مازندران، خبرنگار روزنامه جمله: قطار سریع السیر تغییرات مدیریتی برق ایران به ایستگاه مازندران رسید تا مدیران جدید شرکتهای برق منطقهای مازندران و شرکت توزیع نیروی برق مازندران معرفی شوند. آیین معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران و شرکتهای برق منطقهای مازندران برگزار شد. در ابتدای این مراسم مدیرعامل شرکت توانیر با […]
مازندران، خبرنگار روزنامه جمله:
قطار سریع السیر تغییرات مدیریتی برق ایران به ایستگاه مازندران رسید تا مدیران جدید شرکتهای برق منطقهای مازندران و شرکت توزیع نیروی برق مازندران معرفی شوند.
آیین معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران و شرکتهای برق منطقهای مازندران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به شرایط خاص کشور و همچنین مازندران در حوزه برق، گفت: در سال های اخیر وضعیت ناترازی مشکلاتی را به وجود آورده که با همکاری و همدلی می توانیم از این مشکلات عبور کنیم.
مهندس الله داد بر ضرورت توجه به بحث مدیریت بار و مصرف و حفظ پایداری شبکه تأکید کرد و افزود: در حوزه وصول مطالبات نیز ما در روزهای پایانی سال نیاز به منابع مختلف برای امور جاری و سرمایه ای داریم.
وی سرقت تأسیسات را یک چالش اساسی در صنعت برق دانست و گفت: این مسأله هزینه های زیادی به مجموعه تحمیل می کند که یکی از راه های اساسی کاهش این مشکل توسعه کابل خود نگهدار و جمع آوری سیم های مسی است.
مهندس حسینی کارنامی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران در ادامه این جلسه به ارائه مهم ترین برنامههای خود در این شرکت پرداخت و گفت: معتقد به برخوردهای اخلاق محور هستم و تمرکز مطلق بر انجام وظیفه کاری در کنار تعامل سازنده با سایر دستگاههای استان و نمایندگان مجلس، مبارزه جدی با فساد و همچنین تصمیم گیری فنی و اجرایی و اصل مشورت هستم.
وی در ادامه سخنان خود، پیگیری جدی و مستمر برای کنتورهای هوشمند،کاهش پیک و مدیریت انرژی و کاهش تلفات، پیگیری جدی و مستمر وصول مطالبات، مدیریت صنایع و مصارف، مدیریت منابع و مصارف، حفظ، نگهداشت و توسعه منابع انسانی و تبدیل سیم مسی به آلومینیومی را از جمله مهم ترین برنامه های خود در شرکت توزیع نیروی برق استان مازندران اعلام کرد.
معاون وزیر در امور برق و انرژی نیز در این مراسم با اشاره به این که با هماهنگی بیشتر شاهد عملکرد یکپارچه صنعت برق در استان خواهیم بود، ادامه داد: مازندران محدودیت هایی دارد که ممکن است در استان های دیگر وجود نداشته باشد و به همین دلیل نیاز به تمرکز و حساسیت خاص و برنامه ریزی ویژه ای هستیم.
مهندس حائری ، موضوع اختلاف پیک مصرف تابستان با پیک مصرف در زمستان را یکی از مسائل مهم در این استان اعلام کرد و گفت: به دلیل این شرایط خاص نیازمند افزایش ظرفیت تجهیزات در شبکه هستیم که بتوانیم پیک مصرف تابستان که حدود ۳ تا ۴ برابر خانگی نسبت به شرایط زمستانی است را جبران کنیم.
وی ادامه داد: در طراحی ها و برنامه ریزی ها باید به گونه ای عمل شود تا مشکلی در فصل تابستان نداشته باشیم و علاوه بر این در زمستان نیز با ظرفیت اضافی روبرو نباشیم.
وی، موضوع دوم محدودیت ها در مازندران را مشکل زمین برای احداث نیروگاه و پست های فوق توزیع، توزیع و انتقال عنوان کرد و گفت: باید با تکنولوژی های جدید و کار مهندسی نقاط ضعف را برطرف کنیم.
مهندس حائری شبکه های فرسوده را مسأله سوم در مازندران اعلام کرد و افزود: نیاز است در موج شبکه های فرسوده هم اعتبار خاصی برای نوسازی شبکه استان در نظر بگیریم چون مازندران منطقه ای مسافر خیز است و به همین دلیل نیازمند نگاه ویژه ای است.
وی با بیان این که در این استان نیازمند ۴۰۰۰ هزار شبکه فوق توزیع و انتقال و همچنین ۲۰ هزار کیلومتر شبکه فوق توزیع هستیم، ادامه داد: همچنین در بحث نیروگاهی نیز در این چند سال باید توسعه نیروگاه های ما در استان به حداقل ۲۰۰۰ مگاوات افزایش یابد.
همچنین حسین افضلی پس از یازده سال حضور در برق منطقهای مازندران جای خود را به کوروش موسوی تاکامی داد.
افضلی متولد ۱۳۴۶ دارای لیسانس مهندسی برق از دانشگاه تبریز و فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت است. وی سابقه خدمت در صنعت برق را از تاریخ ۴/۴/۷۳ داشته و بعد از مدیرعاملی توزیع برق غرب مازندران بعنوان مدیرعامل برق منطقهای مازندران فعالیت داشته است.
کوروش موسوی تاکامی دارای دکترای برق از سوئد است و سابقه همکاری با شرکت ABB سوئد را نیز در کارنامه دارد. وی به مدت یک دهه در مازندران مدیر اجرایی نصب و راهاندازی پستها و خطوط انتقال و فوق توزیع بوده و سابقه مدیر فنی و مهندسی در شرکتهای اقماری برق منطقهای مازندران، مدیر طرح و برنامه آب و برق کیش و معاون دفتر مهندسی توانیر را در کارنامه خود دارد. موسوی تاکامی در آخرین سمت خود بعنوان معاون دفتر هوشمندسازی توانیر فعالیت داشته است.
بالاخره و پس از نزدیک به ده ماه بلاتکلیفی، سرپرست فعلی این شرکت بعنوان مدیرعامل جدید شرکت توزیع برق مازندران منصوب شد.
سیدکاظم حسینی کارنامی اردیبهشت ماه امسال طی حکمی به عنوان سرپرست شرکت توزیع نیروی برق مازندران منصوب شده بود و بجای فرامرز سپری مدیریت این شرکت را بدست گرفت.
حسینی دانش آموخته ارشد برق قدرت با سابقه مدیریتی، چون معاون هماهنگی، سرپرست معاونت بهرهبرداری، مدیر دفتر نظارت بر بهرهبرداری و مدیر امور برق شمال ساری در شرکت توزیع برق مازندران است. وی طی حکمی از سوی سپری مدیرعامل سابق در دی ماه سال گذشته، به عنوان قائم مقام شرکت توزیع نیروی برق مازندران منصوب شده بود.