ورزش ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح را  به همراه دارد
ورزش ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح را  به همراه دارد

کرمانشاه – الهه فرهادی معاون هماهنگ کننده قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور از ورزش به عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح یاد کرد و گفت: با وجود شرایط کرونایی، فعالیت‌های ورزشی در ارتش با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با جدیت پیگیری می‌شود. سرتیپ دوم کیومرث جعفری در حاشیه نمایش باستانی کاران […]

کرمانشاه – الهه فرهادی
معاون هماهنگ کننده قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور از ورزش به عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح یاد کرد و گفت: با وجود شرایط کرونایی، فعالیت‌های ورزشی در ارتش با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با جدیت پیگیری می‌شود. سرتیپ دوم کیومرث جعفری در حاشیه نمایش باستانی کاران جانباز کرمانشاه به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در جمع ارتشیان، با تاکید بر اهمیت توسعه و تعمیق ورزش در سطح یگان‌های ارتش، اظهار کرد: ورزش یکی از مؤلفه‌های اصلی ارتقای توان رزمی نیروهای مسلح است.
جعفری از ورزش به عنوان یک متغییر اثرگذار در سلامت و نشاط جامعه یاد کرد و افزود: در شرایط کرونایی هم ارتشیان باید با جدیت و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به امر ورزش بپردازند.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور تصریح کرد: ورزشی که نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه کار خود قرار داده‌اند و هفته‌ای سه روز آن را انجام می‌دهند، باعث می‌شود که انسان‌های سالم و توانمندی داشته باشیم؛ چون ورزش مداوم علاوه بر اینکه در سلامت انسان اثرگذار است، موجب افزایش توان رزمی ارتشیان می‌شود. سرهنگ ایرج امیری رئیس تربیت بدنی قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور نیز از آموزش و ورزیدگی به عنوان دوبال برای یک نظامی یاد کرد و افزود: نظامی‌ها برای اینکه توان نظامی را کسب کنند باید به ورزش و ورزیدگی در کنار آموزش‌ها توجه ویژه داشته باشند، چون در غیاب یکی از دو بال آموزش و یا ورزیدگی نخواهند توانست در حراست از کیان ایران اسلامی نقش اثرگذار خود را ایفا کنند. امیری با تاکید بر توجه به ورزش در ارتش در دو بعد ورزش همگانی و قهرمانی، گفت: علاوه بر ورزش‌های همگانی که در مناسبت‌های مختلف برای ارتشیان و خانواده‌های آنها در برنامه قرار می گیرد، ارتشیان قرارگاه در بعد ورزش قهرمانی نیز هرازگاهی موفقیت‌هایی دراستان، منطقه و حتی کشور کسب می‌کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه:
سند ۱۰۰ ساله ورزش کرمانشاه تدوین می‌شود
  کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بااشاره به راه‌اندازی خانه پیشکسوتان ورزش کرمانشاه، گفت: سند ۱۰۰ ساله ورزش کرمانشاه تدوین می‌شود. صابر رحیمی در حاشیه افتتاح خانه پیشکسوتان ورزش کرمانشاه اظهارکرد: زمستان سال گذشته در نشست مجمع خیرین ورزش یار استان که با حضور استاندار برگزارشد، استاندار خواهان احداث خانه پیشسکوتان ورزش استان شد. وی تصریح کرد: باتوجه به دستور استاندار و نیز احترام به جایگاه پیشکسوتان ورزش استان خانه پیشکسوتان و بازنشستگان را در محل موزه ورزش راه‌اندازی کردیم تا به عنوان محلی برای حضور پیشکسوتان ورزش استان و رفع مشکلات آنها باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین این مکان همانند یک اتاق فکر خواهد بود که پیشکسوتان ورزشی استان می‌توانند در آن درخصوص موضوعات مختلف حوزه ورزش ایده و نظرات خود را اعلام کنند. این مسئول افزود: با در نظر گرفتن تاریخچه غنی ورزش استان طی یک قرن اخیر، با همکاری یکی از سمن‌ها که در حوزه کارهای پژوهشی فعال است، بدنبال تدوین سند ۱۰۰ ساله ورزش استان هستیم.
وی با بیان اینکه نادر تقی‌زاده از پیشکسوتان نام آشنای ورزش مسئولیت خانه پیشکسوتان و تدوین سند ۱۰۰ ساله ورزش استان را برعهده دارد، اعلام کرد:  ورزش کرمانشاه طی یک قرن اخیر پهلوانان و بزرگان زیادی را به چشم دیده که برخی از آنها هنوز گمنام هستند  و طی این مدت رویدادهای مهمی نیز در حوزه ورزش اتفاق افتاده که باید به همه معرفی  و این رویدادهای خوب بازگو شوند.
در ادامه نادر تقی‌زاده مسئول خانه پیشکسوتان استان نیز در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: این فضا به عنوان کانونی برای پیشکسوتان و بازنشستگان ورزش استان خواهد بود.
وی از اختصاص فضایی برای دفتر انجمن ورزشی نویسان استان هم در  محل موزه ورزش کرمانشاه خبر داد و خاطرنشان کرد: ظرف هفته آینده دفتر انجمن ورزشی نویسان استان نیز دراین محل راه‌اندازی می‌شود.
تعامل صنعت برق و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد جهت گذر موفق از پیک بار
مدیران روابط عمومی صنعت برق استان با رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
مجید دهقان مدیر روابط عمومی این شرکت با اشاره به بارش کم و خشکسالی‌های اخیر که موجب کاهش بهره‌برداری از نیروگاه‌های برق‌آبی کشور شده‌است، وضعیت شبکه برق کشور در سال جاری را وضعیتی سخت عنوان کرد و افزود: افزایش مصرف مشترکین خانگی و صنعتی نیز موجب شده است که صنعت برق استان یزد با چالش روبرو شود.
وی استخراج رمز ارز‌ها را یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی صنعت برق استان در شرایط کنونی عنوان کرده و افزود: این موضوع باعث شده تا در زمان پیک بار، فشار بیشتری به شبکه برق استان وارد شود.
مدیر روابط عمومی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در ادامه استفاده از تاثیر و ظرفیت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و همچنین هنرمندان مردمی را امری مهم در ترغیب مردم به مصرف بهینه انرژی دانست و خواستار همکاری و تعامل این سازمان در راستای مدیریت بهینه مصرف برق شد.
در ادامه این نشست عباس ملازینلی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد نیز با اشاره به ظرفیت هنرمندان استانی، تولید محتوا و ایده‌های خلاقانه در زمینه‌های نمایشی و هنر‌های تجسمی را امری موثر در فرهنگسازی مدیریت مصرف در ایام پیک بار عنوان کرد.
وی با بیان اینکه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد در راستای رسالت خود در طراحی فضا‌های شهری، بیلبورد‌ها و نمایه‌های شهری و همچنین تهیه کلیپ و موشن گرافی در حوزه مجازی، آمادگی همکاری با صنعت برق استان را دارد، پیشنهاد تولید محتوای رسانه‌‌ای با همکاری متخصصین این صنعت را ارائه داد.
همچنین علیرضا باقری مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان نیز پس از تشریح فعالیت‌های روابط عمومی‌های صنعت برق در زمینه مدیریت مصرف و بیان راهکارهای موجود برای همکاری صنعت برق با سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری، از در نظرگیری جریمه سنگین برای متخلفین فعالیت رمز ارز‌های غیرقانونی سخن گفت که این موضوع قابلیت اطلاع‌رسانی عمومی را دارد.
وی خاطرنشان کرد: بر مبنای ضوابط تعیین شده، افرادی که فعالیت رمز ارز‌های غیرقانونی را گزارش می‌دهند، در صورت صحت اطلاعات مشمول دریافت پاداش حداکثر ۲۰ میلیون تومانی خواهند شد. البته فرآیند پرداخت پاداش و مشخصات افرادی که اطلاعات را ارائه می‌نمایند حفظ و به صورت کاملا محرمانه نگهداری خواهد شد.