحاب رسانه دز اول، ۷۹.۳ درصد دز دوم و ۴۳.۴ درصد دز سوم واکسن را دریافت کردهاند که این عدد از میانگین استانی کمتر است.
دکتر علیپور اعلام کرد: تاکنون ۵ میلیون و ۶۶۰ هزار و ۲۹۷ دز واکسن به جمعیت ۲ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۷ نفری از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تزریق شده است.