«پراید»، ۷۰ درصد خودروهای سرقتی کشور
«پراید»، ۷۰ درصد خودروهای سرقتی کشور

  رییس پلیس آگاهی ناجا اعلام کرد که ۷۰ درصد از آمار سرقت‌ خودرو در کشور مربوط به پراید است. سردار محسن حسن‌خانی گفت: ما باید دستگاه‌های مختلف را مسئول و کاری کنیم تا قبل از آنکه اتفاقی رخ دهد از زمینه‌های وقوع جلوگیری کنیم. وی ادامه داد: به عنوان مثال در حوزه خودرو ۷۰ […]

 

رییس پلیس آگاهی ناجا اعلام کرد که ۷۰ درصد از آمار سرقت‌ خودرو در کشور مربوط به پراید است.

سردار محسن حسن‌خانی گفت: ما باید دستگاه‌های مختلف را مسئول و کاری کنیم تا قبل از آنکه اتفاقی رخ دهد از زمینه‌های وقوع جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: به عنوان مثال در حوزه خودرو ۷۰ درصد از کل سرقت‌های خودرو در کشور مربوط به سواری پراید است و از همین ۷۰ درصد نیز ۹۰ درصد مربوط به تولیدات قبل از سال ۸۶ است. حالا به همین آمار، سهم ۱۲-۱۳ درصدی ایران‌خودرو را هم اضافه کنیم، می‌شود حدود ۹۰ درصد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه افزایش جرم و دیگر مولفه‌ها ما را ناگزیر می‌کند که روش‌های جدیدی را برای خدمت به مردم بکار گیریم، گفت: من صراحتا باید بگویم که کارآگاهان پلیس آگاهی به شکل جهادی کار می‌کنند و بیش از هر چه که در توانشان است مشغول کار هستند.

حسن‌خانی با بیان اینکه مأموران پلیس آگاهی بیش از حرف زدن اهل کار کردن هستند، ‌گفت: ما با یکسری از محدودیت‌ها مواجهیم، از طرف دیگر باید بتوانیم به مطالبات مردم پاسخ بدهیم. اقدامات ویژه‌ای را انجام داده‌ایم، اما پیشنهاد ما این است که بتوانیم بخشی از کارهایمان را که بر سر پلیس آگاهی ریخته برون‌سپاری کرده و از ظرفیت بازنشسته‌ها و مأموران خبره‌مان استفاده کنیم چرا که امروز بسیاری از کارآگاهان خبره ما پس از بازنشستگی در مشاغل دیگری مشغول به کار شده‌اند.

 

 

 

شناسایی ۶۰ هزار دانش‌آموز دیرآموز

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه طبق آخرین آمار حدود ۶۰ هزار دانش‌آموز دیرآموز شناسایی شده‌اند گفت: تقریبا با آمادگی کامل وارد سال تحصیلی شدیم از جمله اینکه از ابتدای سال تحصیلی رقمی بابت سرانه به مدارس خاص واریز کردیم.

مجید قدمی با اشاره به بازگشایی بدون مشکل مدارس استثنایی در هفته گذشته اظهار کرد: طرح خدمات حمایتی امسال هم علیرغم شرایط سخت دولت همانند سال‌های گذشته اجرا می‌شود و نزدیک به سه میلیارد تومان اعتبار برای آن درنظر گرفته‌ایم.

وی افزود: خدمات حمایتی از جمله طرح‌های بسیار موفق و عدالت محورانه است و تا کنون هزینه خدمات حمایتی ۱۷ هزار پرونده دانش‌آموزان را پرداخت کرده‌ایم که شامل خدمات رایگان کلینیکی و پاراکلینیکی، دارو،‌ پزشک، توانبخشی و … می‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنای درباره خدمات جدید این طرح نیز گفت: امسال کمی احتیاط کردیم. قصد داشتیم میزان حمایت از خدمات دندانپزشکی را بالا ببریم ولی چون هزینه بالا می‌رفت و ارائه سایر خدمات دچار مشکل می‌شد دست نگه داشتیم ولی برای سال آینده وارد این موضوع می‌شویم. قدمی افزود: امسال مسابقات ورزشی خوبی برگزار و برای آن نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان هزینه کردیم. مسابقات محملی برای استعدادیابی و معرفی ورزشکاران مستعد به کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولان است.

 

 

 

ایجاد خانه‌های محلی برای سالمندان

 

وزیر بهداشت گفت: با کمک شهرداری و بهزیستی در نظر داریم خانه‌های محلی برای سالمندان را ایجاد کنیم.

سعید نمکی گفت: امیدوارم هر جا هر سالمندی است همه قدر او را بدانند از تمام سازمان‌های مردم نهاد و نهادهای دولتی که شامل بهزیستی وزارت بهداشت، وزارت رفاه و شهرداری تهران می‌شود برای برگزای این مراسم سپاسگزاریم یکی از مشکلات موجود در کشور هرم جمعیت رو به سالمندی است و این در تمامی کشورهای در حال توسعه دیده می‌شود. با توجه به کاهش مرگ و میر و افزایش عمر افزایش جمعیت سالمندی را مشاهده می‌کنیم. کشور ما به سمت جمعیت سالمندی پیش می‌رود و البته این افزایش سالمند با آنکه در کشورهای توسعه یافته اتفاق می‌افتد متفاوت است. نمکی گفت: جمعیت ما به سمت جمعیت سالمند سوق پیدا می‌کند و این با افزایش جمعیت سالمند تفاوت دارد یعنی آنکه ما جمعیت جوان در آینده نخواهیم داشت این به آن معنا نیست که تنها جمعیت سالمند ما افزایش پیدا می‌کند.

وزیر بهداشت در ادامه گفت:‌ جمیت زنان سالخورده از مردان سالخورده پیشی گرفته است به این دلیل که در کشورهای در حال توسعه سلامت مردان مغفول مانده است که این به فرهنگ ما مربوط است زیرا مردان کمتر به آزمایش‌های دوره‌ای و سلامت توجه می‌کنند.

وی افزو:د: ما اگر امروز ۸٫۳ درصد سالمند داریم در آینده نزدیک ۱۶ درصد و کمی دورتر ۳۰ درصد جمعیت ما سالمند خواهد بود با توجه به اینکه ما متولیان حکومت هستیم باید در نظر  داشته باشیم چه اقداماتی خواهیم کرد اولین تفاوت سالمندان ما با جوامع توسعه یافته خلق و خوی سالمندانی است که در آینده خواهیم داشت ما سالمندانی خواهیم داشت که کودکی نکرده‌اند، جوانی نکرده‌اند و پیر می‌شوند.