پرداخت عیدی جاماندگان با حقوق اسفندماه
پرداخت عیدی جاماندگان با حقوق اسفندماه

    مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت عیدی جاماندگان با حقوق اسفندماه خبر داد. علی خدامی گفت: در راستای مصوبه هیئت وزیران، دستورالعمل نحوه محاسبه و پرداخت عیدی سال ۱۴۰۰ تهیه و واریز مبلغ عیدی طبق این دستورالعمل انجام شد. وی توضیح داد: طبق مصوبه ۲۷ بهمن‌ماه هیات‌وزیران، برای بازنشستگان و موظفانی […]

 

 

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت عیدی جاماندگان با حقوق اسفندماه خبر داد.
علی خدامی گفت: در راستای مصوبه هیئت وزیران، دستورالعمل نحوه محاسبه و پرداخت عیدی سال ۱۴۰۰ تهیه و واریز مبلغ عیدی طبق این دستورالعمل انجام شد.
وی توضیح داد: طبق مصوبه ۲۷ بهمن‌ماه هیات‌وزیران، برای بازنشستگان و موظفانی که پرداخت حق عائله‌مندی و اولاد آنها برعهده صندوق بازنشستگی کشوری است و در فهرست حقوق بهمن ماه به آنان حقوق پرداخت شده است، مبلغ ثابت ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان عیدی سال ۱۴۰۰ پرداخت شده است و در صورت وجود چندین وظیفه‌بگیر از یک دفتر کل، مبلغ فوق به صورت مساوی بین وظیفه‌بگیران تقسیم می‌شود.
خدامی افزود: علاوه بر این مبلغ، به بازنشستگان و وظیفه‌بگیرانی که بر اساس ردیف بودجه تعریف‌شده در سیستم به آنها عائله‌مندی تعلق می‌گیرد، حداکثر تا سقف چهار میلیون ریال پرداخت شده است.
وی اظهارداشت: بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس تعاریف مندرج در سیستم، حق اولاد از طرف صندوق به آنها پرداخت می‌شود؛ به ازای هر فرزند مبلغ ثابت یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال پرداخت شده است.
مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: احکامی که در نیمه دوم بهمن‌ماه تا قبل از تاریخ مصوبه هیات‌وزیران به صورت قطعی و جاری تغییر یافته اما عیدی آنها در پایان بهمن‌ماه کارسازی نشده است؛ حسب پردازش، احکام عیدی آنها در اسفندماه ۱۴۰۰ کارسازی خواهد شد.
خدامی خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی که فاقد ردیف بودجه‌ای هستند، باید طبق رویه هر ساله، رأساً نسبت به کارسازی عیدی به حساب بازنشستگان و وظیفه بگیران خود اقدام کنند و صندوق بازنشستگی کشوری در این خصوص، هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.

جزییات عفو و تخفیف مجازات محکومان
به مناسبت عید مبعث اعلام شد

معاون قضایی قوه قضاییه جزییات عفو و تخفیف مجازات ۷۴۱ محکوم به مناسبت عید مبعث را اعلام کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین صادق رحیمی با اشاره به موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان به مناسبت مبعث حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی‌الله‌علیه‌وآله اظهار داشت: در این مرحله ۷۴۱ نفر مورد عفو و تخفیف مجازات قرار گرفتند که از این تعداد ۲ مورد از عفوشدگان جزو محکومان اعدام بودند که مجازات آنها تبدیل شد و ۲ مورد نیز در اجرای ماده ۲۰ در لیست عفو قرار گرفتند.
رحیمی با بیان اینکه ۵۴۳ مورد از عفوشدگان عید مبعث امسال جزو محکومان دادگستری بودند، افزود: در این عفو، هشت مورد مربوط به سازمان قضایی نیروهای مسلح و ۱۸۶ مورد مربوط به سازمان تعزیرات حکومتی نیز وجود داشتند.
معاون قضایی قوه قضاییه اضافه کرد: در این مرحله ۴۴۶ مورد عفو منتهی به آزادی و ۲۹۵ مورد عفو منتهی به تخفیف یا تبدیل مجازات شدند.

پایش آنلاین «قانون هوای پاک» برای اولین بار در کشور

پایش آنلاین «قانون هوای پاک» برای اولین بار در کشور ازسوی سازمان حفاظت محیط زیست انجام می شود.
علی یوسفی مسئول دبیرخانه «قانون هوای پاک» با اعلام این خبر که پایش آنلاین «قانون هوای پاک» برای اولین بار توسط سازمان حفاظت محیط زیست درکشور انجام می شود، گفت: «قانون هوای پاک» مهم ترین سند بالادستی در زمینه مدیریت کیفی هوای کشور محسوب می شودکه در سال ۱۳۸۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و مطابق ماده ۲ این قانون، سازمان حفاظت محیط زیست وظیفه نظارت برحسن اجرای آن را دارد.
وی با اشاره به این که ساز و کار نظارتی برای سازمان حفاظت محیط زیست در این قانون دیده نشده و از طرفی با توجه به تعدد دستگاه های اجرایی و سازمان های مکلف نظارت بر عملکرد آن ها کار پیچیده ای است، افزود: سازمان حفاظت محیط زیست بر آن شد ساز و کار نظارتی آنلاین بر بستر وب را طراحی کند که بحث نظارت به صورت خود اظهاری از سوی دستگاه های متولی بر بستر اینترنت انجام شود.
وی با اشاره به این که اقدام های مزبور چند مزیت دارد، گفت: نظارت به صورت خوداظهاری انجام می شود و سرعت بالای کار به دلیل بار گذاری اینترنتی گزارش ها در یک بازه زمانی مشخص از دیگر مزیت های سامانه «قانون هوای پاک» محسوب می شود که پس از بارگذاری، توسط کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست مستندات و اظهارات آن ها تایید و در نهایت گزارش عملکرد دستگاه های ذینفع به دولت و مراجع ذیربط ارائه می شود.
یوسفی خاطر نشان کرد: سامانه پایش «قانون هوای پاک» از سال گذشته در سطح ستاد راه اندازی شده است و امسال علاوه بر ستاد، دستگاه های اجرایی در سطح استان ها نیز با محوریت استانداری ارزیابی انجام می شود و تمامی دستگاه های اجرایی هر استان مکلف به اجرای قانون هستند.
وی گفت: دستگاه های ذینفع موظفند حداکثر تا ۳۱ فروردین ماه هر سال، اقدام های خود را در راستای اجرای «قانون هوای پاک» در بستر سامانه پایش «قانون هوای پاک» اعلام کنند که خروجی اقدام های آن ها پس از تایید کارشناسان ادارات کل حفاظت محیط زیست استان ها و سازمان حفاظت محیط زیست به اطلاع وزارت کشور و استانداری ها می رسد.
یوسفی تاکید کرد: گزارش سالانه پایش «قانون هوای پاک» در تیرماه هرسال به هیئت دولت ارائه و دستگاه های اجرایی بر اساس عملکرد خود امتیاز بندی و قصور و کاستی های موجود، احصاء و مشکلات عدم تحقق تکالیف نیز در قالب گزارش به دولت منعکس می شود.