پیشنهاد ۶ ماه تمدید خودکار اجاره‌نامه مستاجران به دولت
پیشنهاد ۶ ماه تمدید خودکار اجاره‌نامه مستاجران به دولت

  معاون مسکن و ساختمان از احتمال اجرایی و الزامی شدن تمدید ۶ ماه اجاره نامه مستاجران به دلیل بحران کرونا خبر داد و گفت: طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور به منظور سهیم‌کردن تمامی دست اندرکاران این صنعت، مراحل نهایی خود را طی می‌کند. محمود محمودزاده در خصوص تمهیدات وزارت راه و شهرسازی برای […]

 

معاون مسکن و ساختمان از احتمال اجرایی و الزامی شدن تمدید ۶ ماه اجاره نامه مستاجران به دلیل بحران کرونا خبر داد و گفت: طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور به منظور سهیم‌کردن تمامی دست اندرکاران این صنعت، مراحل نهایی خود را طی می‌کند.
محمود محمودزاده در خصوص تمهیدات وزارت راه و شهرسازی برای مستاجران اعلام کرد: با توجه به بحران کرونا و شیوع این بیماری همه‌گیر و نگرانی مردم از نقل و انتقال به واحدهای جدید و همچنین مشکلاتی که در خصوص اجاره‌بها ایجاد شده است، وزارت راه و شهرسازی مصوبه پیشنهادی را برای دولت به منظور تمدید خودکار ۶ ماهه اجاره‌نامه مستاجران، ارایه کرده است.
معاون مسکن و ساختمان با اشاره به اینکه مستاجران در حال حاضر امکان جابه جایی ندارند، افزود: هم اکنون امکان دید و بازدید از واحدهای مسکونی فراهم نیست و درعین حال منابع درآمدی اکثریت مردم کاهش چشمگیری داشته است که این مساله به ویژه در کلانشهرها مشکلات عدیده ای را برای شهروندان ایجاد کرده است. به همین منظور این پیشنهاد از سوی وزارت راه و شهرسازی برای تصویب در دولت و الزام آور شدن آن در دست بررسی قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی از دیگر اقداماتی که در معاونت مسکن و ساختمان در دست پیگیری قرار دارد را طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان عنوان کرد و توضیح داد: طرح جامع مدیریت صنعت ساختمان کشور مراحل نهایی خود را طی می کند. در این طرح به این شیوه برنامه ریزی شده است تا تمامی بازیگران صنعت ساختمان از تولیدکنندگان مصالح ساختمانی تا سایر بخش‌ها، جایگاهشان در این صنعت مشخص شود.
محمودزاده اجرایی و عملیاتی شدن این قبیل از طرح‌ها، را ارتقای وضعیت اقتصادی کشور دانست و گفت: با توجه به اقتصاد بعد از نفت و شرایطی که هم‌اکنون با آن مواجه هستیم و ضرورت این مهم، به نظر می‌رسد که باید توجه ویژه‌تری نسبت به مسکن و سرمایه گذاری در این بخش و سهیم کردن افراد بیشتر در آن مدنظر قرار گیرد و در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شده و اجرایی و عملیاتی شود.

 

 

پایان پروژه مصلی تهران با تامین ۱۰۰ درصدی اعتبارات
در مدت یکسال و نیم

 

معاون وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت ۸۰ درصدی مصلی تهران که ساخت آن برعهده سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی است خبر داد و گفت: با انجام مطالعات ارزش در خصوص پروژه مصلی، پیش‌بینی می‌شود بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیاردتومان در اجرای این پروژه صرفه‌جویی شود.
محمدجعفر علیزاده آخرین روند بازسازی مصلی تهران را که احداث آن برعهده سازمان مجری است، اعلام کرد. معاون وزیر راه و شهرسازی، گفت: کارگاه ساختمانی مصلی از روز دوم عید فعال بوده و هم‌اکنون نیز با میانگین ۵۰۰ نیرو عملیات احداث بخش‌های باقیمانده مصلی تهران فعال شده است. در حال حاضر پیشرفت فیزیکی مصلی تهران ۸۰ درصد است.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی با اعلام اینکه امکان استفاده از مصلی تهران در تمامی ایام وجود دارد، افزود: شرایط کرونا و ضرورت تمرکز بر روی مهار این بیماری همه گیر، بسیاری از بودجه ها با به سمت مبارزه با این بیماری سوق داد و در عین حال سرعت کارها با کمی با کندی مواجه کرد.
علیزاده یکی از مشکلات موجود بر سر راه تکمیل مصلی تهران را قطع بودجه برای این پروژه به دلیل حل مشکل کرونا عنوان کرد و توضیح داد: در ۶ ماه دوم سال ۹۸، تخصیص بودجه برای ادامه کار مصلی تهران به دلیل شرایط کرونا قطع شد. این امیدواری وجود دارد که با مساعدت دولت و تخصیص حداقلی بودجه، سازمان مجری بتواند این پروژه را در زمان کوتاهتری به پایان برساند.
وی در خصوص زمان پیش‌بینی شده برای تکمیل پروژه مصلی، اعلام کرد: تکمیل پروژه مصلی تهران، ۱۰۰ درصد وابسته به اعتبارات است. در حال حاضر، توان مهندسی کشور نشان می‌دهد که پروژه مصلی تهران در مدت زمان یکسال تا یکسال و نیم در صورت تامین اعتبار، قابل اجرا، تکمیل و بهره برداری کامل است. زیرا این پروژه، پیچیدگی فنی خاصی در حال حاضر ندارد و تمامی گره‌های آن از نظر طراحی، محاسباتی، و سایر جزئیات، حل شده است. هم اکنون نیاز است تا تجهیزات و مصالح تامین شود که اینکار بسیار هزینه‌بر است.