پایان رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش
پایان رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پایان رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان کشور در این کمیسیون تخصصی خبر داد. علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به جلسات فشرده کمیسیون آموزش برای جمع بندی لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: با اقدام ضربتی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کار […]

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از پایان رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان کشور در این کمیسیون تخصصی خبر داد.
علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به جلسات فشرده کمیسیون آموزش برای جمع بندی لایحه رتبه بندی معلمان، گفت: با اقدام ضربتی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کار رسیدگی به مفاد لایحه رتبه بندی معلمان به پایان رسید.
دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور این اقدام کمیسیون تخصصی مجلس را مایه خرسندی فرهنگیان دانست و افزود: مجلس شورای اسلامی به مسئله فرهنگیان نگاه خاص و ویژه دارد.
نماینده مردم بابل ادامه داد: بزودی و در اولین فرصت این لایحه برای تصویب نهایی در صحن علنی مجلس مطرح و انشاءالله با رأی قاطع نمایندگان مصوب خواهد شد.
این عضو خانه ملت با اشاره به ارتباط گسترده مجلس با صاحبنظران، دانشگاهیان و متخصصان امور تعلیم و تربیت و تشکل های فرهنگیان برای نهایی کردن این لایحه افزود: این لایحه در صحن علنی مجلس نیز با مشورت نمایندگان چکش کاری و بررسی نهایی خواهد شد.
کریمی فیروزجایی رتبه بندی معلمان را خواسته بحق و دیرینه فرهنگیان دانست و افزود: با اجرای این لایحه تحول عظیمی در آموزش و پرورش رخ خواهد داد.
عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم مشکلات دستگاه تعلیم و تربیت را ساختاری و زیربنایی عنوان و تصریح کرد: برغم برخی نگاه‌های ناصحیح، آموزش وپرورش تولیدی ترین دستگاه اجرایی کشور است.
این نماینده مجلس تولید انسان فکور و بااراده های معنوی را مهم ترین مأموریت آموزش و پرورش دانست و افزود: آموزش و پرورش باید پیشگام برنامه های توسعه در کشور باشد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مجلس در تعامل با دولت سیزدهم، توسعه هدفمند در آموزش و پرورش را بررسی خواهد کرد. خروجی آموزش و پرورش نیازهای اساسی کشور را تأمین و تضمین می کند.
احضار سفیر اسلوونی در تهران به وزارت امور خارجه
در پی اقدام غیر قابل قبول و خارج از عرف دیپلماتیک نخست وزیر اسلوونی در حضور در گردهمایی مجازی منافقین، سفیر این کشور در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.
به دنبال حضور «یانز یانشا» نخست وزیر اسلوونی در نشست مجازی گروهک منافقین، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل مدیترانه و شرق اروپای وزارت امور خارجه، خانم «کریستینا رادی» سفیر اسلوونی در ایران را به وزارت امور خارجه احضار و ضمن اعلام مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اقدام و اتهامات بی‌پایه ‌و اساس مطرح شده علیه جمهوری اسلامی ایران یادداشت اعتراض رسمی کشورمان به دولت اسلونی را به وی ابلاغ کرد.
در این ملاقات تأکید شد: حضور مجازی نخست وزیر اسلوونی در محفل یک گروهک تروریستی و منفور نزد ملت بزرگ ایران و اظهارات خلاف واقع و سخیف این مقام اسلوونیایی بر خلاف عرف دیپلماتیک و روح حاکم بر روابط دوجانبه بوده و محکوم می باشد. ضمن اینکه حمایت از یک گروهک تروریستی برخلاف منشور سازمان ملل متحد و اصول شناخته شده بین المللی و ارزش های حقوق بشری است ‌و تحت هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.
در همین رابطه درخواست ارائه توضیح از سوی دولت اسلوونی بعمل آمد.
سفیر اسلوونی در جریان این احضار تأکید کرد مراتب اعتراض شدیداللحن کشورمان را به فوریت به لوبلیانا گزارش خواهد کرد.
رای الیوم: بهبود روابط تهران_ریاض از اهداف سفر سلطان عمان به عربستان است
روزنامه رای الیوم چاپ لندن در یادداشتی به اهداف سفر سلطان عمان به عربستان پرداخت و نوشت که نزدیک کردن دیدگاه تهران و ریاض یکی از اهداف این سفر است.
روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در یادداشتی به قلم خالد الجیوسی به اهداف سفر امروز هیثم بن طارق، سلطان عمان به عربستان پرداخت که اولین سفر خارجی بن طارق از زمان تکیه بر تخت سلطنت در عمان به شمار می رود.
در این یادداشت آمده است: به نظر می رسد که هیثم بن طارق، پادشاه عمان که اوایل سال گذشته روی کار آمد از سنت سلطان قابوس، سلطان پیشین این کشور در عدم تمایل به سفرهای خارجی پیروی نکند و اولین ایستگاه سفرهای خارجی او عربستان خواهد بود.
نویسنده آورده است: سلطان عمان روز یکشنبه وارد عربستان می شود و به نظر می رسد که این سفر از اهمیت زیادی برخوردار باشد. ملک سلمان پادشاه عربستان قرار است در شهر نیوم با همتای عمانی خود دیدار و رایزنی کند.
در بخش دیگر این یادداشت آمده است: انگیزه ها و دلایل این سفر زیاد ‌و متفاوت است و زمان این سفر نیز مورد توجه است زیرا مسقط نقش میانجیگر برای حل بحران یمن را ایفا می‌کند.
نویسنده می گوید: برخی ها بر این باورند که مسقط به دنبال نزدیک کردن رویکردهای تهران و ریاض است زیرا اکنون گفت وگو و یا مذاکراتی میان ایران و عربستان درحال برگزاری است و توافق نهایی در خصوص پرونده هسته ای ایران نیز همچنان مهم‌ترین مساله است.
پیش از این بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان در گفت‏وگو با روزنامه الشرق الاوسط در پاسخ به این سوال که مسقط در آوریل گذشته میزبان محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران بود ‌و ظریف در آن سفر با مسئولانی از حوثی های یمن دیدار کرد، نقش ایران در بحران یمن را چگونه توصیف می کنید، گفت: ما بر این باوریم که نقش ایران در راستای تلاش برای تحقق صلح و ثبات است.
وی در پاسخ به این سوال که با تغییر دولت آمریکا  و روی کار آمدن رئیس جمهور جدید در ایران و نزدیک شدن بازگشت به برجام، آیا انتظار دارید که رفتار ایران نسبت به کشورهای منطقه تغییر یابد گفت: در صورتی که تمایل و اراده سیاسی به طور متقابل و از طریق گفت وگو و تفاهم وجود داشته باشد، تمام رفتارها قابل تغییر است. ما بر این باوریم که اکنون این تمایل و این اراده در راستای امنیت و ثبات منطقه است.
وزیر خارجه عمان در پاسخ به این سوال که آیا کشورش ابتکار عملی برای انجام گفت وگوهای منطقه ای با ایران را رهبری می کند، تاکید کرد: خیر، هیچگونه ابتکار عملی از این قبیل را رهبری نمی کنیم، هرگونه گفت‌وگوی منطقه ای باید از داخل کشورهای منطقه سرچشمه بگیرد و ما از این مساله که به سود تمام کشورهای منطقه است حمایت می کنیم.