کرمانشاه – الهه فرهادی مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با اشاره به وجود نزدیک به ۵۰۵ هزار تلفن ثابت فعال در استان، گفت: درآمد ماهانه بیش از ۷۰ درصد تلفنهای استان کمتر از ۲ هزار تومان است. مسیب قبادیان در جمع اصحاب رسانه با اشاره به توسعه زیرساختها و توسعه خدمات الکترونیکی در استان، […]
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه با اشاره به وجود نزدیک به ۵۰۵ هزار تلفن ثابت فعال در استان، گفت: درآمد ماهانه بیش از ۷۰ درصد تلفنهای استان کمتر از ۲ هزار تومان است.
مسیب قبادیان در جمع اصحاب رسانه با اشاره به توسعه زیرساختها و توسعه خدمات الکترونیکی در استان، اظهارداشت: این حجم از میزان ترافیک را با توجه به شیوع کرونا در کشور در هیچ بحرانی که تقاضای استفاده از سرویسهای مخابراتی را افزایش میدهد، پیشبینی نمیکردیم.
وی ادامه داد: با وجود افزایش ترافیکی سه برابر استفاده مردم از شبکه ملی اطلاعات در این ایام، با توجه به توسعه زیرساختها طی سالهای اخیر در این آزمون سربلند بیرون آمدیم.
مدیرعامل مخابرات منطقه کرمانشاه تصریح کرد: امروز با این همه ترافیکی که به شبکه تحمیل میشود کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت را استفاده میکنیم و این نشان میدهد در این مجموعه اقدامات و ظرفیتهای خوبی ایجاد شده که در لایههای مختلف دسترسی این ظرفیت را پاسخگو است و انشاءالله با پروژههای دیگری که در دست اقدام است به مراتب افزایش خواهد داشت.
وی اشارهای به پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه استانی اتصال ۳۸۰ روستای کرمانشاه به فیبر نوری داشت و گفت: امیدواریم زیرساختهای ۲۵۸ کیلومتر فیبر نوری این پروژه برای اتصال ۳۸۰ روستا و ۶۴ سایت اپراتورهای مختلف تا پایان نیمه نخست امسال تکمیل شود.
وی یادآور شد: در کنار این، فاز دوم را با همکاری حوزه آی.سی.تی استان و وزارتخانه پیگیری میکنیم تا در این فاز هم به همین میزان مصوبه طرحهای پیشنهادی را بگیریم و استارت آن را بزنیم.
قبادیان تصریح کرد: شرکت مخابرات یک شرکت خصوصی است و از هیچ بودجهای استفاده نمیکند تمام هزینههایی ما چه هزینههایی جاری چه هزینه سرمایه از محل درآمدهایی است که از فروش سرویس دریافت میشود.
وی اضافه کرد: تا پایان سال ۹۷ نزدیک به ۵۹۸ هزار تلفن ثابت داشتیم که طی سال ۹۸ بیش از ۱۰۰ هزار تلفن ثابت به علت بدهی براساس قانون تخلیه شد.
قبادیان با اشاره به وجود نزدیک به ۵۰۵ هزار تلفن ثابت فعال تا پایان خردادماه امسال در استان، گفت: درآمد ماهانه بیش از ۷۰ درصد تلفنهای استان کمتر از ۲ هزار تومان است و میانگین درآمد از خط تلفن در استان حدود ۴ هزار و ۸۰۰ تومان است.
ساختمان جدید شورای حل اختلاف بابل افتتاح شد
مازندران- خبرنگار روزنامه جمله
حجت الاسلام محمدصادق اکبری در افتتاح ساختمان شورای حل اختلاف بابل گفت: این ساختمان در زمینی به مساحت دو هزار و ۱۰۰ متر مربع در ۶ طبقه و در کنار ساختمان دادگستری بابل ساخته شده است که از این متراژ بالا یک هزار متر مربع به بخش اداری اختصاص یافته است.
وی در ادامه افزود :مجتمع شوراهای حل اختلاف بابل با دو و نیم میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات خاص قوه قضاییه ساخته شده است.
رئیس کل دادگستری استان مازندران اذعان داشت: در حال حاضر ده پروژه در استان مازندران در حال احداث است که ساختمان دادگستری بابل یکی از این پروژهها است.
حجت الاسلام و المسلمین اکبری در پایان بیان داشت کارکنان شوراهای حل اختلاف فی سبیل الله و در راستای تحقق بخشیدن به مهمترین امر یعنی ایجاد صلح و سازش و رفع کدورت بین مردم تلاش میکند. در این زمینه شخص ریاست قوه قضاییه اهتمام ویژه نسبت به تکریم این عزیزان دارند تا از لحاظ بیمه و حقوق و مزایا حسب آنچه در قانون کار وجود دارد محقق شود که دستور لازم را دادند پیگیری لازم در حال انجام است و امیدواریم مجلس با اصلاح قانون، شوراهای قوه قضاییه را نیز در این امر یاری کند .
یک میلیارد ریال برای رفع مشکل کم آبی روانسر هزینه شد
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیر آب و فاضلاب روانسر گفت: برای رفع مشکل کم آبی شهر روانسر و روستاهای «قلانجه و مسکین آباد» یک میلیارد ریال هزینه شد.
غفار صالحی افزود: باتوجه به افزایش جمعیت روانسر، افزایش گرما در تابستان و کاهش آب چاهها، این شهر ۳۰ لیتر در ثانیه کمبود آب داشت و نارضایتیها از کمبود آب افزایش پیدا کرد.
وی ادامه داد: با پیگیریهای فرماندار روانسر و مساعدتها و دستور ویژه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، تجهیز و بازنگری چاه شماره ۲ منبع تامین آب روانسر در دستور کار قرار گرفت.
مدیر آب و فاضلاب شهرستان روانسر اظهار کرد: با نصب الکتروموتور و پمپ شناور، میزان آبدهی این چاه از ۶۰ لیتر در ثانیه به ۸۰ لیتر افزایش پیدا کرد.
صالحی با بیان اینکه اکنون ۱۵۰ لیتر در ثانیه آب در شهر روانسر و روستاهای قلانجه و مسکین آباد توزیع میشود، افزود: آب شرب شهر روانسر و این روستاها از ۲ حلقه چاه تامین میشود.
وی اضافه کرد: هم اکنون مشکل کمبود آب آشامیدنی در شهر روانسر و روستاهای زیرپوشش وجود ندارد و انتظار می رود شهروندان و مشترکان با استفاده بهینه از منابع آبی و صرفه جویی در آن بیشتر این امور را یاری کنند تا تابستان بدون تنش کم آبی را سپری کنیم.