چرا تعامل دولت و مجلس باعث رضایت و خوشبینی است؟
چرا تعامل دولت و مجلس باعث رضایت و خوشبینی است؟
سید کمال سجادی معتقد است روند رای اعتماد نشان از انسجام داخلی دارد.

سید کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت‌وگو با «جمله» با گفتن اینکه «روند رای اعتماد نشان از انسجام داخلی دارد» ادامه داد: اینکه مجلس شورای اسلامی به همه گزینه‌های وزارت پزشکیان برای حضور در کابینه رای مثبت داد، نشانگر این است که با وجود پیش بینی‌هایی که به تقابل دو قوه رای می‌دادند، حالا می‌توانیم به این امید باشیم که در طول ۴ سال آتی هماهنگی لازم بین دولت و مجلس نمایان خواهد شد که این موضوع قطع به یقین می‌تواند دستگاه اجرایی را برای تحقق کارآمدی یاری کند. به هرحال همه یادشان است که در گذشته‌ای نه چندان دور، جدال بین نهاد و مجلس چه تبعات منفی‌ای داشت و چطور جامعه را به سمت ناامیدی سوق دادند. فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: کشور به دلائل مختلفی در شرایطی قرار دارد که مانع‌های عدیده‌ای را پیش روی خود می‌بیند. در واقع تحریم، عدم امکان مراوده اقتصادی جدی با کشور‌های همسایه، سوءمدیریت در داخل، سوءاستفاده‌های هزینه ساز رانت خواهان و … نه تنها اجازه فعالیت در شرایط استاندارد را از سیستم مدیریتی سلب کرده، بلکه نوعی اعتمادی را به اذهان عمومی تزریق کرده که معلوم است، تداوم چنین موقعیتی چه آثار مخربی می‌تواند داشته باشد. بنابراین اینکه سعی مان را برای تغییر به کار بگیریم امر لازمی است که بی توجهی به آن با هیچ متر و معیاری توجیه نخواهد شد.
او افزود: آقای پزشکیان با این پیام به صحنه انتخابات پا گذاشتند که «اگر بخواهیم همچنان باهم دعوا کنیم، نمی‌توانیم مشکلات مردم و کشور را رفع کنیم» دقیقا به این دلیل بود که او در لیستی که برای جلب اعتماد به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد، به طوری فراجناحی انتخاب کرد که حتی سه تن از اعضای کابین شهید رییسی هم در لیست فوق بودند تا رییس جمهور منتخب به وعده بسیار مهمش جامع عمل بپوشاند و باطبع موجی از امیدواری را در میان افکار عمومی شکل بدهد. این چهره تصریح کرد: اتفاق خوب و تاثیرگذار این بود که نمایندگان مجلس هم در نطق‌هایی که در موضوع رای اعتماد داشتند و همچنین در روز رای گیری واکنش مناسبی به رفتار توام با وفاق پزشکیان نشان دادند و به هر ۱۹ وزیر رای مثبت دادند. آنهم در شرایطی که طیف تندروی مستقر در بهارستان در این مدت از هیچ تلاشی برای تخریب چهره وزرا و همچنین سیاه نمایی دریغ نکردند. اما خوشبختانه رفتار‌های سوء بی نتیجه ماندند و نتیجه رای گیری به مردم این پیام را داد که به همراهی دوجانبه مجلس و دولت می‌توانند به آینده‌ای کم مشکل‌تر امیدوار شوند.
سفیر اسبق ایران در ویتنام و کامبوج همچنین با اشاره به الزام رویکرد کارشناسی در مدیریت شرایط توضیح داد: شرط اول کاهش مشکلات چیزی جز تکیه بر نگاه کارشناسی و همچنین پرهیز از رویکرد هیجانی به هنگام تصمیم سازی و البته اجرای برنامه‌ها است. در واقع اعضای دولت باید همه حواس و تلاش خود را معطوف به شناسایی دقیق تهدید‌ها و فرصت‌ها کنند تا نتیجه مدیریت شان تحقق کارآمدی باشد. وضعیت موجود به قدری مشکل دارد که کوچکترین کوتاهی و اهمال می‌تواند خسارت‌های عظیمی تحمیل کند. در همین راستا دستگاه‌های دولتی باید به دیدگاه کارشناسی صاحب نظران رجوع کنند تا به درکی صحیح از شرایط موجود برسند. چرا که اگر تحلیلی غلط از مسائل داشته باشیم، ترمیم فضای کدر و در نتیجه پیشرفت و توسعه بسیار بعید می‌شود.
سجادی در پایان اظهار داشت: امیدوارم دولت از فرصتی که در اختیار دارد، به بهترین شکل ممکن بهره ببرد تا از این طریق آرامش خیال را به افکار عمومی تزریق کند و اگر در این مسیر مهم و دشوار با مانع‌هایی روبرو شوند، به جای واکنش احساسی با منطق و درایت واکنش نشان بدهند تا بتوانند هدف مهم گذر از شرایط سخت را محقق کنند.