وفاق ملی شعار محوری رییسجمهوری است
وزیر کشور در این مراسم گفت: شعار محوری رییسجمهور وفاق ملی است که یک راهبرد کلان و استراتژی بزرگ برای پیشرفت ایران اسلامی است.
اسکندر مومنی افزود: ما یک ملت یکپارچه در طول تاریخ و تمدن کشورمان هستیم که وفاق به معنای مردمداری، احترام به مردم، رضایتمندی عمومی و استفاده از همه ظرفیتها برای اداره کشور تعریف شده است.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: مازندران ظرفیت عظیم در نیروی انسانی و نیروهای فرهیخته دارد اما زمانی به پیشرفت میرسد که از همه توان و ظرفیت از هر نژاد، قومیت، افکار و سلایق استفاده مطلوب کنیم.
اصالت و نجابت خانوادگی ویژگی بارز استاندار جدید است
نماینده ولیفقیه در مازندران با بیان اینکه استان ما فرصتهای زیاد و البته با تاسف تهدیدهایی که اگر جلوی آنها را نگیریم به فاجعه منجر میشود، دارد، گفت: مشکلات پسماند، تعدی به منابع طبیعی، آلودگیهای هوا و دریا و محصولات کشاورزی جدی است، قطب گردشگری و کشاورزی داریم اما زیرساخت استفاده بهینه اندک بوده و دیده نمیشود. صنایع تبدیلی از کمبودهای جدی استان مازندران است و هر حمایتی که استاندار جدید لازم داشته باشد از سوی ما تامین میشود.
آیتالله محمدباقر محمدی لائینی ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا اظهار کرد: یاد و خدمات یوسف نوری در خاطره تاریخی این استان ماندگار شد.
محمدی لائینی افزود: نوری استاندار دولت شهید جمهور بود و برای شهدای این حوزه آرزوی علو درجات داریم.
وی تاکید کرد: اصالت و نجابت خانوادگی ویژگی بارز یونسی رستمی است و این بار مسئولیت نیازمند همکاری و دعا برای تحقق دارد. دعای آن از ما و همکاری آن برعهده همگان از جامعه اندیشمندان تا غیره است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مازندرانیهایی که قادر به سرمایهگذاری و مشارکت در اجرای پروژههای عمرانی هستند امروز به شرط آغوش باز یونسی، پای کار بیایند، تصریح کرد: ظرفیتها و استعدادهای استان زیاد است و بخشهای احصا نشده بیش از احصا شده است.
وی افزود: مدیریت منافع متفاوت از مدیریت مصالح است، مسئولیت مقدم بر مصالح است و فرد باید فردیت خود را فدای جمع و مصالح جمع کند.
محمدی لائینی با بیان اینکه مدیریت بر جماد و نبات و حیوان با مدیریت انسان متفاوت است، خاطرنشان کرد: مدیر در نظام جمهوری اسلامی باید تمام ابعاد را دیده و رشد دهد و تنها به بعد مادی و منفعتی اکتفا نکند.
امام جمعه ساری با تاکید براینکه انتظار داریم استاندار جدید به گفتمان فرهنگی توجه داشته باشد، افزود: رشد معاد و معاش توامان دیده شود شعار من «مازندران یکپارچه، سالم و پیشرفته است».
عضو مجلس خبرگان رهبری، دکتر مهدی یونسی استاندار منتخب دولت چهاردهم را از جنس سلامت دانست و گفت: مساله سلامت مازندران جدی گرفته شود.
وی یونسی را فردی دیندار خواند و افزود: یونسی فردی موفق خواهد بود که با نگاه مسئولیتپذیری و پاسخگویی به خداوند و ارواح شهدا وارد میدان شود. انتظار داریم یونسی سعهصدر بیشتری داشته باشد و از تمام نگاهها بشنود و ببیند.
پسماند اَبَرچالش مازندران است
استاندار جدید مازندران گفت: چشم انداز من برای توسعه استان شعار وفاق ملی و همدلی است.
مهدی یونسی رستمی در مراسم معارفه خود بهعنوان استاندار جدید مازندران گفت: چشماندازم برای استان بر اساس شعار استادم دکتر پزشکیان است. وی گفت: چشماندازی که من در برنامهام برای چرخه مدیریتی استان تعریف کردهام معطوف به شعار استادم آقای دکتر پزشکیان «وفاق ملی و همدلی» است.
نخستین استاندار مازندران در دولت چهاردهم با اشاره به اینکه پسماند ابرچالش استان است، گفت: یقیناً حمایتهای راهبردی خانم انصاری معاون رییسجمهور و ریاست سازمان محیط زیست میتواند بسیار اثربخش باشد.
وی گفت: درخصوص اقتصاد دریامحور برنامههای تدوین شده اجرایی خواهد شد، همانگونه که وزیر کشور گفتند من نیز قبل از کلنگزنی و آغاز هر پروژهای بسترهای لازم از قبیل تأمین انرژی و منابع مالی را تا پایان کار به صورت دقیق محاسبه خواهم کرد.
نمایندگان استان آمادگی کامل برای یاری استاندار جدید دارند
رییس مجمع نمایندگان مازندران نیز در این مراسم با اعلام اینکه ریلگذاری مسیر توسعه و پیشرفت نقش مهمی در توسعه استان دارد، گفت: ما نمایندگان مجلس آمادگی کامل برای یاری استاندار جدید در روند حل چالشها و شکوفایی قابلیتها بهویژه در اجرای برنامه هفتم توسعه داریم.
اصغر باقرزاده درباره گرههای توسعه مازندران اظهار کرد: این استان به حق نگین شمال کشور و از قطبهای گردشگری است اما با چالشهای زیستمحیطی، فرسودگی بافت شهری و روستایی و غیره مواجه است.
وی با بیان اینکه انتظار میرود مازندران موفق با تکیه بر امکانات برای توسعه استان دست یابد، افزود: مازندران چالشهای عمدهای دارد که برونرفت از آن نیازمند همکاری اقتصادی است.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، بیکاری ۳۲ درصدی نیروهای تحصیلکرده، کمبود منابع آشامیدنی و کشاورزی، هدر رفت آبهای سطحی، نداشتن مدیریت جامع سواحل، فقدان برنامه ملی جامع گردشگری، تعطیلی ۲۵ درصدی واحدهای شهرک صنعتی، عدم توجه به اقتصاد دریامحور، نبود برنامه تحولی محصولات کشاورزی و باغی، وجود تعداد زیاد پروژههای عمرانی نیمهتمام، نبود اشتغال پایدار با اشتغالزایی و غیره را اهم معضلات استان مازندران عنوان کرد.
باقرزاده با بیان اینکه حفظ محیطزیست، جلوگیری از تخریب عرصههای منابعطبیعی اهمیت ویژه دارد، خاطرنشان کرد: دولت باید برای مدیریت پسماند، احیای تالابها و وضعیت شکننده محیطزیست مازندران برنامهریزی کند.
وی مبارزه با فساد اداری را خواسته بحق مردم استان دانست و یادآور شد: بهبود کیفیت زیست مردم، تقویت ورزش و جوانان و غیره از الزامات دیار علویان است که نیازمند اهتمام بخشهای خصوصی و دولتی است. رییس مجمع نمایندگان مازندران با اعلام اینکه ریلگذاری مسیر توسعه و پیشرفت نقش مهمی در توسعه استان دارد، خاطرنشان کرد: ما نمایندگان مجلس آمادگی کامل برای یاری استاندار جدید در روند حل چالشها و شکوفایی قابلیتها بهویژه در اجرای برنامه هفتم توسعه داریم.
پسماند مازندران به دلیل بیبرنامگی ۴۵ سال بلاتکلیف است
استاندار سابق مازندران نیز در این مراسم با اعلام اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای بنگاههای اقتصادی از سوی بانک مرکزی، گفت: بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان در سفر ریاستجمهوری برای استان مصوب شد که منتظر ابلاغ است.
یوسف نوری اظهار کرد: از همدلی همکاری و همراهی همه مدیران و هماستانیها قدردانی میکنم و اگر کوتاهی مشاهده کردند عذرخواهم.
وی افزود: مازندران سرزمینی شهیدپرور و ولایتمدار است و از گذشته دیرباز تاکنون تاریخ درخشان و ماندگار داشته و دارد. نوری بیان کرد: در دنیا برای دوران گذر الگو دارند ولی در کشورمان رایج نیست و ما در کشورمان هزینه فرصت میدهیم.
استاندار سابق مازندران تصریح کرد: مردم این دیار را از صمیم قلب دوست دارم زیرا رهبر انقلاب برای مردم مازندران عنوان «مردم همیشه در صحنه» تعبیر داشتند.
نوری با اعلام اینکه مازندرانیها در هشت سال دفاع مقدس افتخارآفرین بودند و از کیان و دین اسلام دفاع جانانه کردند، استاندار سابق مازندران ادامه داد: برای رضایتمندی کشاورزان برنامه ویژه داشتیم و برش برنامه هفتم به همه دستگاهها اعلام شد.
نوری با اعلام ایکه پسماند مازندران به دلیل بیبرنامگی ۴۵ سال بلاتکلیف است و ما در استانداری برنامه کامل برای پسماند استان استخراج کردیم، گفت: باید با برنامه حرکت کنیم تا نتایج حاصل شود. نوری با اشاره به اهمیت مولدسازی و ایجاد شهرکهای جدید برای فراهم آمدن فرصتهای بزرگ، گفت: امسال ۳ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت مازندران درنظر گرفته شده و برنامههای مطالعاتی گسترده تهیه شده است.
استاندار سابق مازندران یادآور شد: حمایت جدی از هوش مصنوعی و ورزش، در دستور کار بوده همچنین زمین مناسب برای باشگاه فوتبال نساجی اختصاص یافت و برای ورزش کشتی و دیگر ورزشها با برنامه وارد شدیم.
وی خاطرنشان کرد: مازندران قطب کشاورزی است، کشاورزی اما کشاورزی احیایی نیست، کود و سم زمین را از بین برده و بیماریها را افزایش داده البته در مدت فعالیت خود با تولید یک میلیون تن در برنج رشد ۱۰ درصدی را در تولید محصولات داشتیم.
نوری متذکر شد: اولین طرح آزمایشی اراضی شالیزاری شمال کشور در ۱۹۰ هکتار از شالیزارهای مازندران انجام شد و رشد ۲۳ درصدی در تولید مرغ گوشت و رتبه نخست جوجه ریزی را شامل شدیم.
گفتنی است در پایان این مراسم از تلاش یوسف نوری تقدیر
بهعمل آمد.