پشت پرده حمله به وزارتخانه‌هااز بین بردن اسناد فساد است
پشت پرده حمله به وزارتخانه‌هااز بین بردن اسناد فساد است

تهران – ایرنا – وزیر صنعت لبنان از بین بردن اسناد فساد و حمایت از مفسدان را دلیل حمله به وزارتخانه های این کشور در بیروت بیان کرد. به گزارش ایرنا، “عماد حب الله ” امروز (یکشنبه) در توئیتی با اشاره به اینکه گروههای معترض به چندین وزارتخانه در بیروت حمله کردند و محتویات آن‌ها […]

وزیر صنعت لبنان: پشت پرده حمله به وزارتخانه‌هااز بین بردن اسناد فساد است

تهران – ایرنا – وزیر صنعت لبنان از بین بردن اسناد فساد و حمایت از مفسدان را دلیل حمله به وزارتخانه های این کشور در بیروت بیان کرد.

به گزارش ایرنا، “عماد حب الله ” امروز (یکشنبه) در توئیتی با اشاره به اینکه گروههای معترض به چندین وزارتخانه در بیروت حمله کردند و محتویات آن‌ها را از بین بردند، این سوال را مطرح کرد که آیا افراد فاسد و مفسدین، تظاهرکنندگان را تحریک کرده‌اند که با حمله به وزارتخانه‌ها اسناد فساد را در این اماکن از بین ببرند تا مفسدان رسوا نشوند؟.

وی اضافه کرد: آیا حرکت برخی افراد برای جلوگیری از اتمام تحقیقات از سوی دولت لبنان و اعلام نتایج آن در ابتدای هفته آینده است که بدون شک در فساد و مجرمان تاثیرگذار خواهد بود؟.

در همین زمینه شبکه المیادین به نقل از منابعی اعلام کرد: برنامه‌ای برای حمله به اکثر ساختمان های وزارتخانه‌های لبنان برای از بین بردن اسناد و پرونده‌های مربوط به فسادی که از سال ۱۹۹۲ انجام شده، وجود دارد.

بر اساس این گزارش، شب گذشته شماری از معترضان به ساختمان وزارت خارجه لبنان در منطقه اشرفیه بیروت حمله کردند و تصویر میشل عون رئیس جمهور این کشور را در این وزارتخانه به آتش کشیدند و به اموال آن خسارت وارد کردند.

تظاهرکنندگان همچنین به ساختمان‌های وزارت اقتصاد، تجارت و محیط زیست در بیروت حمله کردند و پرونده‌هایی را از ساختمان‌های این وزارتخانه‌ها به بیرون پرتاب کردند.

“شارل ابی” سرتیپ بازنشسته ارتش لبنان در گفت وگویی تلویزیونی در این باره  اظهار داشت: بیشتر کسانی که به وزارت امور خارجه لبنان حمله کردند، خرابکار بودند.

وی افزود: ما یقین داریم کسانی که به وزارت امور خارجه لبنان حمله کردند با خارج ارتباط دارند.

این سرتیپ بازنشسته ارتش لبنان ادامه داد:  کسانی که این اقدامات خرابکاری را انجام می‌دهند، دوست ندارند که تحقیقات مربوط به بمب گذاری در بندر ادامه یابد.

به دنبال انفجار بندر بیروت در عصر سه شنبه که به دلیل وجود ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم صورت گرفت و موجب کشته شدن ۱۵۸ نفر و زخمی شدن بیش از ۵ هزار نفر دیگر شد، از عصر جمعه و با هدایت برخی رسانه های داخلی و همچنین رسانه های غربی – صهیونیستی – سعودی و عوامل داخلی آنها شماری از معترضان به ساختمان های پارلمان، وزارتخارجه، اقتصاد، محیط زیست و تجارت لبنان حمله کرده و با نیروهای ارتش و امنیتی این کشور درگیر شدند.