پرداخت ۴۰ میلیارد تومان خسارت برای زلزله خوی
پرداخت ۴۰ میلیارد تومان خسارت برای زلزله خوی

قائم‌مقام بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه برای زلزله خوی تا کنون ۴۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است، گفت: در این زمینه ۷ هزار پرونده تشکیل و ارزیابی شده است. مجید مشعلچی فیروزآبادی در مورد پرداخت خسارت به زلزله‌زدگان شهر خوی آذربایجان غربی گفت: تا کنون ۷ هزار پرونده تشکیل، بررسی و ارزیابی شده […]

قائم‌مقام بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه برای زلزله خوی تا کنون ۴۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است، گفت: در این زمینه ۷ هزار پرونده تشکیل و ارزیابی شده است.
مجید مشعلچی فیروزآبادی در مورد پرداخت خسارت به زلزله‌زدگان شهر خوی آذربایجان غربی گفت: تا کنون ۷ هزار پرونده تشکیل، بررسی و ارزیابی شده و مبلغ ۴۰ میلیارد تومان هم خسارت از سوی شرکت‌های بیمه توسط ۹ شرکت بیمه‌ای پرداخت شده است.
وی تأکید کرد: خسارت پرداخت شده جدای از صندوق خسارت حوادث طبیعی ساختمان است که هنوز در حال ارزیابی هستند.
وی گفت:‌سه شرکت عمده پرداخت‌کننده خسارت در زلزله خوی شامل کوثر، دانا و بیمه ایران بوده‌اند.در حوزه مسؤولیت اجتماعی هم تا کنون ۱۵ دستگاه وانت نیسان شامل اقلام بهداشتی، گرمایشی و پتو از سوی شرکت‌های بیمه برای زلزله‌زدگان ارسال شده است. سخنگوی صنعت بیمه کشور در مورد حق بیمه‌های دریافتی در ۱۱ ماه سال جاری گفت:‌در سال جاری ۱۶۰ هزار میلیارد تومان حق بیمه دریافت شده است که نسبت به پاسال از رشد ۴۶ درصد برخوردار شده که بخشی از آن ناشی از رشد بیمه‌نامه و بخشی ناشی از قیمت کالاهای مشمول بیمه است در همه رشته‌ها اتفاق افتاده است.
مشعلچی در مورد افزایش نرخ ارز و تأثیر در بیمه‌نامه‌ها گفت:‌ به هر حال نرخ ارز روی قیمت متعارف خودرو، مسکن و تجهیزات کارخانه‌ها مانند پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها اثر دارد که باعث افزایش نرخ بیمه هم خواهد شد. به گفته قائم‌مقام بیمه مرکزی ایران، در حال حاضر ۲۵ میلیون وسیله نقلیه در حال تردد در کشور وجود دارد و افزایش نرخ ارز روی قیمت خودرو و موتورسیکلت اثر می‌گذارد و ما پیشنهادی که در لایحه بودجه به مجلس ارائه کرده‌ایم در زمینه تعیین تکلیف قیمت خودروها باید مشخص کنند که کدام خودروها متعارف و کدام خودروها نامتعارف شناخته می‌شوند و در این زمینه صحبت شد که قیمت خودروها به جای ۴۰۰ میلیون تومان روی رقم یک تا ۱٫۲ میلیارد تومان به عنوان خودروی متعارف شناخته شود.
قائم‌مقام بیمه مرکزی ایران گفت:‌برآورد می‌شود در حال حاضر حدود ۱۰ میلیون موتورسیکلت بدون بیمه در کشور در حال تردد است که برای تشویق دارندگان آن سیاست‌های تشویقی از جمله بخشش جرایم دیرکرد موتورسیکلت‌های بدون بیمه و همچنین تسهیل در بیمه‌نامه موتورسیکلت‌ها را در پیش گرفته‌ایم تا مردم برای بیمه تشویق تشویق شوند.
وی همچنین گفت:‌پیشنهاد کرده بودیم برای دارندگان موتورسیکلت بدون بیمه محدودیت‌هایی در معاملات ایجاد کنیم که فعلا این پیشنهاد به توافق نرسیده است.