رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: میانگین خودکشی در جهان در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۰.۵ نفر است که در کشور ما این آمار به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۶.۲ نفر است. تقی رستم وندی اظهار داشت: این جلسه به بحث سیمای کلی خودکشی در کشور پرداخت. وی افزود: از سال […]
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: میانگین خودکشی در جهان در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۰.۵ نفر است که در کشور ما این آمار به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۶.۲ نفر است.
تقی رستم وندی اظهار داشت: این جلسه به بحث سیمای کلی خودکشی در کشور پرداخت.
وی افزود: از سال ۹۵ تقسیم کاری بین وزارت بهداشت که متولی مباحث خصوصی است و دیگر سازمانها و نهادها در کشور انجام شده بود. رستم وندی اظهار داشت: از همان سال برنامهای در این خصوص تدوین شد و امروز گزارشهای خوبی از وزارت کشور و پزشکی قانونی در این جلسه خوانده شد.
رئیس سازمان اجتماعی کشور گفت: موضوع خودکشی در اقشار مختلف جامعه مورد بررسی قرار گرفت و خودکشی در کشورمان شامل حال دانشجویان و دانش آموزان هم شده است.
وی افزود: در ۱۵ سال گذشته شیب افزایش خودکشی را در کشور شاهد بودیم و با توجه به مسائل روان، اخلاقی و شرعی باید به این موضوع اهمیت بیشتری دهیم.
رستم وندی گفت: میانگین خودکشی در جهان در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۰.۵ نفر است که در کشور ما این آمار به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۶.۲ نفر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بنا داریم در این بازه ۷ ساله، جلوی افزایش شیب خودکشی را بگیریم و حدود ۱۰ درصد کاهش داشته باشیم.
توزیع ۱۱ هزار باطری قلب از ابتدای سال در کشور
دبیر اجرایی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به توزیع حدود ۱۱ هزار باطری قلب برای بیماران از ابتدای سال در کشور گفت: همچنین در این مدت بیش از ۱۶۶ هزار و ۶۳۹ اقلام پزشکی مصرفی قلبی توزیع شده است.
محمد کاشفیفرد درخصوص آمار توزیع باطریهای قلب و سایر ملزومات مصرفی پزشکی اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون بیش از ۱۶۶ هزار و ۶۳۹ قلم کالای مصرفی قلبی به مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در مراکز درمانی و دانشگاهی علوم پزشکی توزیع شده است.
دبیر اجرایی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران افزود: در سال جاری حدود ۷ هزار آی سی دی و ۴ هزار پیس میکر برای بیماران نیازمند سراسر کشور توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی توزیع شده است. وی خاطرنشان کرد: ۲۱ هزار اکسیژناتور قلبی، یک هزار و ۵۰۰ کتتر بالن پمپ، ۲ هزار بالن کرونری، ۳ هزار دریچه و رینگ قلبی، ۵ هزار ۲۶۰ گایدینگ کاتتر ،۴هزار ۵۰۰ عدد هموفیلتر و ۴۰۰ بالن کتتر میترال و سایر مواد مصرفی مورد نیاز مراکز درمانی دولتی نیز تامین شده است.
کاشفیفرد با بیان اینکه برای سال آینده تا پایان تیر ماه باطری قلب و سایر ملزومات مصرفی دپو شده است، افزود: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده ریاست هیات امنای صرفه جویی ارزی با وزارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیازهای بیماران قلبی کشورمان تاکنون تامین و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
ازدواج ۱۱۰ مرزبان در سیستان و بلوچستان
فرمانده مرزبانی ناجا از ازدواج ۱۱۰ زوج جوان مرزبان در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: تکلیف است بخشی از خدمات رفاهی به خصوص محل سکونت مرزبانان در مرزها را تأمین کنیم.
سردار “قاسم رضایی” در مراسم جشن ازدواج ۱۱۰ مرزبان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ارج نهادن به مقام خانواده، گفت: در مرزبانی خانواده از جایگاه ویژه ای برخوردار است چراکه خانوادهها نقش موثری در پشتیبانی مرزبانان و برقراری امنیت مرزها ایفا میکنند.
وی با اشاره به جشن ازدواج ۱۱۰ مرزبان استان سیستان و بلوچستان، افزود: از شما همرزمان پایور و وظیفه و همسرانتان و همچنین دست اندرکاران برگزاری این مراسم که در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان تلاش کرده اند، قدردانی میکنم.
فرمانده مرزبانی ناجا ادامه داد: خوشبختی عبارت است از احساس آرامش و شعف، مجلس امروز که بیریا و بدون اسراف انجام شد، شادی خداوند را در بر دارد، جلسهای که با قرآن و صلوات خاصه امام رضا (ع) شروع شود زندگی را پایدار تر می کند. وی در ادامه به مقوله محبت در ازدواج پرداخت و اظهار داشت: زوجها باید قدر این محبت که خدا در دل آنها قرار داده است را بدانند چراکه یک تحفه الهی است، اگر در زندگی محبت وجود داشته باشد، سختی بیرون از خانه نیز آسان خواهد شد.