سفیر هند در تهران پیشنهاد خواهر خواندگی بنادر رجایی و چابهار با بمبئی را مطرح کرد. «گددام دارمندرا» سفیر جمهوری هند در تهران که به استان هرمزگان سفرکرده بود، ضمن بازدید از بخشهای مختلف بزرگترین بندر تجاری ایران، اظهارداشت: ایران و هند به عنوان دو تمدن بزرگ در آسیا از روابط دیرینه تاریخی و اقتصادی برخوردارند و […]
سفیر هند در تهران پیشنهاد خواهر خواندگی بنادر رجایی و چابهار با بمبئی را مطرح کرد.
«گددام دارمندرا» سفیر جمهوری هند در تهران که به استان هرمزگان سفرکرده بود، ضمن بازدید از بخشهای مختلف بزرگترین بندر تجاری ایران، اظهارداشت: ایران و هند به عنوان دو تمدن بزرگ در آسیا از روابط دیرینه تاریخی و اقتصادی برخوردارند و مناسبات تجاری و بازرگانی این دو کشور به خصوص از طریق دریا از گذشتههای دور تا امروز استمرار دارد. سفیر هندوستان نقش بندر شهید رجایی را در تجارت دریایی منطقه نقشی بیبدیل و تأثیرگذار عنوان کرد و گفت: اطمینان داریم که بندر شهید رجایی با برخورداری از موقعیتی استراتژیک میتواند ترانزیت بینالمللی بین کریدور شمال-جنوب را قوت بخشد.
دارمندرا با اشاره به توسعه تجارت دریابرد بین دو کشور ایران و هندوستان اظهارداشت: در راستای توسعه همکاریهای دریایی، هندوستان فعالیت خود را به ویژه در حوزه کالای عمومی و جنرال کارگو از مدتها پیش در بندر چابهار آغاز کرده و کشتیهای فله بر حامل گندم و شکر بیشتر در این بندر پهلودهی میشوند. سفیر کشور هندوستان در ایران با اشاره به موقعیت سیاسی و تجاری ایران و هند و نزدیکی مسیر دریایی بین بندرعباس، چابهار و بندر بمبئی ابراز داشت: با تعامل بین سایر سفرا در تهران سعی میکنیم که این سهم بازار را از کشورهای آسیایی گرفته و از بندرشهید رجایی، چابهار و بمبئی به سمت کریدور شمالی سوق دهیم.
دارمندرا در پایان صحبتهای خود از ایران به عنوان شریک قابل اتکا برای هندوستان یاد کرد و افزود: هند و ایران از لحاظ اقتصادی میتوانند شرکای استراتژیک در منطقه و حوزه بینالمللی باشند و ما میخواهیم روابط تجاری خود را با ایران هرچه بیشتر استمرار بخشیم.
«علی رضا محمدی کرجی ران» مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در این بازدید میدانی گزارشی مبسوط از ظرفیتها و توانمندیهای بنادر استان هرمزگان بویژه بندر شهید رجایی و همچنین آخرین دستاوردهای عملیاتی در این بندر را به هیأت هندی ارائه کرد. وی ضمن تبیین سیاستها و افقهای ترسیم شده در جهت تقویت و تعمیق دیپلماسی دریایی به منظور تعاملات بیشتر با کشورهای همسایه و منطقه عنوان کرد: یافتن نقاط همکاری مشترک و احیای ظرفیتهای مغفول مانده و گشودن دروازههای جدید تجارت مورد توجه است. لازم به ذکر است، دشدیکپال کیشور ناندیشوار (دبیر دوم)، راویندر سینگ (رایزن اقتصادی و بازرگانی) و آبیشیک سیملای (وابسته نیروی دریایی) سفارت هندوستان و همچنین شعبان رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان هرمزگان سفیر هندوستان را همراهی میکردند.
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد؛
پذیرش ۱۰۰ درصدی مسافر در هواپیما مجاز است
شیوهنامههای جدید بهداشتی مقابله با کرونا برای حملونقل عمومی برون شهری منتشر شد.
بر اساس دستورالعمل جدید، پذیرش ۱۰۰ درصدی مسافر در هواپیما مجاز بوده و در شناورها، قطار و اتوبوس ظرفیت مجاز پذیرش ۸۰ درصد خواهد بود. این محدودیت تا زمانی که سطح واکسیناسیون عمومی به ۸۰ درصد برسد، ادامه خواهد داشت. همچنین بر اساس این دستورالعمل، همراه داشتن کارت واکسیناسیون برای استفاده از حملونقل عمومی برونشهری در تمام شقوق الزامی است. در صورت همراه نداشتن کارت واکسیناسیون، مسافران در مسیرهای داخلی (زمینی، هوایی و دریایی) ملزم به ارائه تست منفی PCR با اعتبار ۷۲ ساعت هستند. در سفرهای خارجی (هوایی و دریایی)، علاوه بر کارت واکسیناسیون، ارائه تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعت الزامی است. در دستور العمل جدید بر لزوم رعایت فاصله اجتماعی در فرآیند تخلیه و پذیرش مسافر و جلوگیری از تشکیل صف نیز تاکید شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران عنوان کرد؛
بسیج تمام نیروها و امکانات برای اجرای عملیات راهداری زمستانی
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران از بسیج تمامی نیروهای راهداری و امکانات و تجهیزات این اداره کل برای اجرای طرح عملیات راهداری زمستانی در سال جاری خبر داد. عباسعلی نجفی در دومین جلسه هم اندیشی عملیات راهداری زمستانی با فرماندهی و عوامل پلیس راه استان مازندران ضمن تشكر و قدرداني از حضور پر رنگ و هميشگي ماموران جان بر كف پليس راه در سطح محورهاي مواصلاتي، هدف از اين نشست را هماهنگی و تعامل همه جانبه دو مجموعه برای اجرای طرح عملیات راهداری زمستانی در سطح محورهای ارتباطی مازندران برشمرد.
نجفی در ادامه به وجود ۳۷۰۰ کیلومتر راه برفگیر در مازندران اشاره و اظهار داشت : در حال حاضر ۳۵۰ نیروی راهدار در ۲۲ راهدارخانه با بکار گیری ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری آماده اجرای عملیات راهداری زمستانی هستند. وی استفاده از تجهيزات اتوماتيك و ماشين آلات جديد راهداري زمستاني، ذخيره سازي نمك و سوخت و تجهيز كليه راهدارخانه هاي واقع در نقاط برف گير استان را بخشي از اقدامات اين اداره كل در زمينه عمليات راهداري زمستاني برشمرد و خاطر نشان ساخت: این اداره کل با برنامه ريزي مدون و بسيج نيروهاي راهداري و بكارگيري كليه ماشين آلات و تجهيزات راهداري آمادگي كامل براي مقابله با شرايط سخت را دارد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران با اشاره به اینکه از طریق۴۵ دستگاه دوربین نظارت تصویری وضعیت جادههای استان و تردد در آن به صورت شبانه روزی رصد میشود و دریافت آخرین اطلاعات مورد نیاز کاربران جادهای از طریق سامانه جامع اطلاع رسانی راهها یا تلفن ۱۴۱ به صورت شبانه روزی امکان پذیر است افزود : شناسایی مناطق با ریسک بالا بر اساس سنوات گذشته به منظور تامین ایمنی لازم، تهیه مخلوط شن و نمک به میزان تقریبی ۳۰ هزار تن و دپو در پایگاههای راهداری زمستانی و تهیه و جانمایی کیسههای شن و نمک در محورهای مواصلاتی مستعد یخبندان و برف گیربه ویژه در گردنهها، هماهنگی با پیمانکاران بخش خصوصی جهت استفاده از ماشین آلات و تجهیزات آنها در مواقع مورد نیاز از جمله اقدامات آمادگی راهداری زمستانی سال جاری است .