وزیر کشور با بیان اینکه برای آبادانی و توسعه شهرها و روستاها نیاز به فعالیت جدی داریم گفت: شوراها و در راس آن شورای عالی استانها این ظرفیت و توان را دارند و دولت و وزارت کشور نیز با تمام توان در کنار آنها است. احمد وحیدی در نشستی با اعضای شورای عالی […]
وزیر کشور با بیان اینکه برای آبادانی و توسعه شهرها و روستاها نیاز به فعالیت جدی داریم گفت: شوراها و در راس آن شورای عالی استانها این ظرفیت و توان را دارند و دولت و وزارت کشور نیز با تمام توان در کنار آنها است.
احمد وحیدی در نشستی با اعضای شورای عالی استان ها با تبریک اعیاد شعبانیه، از حضور در جمع اعضای شورای عالی استانها ابراز خوشحالی کرد و افزود: حضور در میان اعضای شورای عالی استانها که عصاره یک مجموعه بزرگ محسوب میشود موقعیت مغتنمی است چرا که این مجموعه از روستاها تا شهرها و کلان شهرها نشأت گرفته و تبلور دانشهای هر منطقه محسوب میشود، در حقیقت شورای عالی استان ها، شناسنامه و شناساننده کل کشور است.
وی اظهار داشت: پراکنش این شورا در کل کشور موضوع مهمی است چرا که حرفهای آن ها ناشی از برداشتشان از مسائل کل کشور است.
وحیدی تصریح کرد: اولین مسئله در پیشرفت شناخت واقعیت موجود است، شناخت فرصت ها و تهدیدها، واقعیتهای کالبدی و معنوی میتواند ما را در حل مشکلات و پیشرفت کشور کمک کند.
وزیر کشور با بیان اینکه دانشهای زیادی در دل روستاهای ما نهفته است تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از این دانشها و تجربیات انسانی مانند طب سنتی در حال فراموشی است، در حالی که تک تک روستاهای ما میتوانند حاوی چنین دانشها و تجربیاتی باشند، اگر فکر جمع کردن آن نباشیم، این دانشهای اصیل از بین خواهند رفت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شوراها بیشترین ارتباط را با مردم دارند تصریح کرد: یکی از کارهای وزارت کشور و شورای عالی استان ها همین ارتباط با مردم است، باید این ظرفیت بزرگ را سامان داد و از آن استفاده کرد، شورای عالی استانها متصل به یک جامعه بزرگ است و این فرصت محسوب میشود.
وحیدی ادامه داد: بعد از شناخت باید ظرفیتها فعال شوند، برای مثال اکنون طرحهای توسعه روستایی در دست اقدام است، ۲۲ هزار طرح آماده شده و ۱۵ هزار طرح در دست اجرا است اما تاکنون توجه جدی به آن نشده است. شوراها باید به این مسئله بیشتر توجه کنند. وزیر کشور با بیان اینکه طرح توسعه روستاها مبتنی بر واقعیت و ظرفیت روستاهاست تصریح کرد: این طرحها در راستای توسعه پایدار روستایی طراحی شده است. این طرح ها باید اجرایی شوند و برای اجرا کردن طرح نیاز به مجری داریم، بهترین مجری هم کسانی هستند که در همان روستا متولد شده و علاقه و شناخت نسبت به آن روستا دارند، کسانی که خلاقیت و ایده و فکر دارند باید از طریق شوراهای سراسر کشور شناسایی و معرفی شوند. وی گفت: اگر به دنبال یک حرکت جدی برای آبادانی هستیم باید به دنبال فعالیت واقعی باشیم، از این رو شورای عالی استانها توان این را دارد که ظرفیتها و انسانهای خلاق را شناسایی کند تا این طرح به مرحله اجرا برسد، دولت و وزارت کشور نیز با تمام توان در کنار شوراهاست و از این فعالیتها حمایت میکند.