پنج میلیون دُز واکسن امروز وارد کشور می‌شود
پنج میلیون دُز واکسن امروز وارد کشور می‌شود

دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل شرق آسیا و اقیانوسیه از واردات ۵میلیون دز واکسن طی روز آینده خبر داد و گفت: ۱۱-۱۹ شهریور، هفته پُر واکسنی خواهد بود. «رضا زبیب» عصر دیروز چهارشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: با همت همکاران، کمک وزارت امور خارجه بهداشت و لطف خدا، فردا پنج […]

دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل شرق آسیا و اقیانوسیه از واردات ۵میلیون دز واکسن طی روز آینده خبر داد و گفت: ۱۱-۱۹ شهریور، هفته پُر واکسنی خواهد بود.
«رضا زبیب» عصر دیروز چهارشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: با همت همکاران، کمک وزارت امور خارجه بهداشت و لطف خدا، فردا پنج میلیون دُز واکسن فوق برنامه می‌رسد.
وی ادامه داد: ۱۱-۱۹ شهریور، هفته پُر واکسنی خواهد بود: تلاش برای بیش از ۱۲ میلیون دُز. بازم دعا کنید. سپاسگزارم.
«مهرداد جمال ارونقی» معاون فنی گمرک ایران روز پنج‌شنبه گذشته – ۴ شهریور – گفته بود که: با ورود و ترخیص ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار دُز واکسن چینی دیگر (۴ شهریور)، تعداد واکسن‌های وارداتی از مرز ۲۸ میلیون دُز گذشت.
وی افزود: تعداد محموله‌های واکسن وارد شده به کشور تاکنون ۴۱ محموله است که ۲۳ محموله به تعداد ۲۲ میلیون و ۳۵۰ هزار دُز واکسن سینوفارم از کشور چین؛ ۳ محموله به تعداد ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دُز واکسن آسترازنکا از کشور ژاپن؛ ۱ محموله به تعداد ۱ میلیون و ۴۵۲ هزار دُز واکسن کواکس از کشور ایتالیا؛ ۱۱ محموله به تعداد ۱ میلیون ۴۵ هزار دُز واکسن اسپوتنیک از کشور روسیه؛ ۱ محموله به تعداد ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دُز واکسن کواکس از کشور کره جنوبی است.
معاون فنی گمرک ادامه داد: همچنین ۱ محموله به تعداد ۳۱۵ هزار دُز واکسن آسترازنکا از کشور روسیه؛ ۱ محموله به تعداد ۱۲۵ هزار دوز واکسن بهارات از کشور هندوستان است که با این توضیح جمع کل واکسن‌های وارده به کشور برابر با ۲۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۶۱۰ دُز است.

هلال احمر تا زمان نیاز کشور واکسن کرونا وارد می کند
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با اشاره و تاکید بر این که یکی از وظایف امروز هلال احمر در شرایط کرونایی تامین داروهای مربوطه به ویژه واردات واکسن است، گفت: این واردات تا زمان برطرف شدن نیاز کشور توسط این نهاد انجام خواهد شد.
محمدحسن قوسیان‌مقدم اظهارداشت: هلال احمر جمهوری اسلامی تا پایان تیر ماه ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا وارد کشور کرد که این واردات در مرداد ماه به تنهایی هشت میلیون و ۸۰۰ هزار دُز واکسن بود.
وی بیان کرد: محموله‌های وارداتی تا پایان مرداد ماه هر مرحله یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار دُز بود اما اولین محموله‌ای که در شهریور ماه وارد کشور کردیم ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دُز بود و تلاش داریم تا محموله‌های بعدی حداقل ۲ برابر اولین سری وارداتی شهریور ماه باشد.
وی تاکید کرد: تلاش داریم با همکاری مسئولان نظام تا پایان شهریور ماه سال جاری ۲۰ میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور کنیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به این که این جمعیت در وهله اول علاقمند به استفاده از تولیدات داخل کشور هستیم، گفت: ذات هلال احمر حضور در همه بحران‌ها و حوادث است و در کنار واردات واکسن، در حوزه‌های مختلف کرونا همکاری داریم.
قوسیان‌مقدم اضافه کرد: پیش از سال ۱۴۰۰ مسئولیت قرنطینه مرزها با توجه به شیوع ویروس کرونا، به نیروهای هلال احمر سپرده شد و تا امروز نیروهای ما در ۲۸ نقطه مرزی زمینی، هوایی و دریایی حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: از شیوع پیک پنجم این ویروس تاکنون، هلال احمر اقدام به برپایی ۱۱ بیمارستان صحرایی به منظور کمک به وزارت بهداشت و درمان کرده است.
وی بیان داشت: نیروهای هلال احمر امروز در ۲۲۲ مرکز تزریق واکسن در کنار کادر درمان حضور دارند و ۱۶۰ مرکز واکسیناسیون هلال احمر کشور که ویژه حجاج بود، اکنون در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور استفاده برای مراکز تجمیعی واکسن گذاشته شده است.
قوسیان‌مقدم تصریح کرد: معاونت درمان و توانبخشی هلال احمر در تمام استان های کشور دارای مراکز بهداشتی و درمانگاه است و این ظرفیت در جمعیت هلال احمر کشور وجود دارد که نه تنها به واکسیناسیون عمومی بلکه به شناسایی و غربالگری بیماران کرونایی کمک بیشتری کند، که البته تمام این مسائل به مجوز وزارت بهداشت نیاز دارد و ما نیز برای این که با مسئولان این وزارتخانه هماهنگ باشیم.
به گفته وی هلال احمر کشور ظرفیت تزریق روزانه صدهزار دُز واکسن کرونا را دارد.
وی یادآور شد: نوع واکسن هایی که هلال احمر به کشور وارد کرده همان نوعی است که در زمان حاضر بیشترین استفاده را دارد و جمعیت هلال احمر فقط همان یک نوع واکسن را وارد کشور می کند.

کرونا به زندگی ۵۹۹ نفر دیگر پایان داد
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۹۹ بیمار کرونایی دیگر جان خود را از دست دادند و شمار تلفات ویروس شاخدار در کشور به ۱۰۸ هزار و ۳۹۳ نفر رسید.
از سه شنبه تا چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۳ هزار و ۱۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۳۵۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۲۵ هزار و ۲۳۳ نفر رسید. تا کنون ۴ میلیون ۲۳۷ هزار و ۳۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
همچنین ۷ هزار و ۸۶۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۹ میلیون و ۶ هزار و ۲۸۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
همچنین تا کنون ۱۹ میلیون و ۹ هزار و ۶۲۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۹ میلیون و ۵۸ هزار و ۲۰۴ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۸ میلیون و ۶۷ هزار و ۸۲۷ دُز رسید.