پیگیری وصول مطالبات بانک‌ها با هماهنگی تمام ارکان دولت در حال انجام است
پیگیری وصول مطالبات بانک‌ها با هماهنگی تمام ارکان دولت در حال انجام است

معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزیر اقتصاد گفت: سیاست‌های اصلاح ساختار مالی و حمایت از سهام بانک‌ها با جدیت پیگیری می‌شود و پیگیری وصول مطالبات بانک‌ها نیز با هماهنگی کامل تمامی ارکان دولت در حال انجام است. سیدعباس حسینی در نشست خبری در غرفه این بانک در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بانک، بورس […]

معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزیر اقتصاد گفت: سیاست‌های اصلاح ساختار مالی و حمایت از سهام بانک‌ها با جدیت پیگیری می‌شود و پیگیری وصول مطالبات بانک‌ها نیز با هماهنگی کامل تمامی ارکان دولت در حال انجام است.

سیدعباس حسینی در نشست خبری در غرفه این بانک در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بانک، بورس و بیمه) در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: سیاست‌های اصلاح ساختار مالی و حمایت از سهام بانک‌ها با جدیت پیگیری می‌شود و هر تصمیمی برای بهبود شاخص‌های مالی و بهبود عملکرد مورد حمایت و پشتیبانی وزارت اقتصاد خواهد بود و در این راستا پیگیری وصول مطالبات بانک‌ها با هماهنگی کامل تمامی ارکان دولت در حال انجام است.
وی گفت: سیاست دولت در مجامع بانک‌ها اعم از بانک‌های دولتی که مجامع آنها مستقیماً توسط دولت برگزار می‌شود و بانک‌های خصوصی شده و بخشی از بانک‌های خصوصی که در اجرای تکالیف قانونی و حد نصاب‌های مالکیتی اداره آن بانک‌ها یا اداره سهام مازاد آنها در اختیار وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار گرفته، تلاش شده است که در مجامع آنها چند موضوع مورد توجه جدی قرار گیرد.
حسینی افزود: ناترازی بانک‌ها یا مشکلات کفایت سرمایه آنها یک مشکل جدی است. بحث افزایش سرمایه بانک‌ها در مجامع به دقت مورد توجه است. در مواردی که آورده سهامدار وجود ندارد، تقسیم سود حداقلی را در پیش گرفته‌ایم تا در سر فصل سود انباشته قرار گرفته و از محل این سود انباشته با استفاده از ظرفیت‌های قانونی سهام جایگزین یا افزایش سرمایه از محل انباشته‌ها بتوان افزایش سرمایه در نظام بانکی را
محقق کرد.
معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با بیان اینکه بانک‌های ملت، پست بانک و حتی اقتصاد نوین نیز با استفاده از همین شیوه افزایش سرمایه داده‌اند، تصریح کرد: علاوه بر این برای برطرف کردن ناترازی مالی بانک‌ها یا به عبارتی اصلاح ساختار مالی، افزایش سرمایه ۳۵ هزار میلیارد تومانی بانک‌های دولتی در قانون بودجه امسال پیش‌بینی شده که این امر با هماهنگی سازمان خصوصی‌سازی در حال پیگیری است.
وی تاکید کرد: افزایش سرمایه بانک‌های خصوصی شده و خصوصی که احتمالاً واگذاری مدیریت آنها توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است نیز از طریق تقسیم سود تقویت خواهد شد.
وی اصلاح ساختار مالی بانک‌ها را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: مطالبات بانکها از دولت چندین بار در معاونت اقتصادی، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد مطرح شده و پیشنهادهای مختلفی در حال پیگیری است. اگر امسال بتوان واگذاری‌ها را به سرانجام رساند، می‌توانیم بخش زیادی از این ناترازی را جبران کنیم.
حسینی بحث واگذاری بانک‌ها در قالب تکالیف قانونی در مجامع بانک‌ها را نیز خاطرنشان کرد و افزود: امید داریم واگذاری بخش‌هایی از اموال مازاد بانک‌ها را در سال جاری شاهد باشیم. این اقدامات کمک خواهد کرد ناترازی بانک‌ها بهبود یافته و بهبود یابد. یکی از سیاست‌هایی که وزارت اقتصاد به طور جدی دنبال می‌کند، کمک به اصلاح ساختار مالی بانک‌ها است تا توان و امکان تسهیلات‌دهی آنها افزایش یابد.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص نحوه پرداخت وام فرزندآوری توسط بانک‌ها گفت: تکالیف قانونی بانک‌ها بر اساس ضوابط ابلاغی بانک مرکزی تحقق خواهد یافت. بخشی از مشکلات به دلیل ناترازی و کسری و همچنین عدم تعادل منابع و مصارف بانک‌ها است. بانک‌ها برای جلوگیری از تورم، اجازه اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی را ندارند اما پرداخت تکالیف قانونی توسط واحد‌های نظارتی رصد می‌شود. آمار پرداخت‌های این وام‌ها تا پایان سال اصلاح خواهد شد.حسینی با اعلام اینکه نظام بانکی در سال گذشته ۸۰ هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه پرداخت کرده و بیش از ۹۵۰هزار نفر از این تسهیلات استفاده کرده‌اند، از پرداخت ۲۰۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سه ماهه اول امسال خبر داد و گفت: نسبت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به سپرده‌های قرض‌الحسنه در سال گذشته ۱۰۵ درصد بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود پرداخت تسهیلات خرد در نظام بانکی را بر اساس تسهیل ضمانت‌ها و تقویت اعتبارسنجی، بر مبنای متدهای جهانی عنوان کرد و گفت: میزان مطالبات معوق تسهیلات خرد ۱.۵ درصد است و بازپرداخت این وام ‌ها توسط مردم با انضباط بیشتر و وفاداری بیشتر به بانک‌ها انجام می‌شود و به همین دلیل مورد حمایت وزارت اقتصاد و مجموعه دولت است. بانک‌ها نیز در حال تغییر دادن مدل کسب و کار خود به سمت کسب و کارهای
کوچک و خرد هستند.
حسینی همچنین با تاکید بر تکالیف قانونی مجلس بر بانک مرکزی برای اعلام اسامی تسهیلات‌‌گیرندگان بانک‌ها را یادآور شد و گفت: اسامی بدهکاران هر سه ماه یکبار بر اساس شاخص بهای مدنظر بانک مرکزی اعلام خواهد شد‌.
وی افزود: نرخ سود بین بانکی، نرخ سود تسهیلات، تورم و نرخ اوراق باید در تعادل با هم حرکت کند. هیچ سیاستی برای افزایش نرخ سود وجود ندارد و نرخ‌های موجود به سرعت تعدیل و منطقی خواهند شد.
حسینی همچنین در اهمیت این نمایشگاه گفت: برگزاری نمایشگاه بانک، بورس و بیمه به همگرایی نرخ‌ها کمک خواهد کرد و هر گونه تعیین نرخ در بازارها باید با توجه به سایر بازارها باشد.
وی تاکید کرد: دولت با وجود اختیارات قانونی در سه ماه اول از تنخواه گردان بانک مرکزی استفاده نکرده و نتایج این اقدامات برای کنترل تورم در طول زمان خود را نشان خواهد داد. بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان اقتصاد، مورد توجه جدی دولت است.

 

 

 

مدیرعامل بانک دی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان بانک دی و شرکت متد تأکید کرد؛
لزوم سرعت عمل در اجرایی‌شدن مفاد این تفاهم‌نامه در شعب

با حضور مدیران عامل بانک دی و شرکت متد، تفاهم‌نامه همکاری متقابل میان این دو مجموعه امضا شد.
در این نشست علیرضا قیطاسی، مدیرعامل بانک، ضمن ابراز خرسندی از توسعه تعاملات متقابل میان بانک دی و شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران در دوره مدیریتی بانک گفت: امضای این تفاهم‌نامه در راستای تأکید ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر گسترش تعاملات و تمرکز مالی شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد شهید با بانک دی است که امیدوارم زمینه تسریع سایر تفاهم‌نامه را
نیز فراهم کند.
وی افزود: ایثارگران و جانبازان مهمترین جامعه هدف شرکت متد هستند که نیاز مبرم این عزیزان به خدمات درمانی با کیفیت، زمینه انعقاد این تفاهم‌نامه را برای تأمین مالی شرکت ایجاد کرده است.
قیطاسی با اشاره به لزوم ارائه خدمات متمایز به جامعه هدف بنیاد شهید گفت: سرعت عمل، تمایز و کیفیت خدمات بانک دی به جامعه معزز ایثارگری و خانواده شهدا باید برای این عزیزان محسوس باشد تا زمینه گسترش ابعاد تفاهم‌نامه‌هایی از این دست را فراهم کند.مدیرعامل بانک دی با تأکید بر لزوم سرعت عمل در اجرایی‌شدن مفاد این تفاهم‌نامه در شعب تصریح کرد: مدیریت امور شعب باید در سریع‌ترین زمان ممکن مفاد تفاهم‌نامه را به تمامی شعب ابلاغ کند تا شاهد یکپارچگی عملیات شعب در اجرای این تفاهم‌نامه باشیم.وی در پایان گفت: بانک دی آمادگی لازم برای انعقاد تفاهم‌نامه با سایر شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران را دارد تا شاهد تمرکز منابع مالی تمامی شرکت‌ها در بانک باشیم.
در ادامه این نشست ایرج عربی، مدیرعامل شرکت متد، ضمن ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم‌نامه گفت: عملکرد بانک دی در ارائه خدمات بانکی به جامعه هدف بنیاد شهید از بدو تأسیس تاکنون رضایت‌بخش بوده و در دوره مدیریت این بانک شاهد گسترش دامنه و کیفیت خدمات بانک به جامعه معزز ایثارگری بوده‌ایم که این امر نقطه عطفی در توسعه همکاری‌های متقابل بانک و بنیاد شهید است.وی ادامه داد: شرکت متد با ۳۳ مرکز درمانی و توانبخشی، ۱۰۰۰ تخت روان‌پزشکی، خدمات اروتز و پروتز، امداد آمبولانس و پرستاری در سراسر کشور در نوک پیکان ارائه خدمات درمانی و توانبخشی به جامعه ایثارگری است که بر این اساس بانک دی می‌تواند در کنار شرکت متد با ارائه خدمات بانکی و تأمین مالی کمک بزرگی به توسعه خدمات شرکت و افزایش رضایتمندی جامعه هدف کند.
وی در پایان مهمترین هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را تمرکز حساب‌های شرکت نزد بانک دی و ایجاد بستر راه‌اندازی میز خدمت در تمامی مراکز وابسته به متد دانست.در ادامه محسن برزگر، عضو هیأت‌مدیره شرکت متد و مشاور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در امور جامعه هدف، با قدردانی از بانیان انعقاد این تفاهم‌نامه گفت: خدمت‌رسانی به جامعه هدف بنیاد شهید یک وظیفه ملی است و هر کسی که گامی در مسیر خدمت به این عزیزان بردارد نزد خدا عزیز می‌شود.وی ادامه داد: با ورود تیم جدید مدیریت بانک دی، نگاه به این بانک در میان مدیران بنیاد شهید و جامعه هدف بهبود پیدا کرده است که امیدوارم با پتانسیل به وجود آمده بتوانیم وارد فاز جدیدی از گسترش تعاملات متقابل باشیم.

 

 

تجلیل از مدیرعامل بانک مسکن برای حمایت از پروژه‌های ساختمانی در حوزه مسوولیت اجتماعی
نشان حامی مسوولیت اجتماعی در صنعت ساختمان با توجه به حمایت‌های بانک مسکن از پروژه‌های ساختمانی در این عرصه به مدیرعامل بانک مسکن اعطا شد.
نخستین گردهمایی «مسوولیت اجتماعی و صنعت ساختمان» با موضوع هم اندیشی و توان افزایی در صنعت ساختمان، فرصت‌ها و چالش‌ها با حضور اکبر نیکزاد، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن، حسین علی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، حمزه شکیب رییس سازمان نظام مهندسی کشور و اقبال شاکری نماینده مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
در این همایش به مدیر عامل بانک مسکن نشان حامی مسوولیت اجتماعی در صنعت ساختمان اعطا شد.
بانک مسکن این نشان را به سبب حمایت‌های ویژه از پروژه‌های ساختمانی که در آن مسوولیت اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است، دریافت کرد.
همچنین در این همایش از همکاری مهدی طحافچی مدیر عامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن برای حمایت از پروژه‌های ساختمانی در این حوزه تشکر و قدردانی صورت گرفت.
حسین علی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه کارهای بزرگی در بانک مسکن در حیطه مسوولیت اجتماعی و ساختمان صورت گرفته از دکتر شایان تشکر و قدردانی کرد.
همچنین در این مراسم پیام عزت ا… ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توسط مریم جلالی سرپرست مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران قرائت شد.
این رویداد با مشارکت وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی، بانک‌های مسکن و ملت، دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی و … برگزار شد.

کاهش درآمد بانک پاسارگاد از محل تسهیلات اعطایی در تیرماه
تراز عملیاتی بانک پاسارگاد در تیر ماه برابر با ۲۶۶ میلیارد تومان شد. این در حالی است که تراز ماه گذشته برابر با ۲۴۹۰ میلیارد تومان بود.
کاهش درآمد بانک پاسارگاد از محل تسهیلات اعطایی در تیرماه
به گزارش خبرنگار اخباربانک، بررسی اطلاعات مالی منتشر شده بانک پاسارگاد در کدال نشان می دهد؛ درآمد تسهیلات اعطایی بانک پاسارگاد در ماه تیر با افت ۳۸ درصدی نسبت به خرداد همراه شد و به ۳۴۷۶ میلیارد تومان رسید.
سود پرداختی به سپرده های بانک در این ماه دو درصد نسبت به خرداد افزایش یافت و به ۳۲۱۰ میلیارد تومان رسید.
تراز عملیاتی بانک در این ماه برابر با ۲۶۶ میلیارد تومان شد. این در حالی است که تراز ماه گذشته برابر با ۲۴۹۰میلیارد تومان بود.