وصول ۷۲۳ میلیارد ریال از مطالبات غیرجاری بدهکاران عمده
وصول ۷۲۳ میلیارد ریال از مطالبات غیرجاری بدهکاران عمده

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران از بررسی پرونده اکثر مشتریان عمده غیرجاری این بانک در کمیته فرا دستگاهی خبر داد و با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای وصول مطالبات، اعلام کرد: برخی از این مشتریان جهت ساماندهی بدهی خود به بانک مراجعه کرده‌اند که منجر به وصول مبلغ ۷۲۳ میلیارد ریال از مطالبات غیرجاری […]

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران از بررسی پرونده اکثر مشتریان عمده غیرجاری این بانک در کمیته فرا دستگاهی خبر داد و با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای وصول مطالبات، اعلام کرد: برخی از این مشتریان جهت ساماندهی بدهی خود به بانک مراجعه کرده‌اند که منجر به وصول مبلغ ۷۲۳ میلیارد ریال از مطالبات غیرجاری بدهکاران عمده بانک شده است.

دکتر سیدعلی حسینی به مناسبت آغاز هفته دولت در گفت وگو با شادا عملکرد مالی این بانک در سال ۱۴۰۰ را مطلوب توصیف کرد و با تشریح آخرین وضعیت مالی بانک، دارایی‌ها و پرداخت تسهیلات گفت: مجموع درآمدهای بانک ۵۱ هزار و ۳۰۲ میلیارد ریال و سود خالص بانک ۶۵۷ میلیارد ریال است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران همچنین میزان دارایی بانک توسعه صادرات ایران در پایان سال ۱۴۰۰را مبلغ ۹۸۵ هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال عنوان کرد که به گفته وی ۶۲ درصد از آن، مربوط به تسهیلات اعطایی و مطالبات از اشخاص غیردولتی بوده است.
حسینی در تشریح خلاصه عملکرد اعتباری بانک توسعه صادرات ایران یادآور شد: با توجه به ماموریت و چشم انداز بانک توسعه صادرات ایران به عنوان اگزیم بانک ایران با رویکرد تخصصی در حوزه صادرات، تسهیلات اعطایی به مشتریان صادراتی در قالب تسهیلات قبل از حمل کالا و خدمات شامل سرمایه در گردش و طرح ها و تسهیلات بعد از حمل کالا و خدمات شامل اعتبار خریدار و فروشنده پرداخت می شود.
وی ادامه داد: وضعیت عملکردی بانک نشان می دهد که میزان تسهیلات اعطایی بانک توسعه صادرات ایران تا پایان سال ۱۴۰۰، معادل ۱۸۴ هزار و ۹۹ میلیارد ریال بوده که از این مبلغ ۱۳۸هزار و ۲۷۵ میلیارد ریال در قالب تسهیلات ریالی و ۴۵هزار ۸۲۴ میلیارد ریال در قالب تسهیلات ارزی پرداخت شده است.
حسینی اضافه کرد: از مجموع تسهیلات پرداختی ۱۶درصد به شرکت های کوچک و متوسط و ۶ درصد آن به شرکت های دانش‌بنیان پرداخت شده است.
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات بانک بعد از اعلام اسامی ابربدهکاران و چگونگی وصول بدهی‌ها اظهار داشت: پرونده اکثر مشتریان عمده غیرجاری بانک در کمیته فرادستگاهی در حال بررسی است و این بانک طبق روال همیشگی نسبت به ادامه پیگیری‌های قانونی جهت وصول مطالبات خود اقدام نموده است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران خاطر نشان کرد: در این راستا برخی از این مشتریان جهت ساماندهی بدهی خود به بانک مراجعه کرده‌اند که منجر به وصول مبلغ ۷۲۳ میلیارد ریال از مطالبات غیرجاری بدهکاران عمده بانک
شده است.
حسینی در خصوص عملکرد بانک در اجرای بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: تفاهم‌نامه‌ای بین بانک و وزارت نفت در اسفندماه سال ۱۴۰۰ منعقد و مبلغ ۵ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال جهت پرداخت تسهیلات به بانک تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: همچنین در خردادماه سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت نفت طی چند فقره نامه، تعداد ۹۹ شرکت جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی و شرکت‌های یاد شده به شعب مربوطه جهت پیگیری و بررسی درخواست معرفی شدند.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران افزود: تا کنون ۱۵ مصوبه به مبلغ یک هزار و ۲۲۳ میلیارد ریال در قالب سرمایه درگردش و طرح صادر شده است.
حسینی پرداخت این تسهیلات را منوط به ارائه تاییدیه از سوی وزارت اقتصاد و دارایی دانست و اظهار داشت: تاکنون برای ۱۰ شرکت تاییدیه ارسال شده است.
وی در پاسخ به پرسشی در مورد اقدامات انجام شده در خصوص کارکرد توسعه‌ای بانک و برنامه‌های آینده، گفت: با توجه به راهبردها و سیاست های ابلاغی وزارت اقتصاد به بانک های دولتی در حوزه های هدایت اعتباری، انضباط مالی، فن آوری و خودتنظیمی، بانک توسعه صادرات ایران نسبت به تنظیم برنامه های توسعه ای و عملیاتی سال جاری و سال های آتی خود اقدام کرده است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران افزود: اجرا و پیاده سازی کامل سامانه بودجه‌ریزی عملیاتی، تدوین و اجرای طرح تداوم کسب و کار بانک (Bcp)، برنامه توسعه و استقرار کامل دولت الکترونیک، اجرای پروژه های تحول دیجیتال در راستای نقشه راه تحول دیجیتال بانک، ارایه خدمات تامین مالی زنجیره تامین، تدوین نقشه راه ارزی بانک، راه اندازی سامانه کنترل و مدیریت نقدینگی بانک و طراحی و پیشنهاد ارایه خدمات جدید و نوین بانکی از جمله برنامه های عملیاتی سال جاری است.

 

 

با امضای یک تفاهمنامه صورت گرفت؛
اعلام آمادگی مدیرعامل بانک تجارت برای تولید محصولات مشترک با بانک رسالت
مدیرعامل بانک تجارت در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری با بانک قرضالحسنه رسالت بر گسترش همکاریهای طولانی مدت با این بانک، تاکید کرد.
تفاهم‌نامه همکاری بانک تجارت و بانک قرض‌الحسنه رسالت با موضوع هم‌افزایی، تقویت و توسعه همکاری‌های دوطرف در مراسمی به امضای هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک تجارت و محمدحسین حسین‌زاده مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت رسید.
مدیرعامل بانک تجارت در این مراسم با تاکید بر گسترش همکاری‌های طولانی مدت دو بانک گفت: بانک قرض‌الحسنه رسالت در سیستم بانکی با اهداف مشخص و در شرایط قابل قبولی در حال فعالیت است و بر همین اساس بانک تجارت مصمم است با استفاده از ظرفیت‌های مشترک، همکاری با این را در آینده گسترش دهد.
اخلاقی با تاکید بر اینکه در این همکاری باید منافع دو طرف تامین شود، اعتماد را زیرساخت اصلی توسعه و تداوم همکاری‌های مختلف در عرصه اقتصادی و تجاری دانست و اظهارداشت: این تفاهم‌نامه در فضایی همراه با حسن نیت به امضا رسیده و بانک تجارت برای تداوم این همکاری تمام توان خود را به کار خواهد گرفت.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت هم در این دیدار با تمجید از عملکرد بانک تجارت به‌عنوان بانکی حرفه‌ای و باکیفیت گفت: بانک تجارت برای همکاری‌های دراز مدت با بانک قرض‌الحسنه رسالت بنا به بسیاری دلایل، قابل اتکا است؛ از گذشته تا همین حالا هم این دو بانک مکمل یکدیگر در عرضه خدمات بانکی بوده‌اند و تفاهم‌نامه امضا شده سبب هم‌افزایی بیشتر در همکاری‌های آتی خواهد شد.
وی افزود: این تعامل منجر به ارائه خدماتی مشترک می‌شود که مورد توجه مردم و نظام بانکی قرار خواهد گرفت. شکی بر این نیست که بر اساس این تفاهم‌نامه، می‌توان با مدل‌های مالی مناسب، همگام با اهداف دولت و برای رفاه مردم گام‌های موثرتری برداشت.
بر اساس این تفاهم‌نامه مقرر شد پرداخت وام ازدواج به مشتریان بانک تجارت از سوی بانک قرض‌الحسنه رسالت و ارائه خدمات بانکی به مشتریان این بانک مانند صدور ضمانت‌نامه، گشایش اعتبارات اسنادی و خدمات اعتباری توسط بانک تجارت انجام شود.

 

 

 

عضو هیات مدیره بانک کشاورزی تاکید کرد:
تنوع خدمات، تسهیل فرآیند ها و تسریع اقدامات در بانک کشاورزی
محسن صفدری عضو هیات مدیره بانک کشاورزی در حاشیه برگزاری نمایشگاه هفته دولت در این بانک، ارائه هرچه بهتر خدمات مالی و اعتباری به مشتریان و حمایت هر چه بیشتر از رونق اقتصادی بخش کشاورزی را، هدف اصلی بانک کشاورزی دانست و بازنگری و تسهیل در فرآیندها و شیوه های ارائه خدمات و نوآوری در محصولات بانکی را، از الزامات تحقق اهداف این بانک برشمرد.
صفدری گستردگی حوزه عملکردی بانک کشاورزی و پراکندگی شعب این بانک در شهرها و روستاهای کشور را یکی از ظرفیت های منحصر به فرد و فرصتی طلایی برای خدمت رسانی و حمایت از کسب و کارهای خرد و کلان بخش کشاورزی دانست و اظهار داشت: سیاست عملکردی و برنامه راهبردی بانک کشاورزی به گونه‌ای تدوین شده که با ارائه خدمات مالی و اعتباری متنوع و نوین، همزمان رضایت و اعتماد سپرده‌گذاران و مشتریان خدمات بانکی جلب و نیازهای مشتریان اعتباری و فعالان بخش کشاورزی
مرتفع شود.
عضو هیات مدیره بانک کشاورزی افزود: بانک کشاورزی علاوه بر وظیفه ذاتی ارائه خدمات بانکی، مسئولیت سنگین، مهم و حیاتی حمایت مالی از فعالان بخش کشاورزی و اثرگذاری در رونق اقتصادی بخش کشاورزی با هدف کمک به تامین امنیت غذایی کشور را برعهده دارد و در این راستا خوشبختانه از توان تخصصی، تجارب ارزنده و کارنامه‌ای درخشان
برخوردار است.
صفدری افزایش سه برابری وجوه پرداختی خرید تضمینی گندم و رشد ١٠٩ درصدی میزان تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی در پنج ماهه ابتدای سال جاری نسبت به مقطع مشابه سال گذشته را بیانگر اهتمام و حمیت این بانک برای تحقق تعهدات و رسیدن به اهداف تعیین شده عنوان و اظهار امیدواری کرد: بانک کشاورزی با حمایت دولت و بازنگری و نوآوری در شیوه های خدمت رسانی با هدف تسریع و تسهیل در ارائه خدمات مالی و اعتباری، بیش از پیش بتواند پاسخگوی اعتماد مشتریان و حامی فعالان بخش کشاورزی باشد.

 

 

 

مدیرعامل بانک مسکن در جریان بازدید از میز خدمت شعبه مستقل مرکزی:
بانک مسکن بعد از ۵ سال سودآور شد
مدیرعامل بانک مسکن از سودآوری بانک بعد از ۵ سال خبر داد و گفت: وام قرض الحسنه ازدواج پرداختی بانک مسکن در سال ۱۴۰۰، ۱۹۲ درصد سهمیه ابلاغی از سوی بانک مرکزی بوده است.
مدیرعامل بانک مسکن از سودآوری بانک بعد از ۵ سال خبر داد و گفت: وام قرض الحسنه ازدواج پرداختی بانک مسکن در سال ۱۴۰۰، ۱۹۲ درصد سهمیه ابلاغی از سوی بانک مرکزی بوده است.
دکتر محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت گرامی داشت هفته دولت ضمن بازدید از میزخدمت شعبه مستقل مرکزی در جریان آخرین وضعیت فعالیت و نحوه ارایه خدمات قرار گرفت.
دکتر شایان در بدو ورود به شعبه مستقل مرکزی آخرین وضعیت منابع،مصارف، پرداخت تسهیلات در حوزه‌های مختلف را از رییس شعبه جویا شد.
در جریان بازدید مدیرعامل از شعبه، محمد تشرفی بازرس کل امور بانک‌ها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور با هیات همراه نیز در شعبه مستقل مرکزی بانک حاضر شد و طی نشستی با مدیرعامل بانک مسکن در جریان آخرین وضعیت فعالیت بانک مسکن قرار گرفت.دکتر محمود شایان در این نشست به برگزاری مجمع بانک اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه بانک مسکن بعد از ۵ سال به سوددهی رسید و تمام اعضای مجمع از مجموعه کارکنان بانک تشکر کردند.وی گفت: یکی از مهمترین دلایلی که بانک مسکن بعد از ۵ سال سودآور شد، تلاش کارکنان در حوزه‌های مختلف و تحقق هدفگذاری‌ها بود به طوریکه یکی از این اهداف، رشد ۴۲ درصدی منابع است.مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به اینکه عملکرد بانک مسکن در پذیرش واحدهای مسکونی متقاضی تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن بیش از سهمیه و تعهدات ابلاغی بوده است، افزود: کل تسهیلات پرداختی بانک در سال گذشته از رشد بیش از ۱۰۵درصدی نسبت به سال ۱۳۹۹ حکایت دارد.شایان همچنین به عملکرد بانک در حوزه وام ازدواج اشاره کرد و گفت: طی یکسال گذشته در بانک مسکن بالغ بر ۳۱هزار میلیاردریال وام ازدواج پرداخت شده است.در این دیدار، محمد تشرفی بازرس کل امور بانک‌ها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور اظهارداشت: بانک مسکن در حوزه‌ پرداخت تسهیلات از جمله طرح نهضت ملی مسکن و ازدواج باتوجه به بودجه تخصیصی به این بانک، عملکرد قابل تقدیری داشته است.وی گفت: بانک مسکن به دلیل توسعه‌ای و تخصصی بودن یک بانک خاص است و بخش زیادی از فعالیت‌های بانک در حوزه صنعت ساختمان متمرکز است.