وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۱۵۳ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند، این درحالی است که تعداد موارد بستری جدید در این بازه زمانی نسبت به روز ماقبل ۱۷۳ نفر افزایش یافته است. تعداد موارد بستری جدید طی بیست و چهار ساعت منتهی […]
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۱۵۳ نفر دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند، این درحالی است که تعداد موارد بستری جدید در این بازه زمانی نسبت به روز ماقبل ۱۷۳ نفر افزایش یافته است.
تعداد موارد بستری جدید طی بیست و چهار ساعت منتهی به روز سه شنبه ۱ هزار و ۱۰۸ نفر اعلام شد، اما امروز ۱۷۳ مورد بستری جدید به این رقم اضافه شد به رقم ۱۲۸۱ مورد رسید.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۸۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۸۱ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۹۳۴ هزار و ۴۹۵ نفر رسید.
طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۶ هزار و ۴۵۶ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون ۵۲۱ هزار و ۹۳۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
برخورد قاطعانه پلیس با رانندگان حادثه ساز
فرمانده نیروی انتظامی گفت: آسایش و آرامش مردم برای ما اولویت است از این رو با رانندگانی که منجر به تخلفات حادثه ساز می شوند با اقتدار برخورد خواهیم کرد.
سردار حسین اشتری در حاشیه نشست فصلی روسای پلیس راهور و راه استان ها و معاونین ستادی پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: امروزه به همت نیروی انتظامی و پلیس راهور کاهش تصادفات مشهود است، اما این مقدار کافی نبوده و باید تلاش کنیم تصادفات را به کمترین میزان ممکن برسانیم.
وی به کاهش تصادفات نیز اشاره و عنوان کرد: در بحث پیشگیری از تصادفات حدود ۳۰ دستگاه دارای وظیفه مستقیم و غیرمستقیم هستند، از این رو اگر سهم تمامی دستگاه ها در این خصوص مشخص شود قطعا کاهش تصادفات را به دنبال خواهد داشت.
سردار اشتری اظهار داشت: در صدد هستیم که خدمت رسانی به مردم را (از طریق تجهیزات، نیروی انسانی کارآمد و دلسوز، هوشمندسازی پلیس و غیره) که مورد تاکید مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنهای عزیز مدظله العالی است را ارتقاء دهیم؛ بحمدالله پلیس راهور ناجا طی سالهای اخیر اقدامات مطلوبی در حوزه خدمت رسانی به مردم و همچنین موضوع هوشمندسازی انجام داده و هدف ما خدمت رسانی با دقت و سرعت به مردم عزیز ایران اسلامی است. سردار اشتری در ادامه به موضوع اسقاط خودروهای فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در این رابطه جلساتی برگزار و موضوعاتی مطرح شد و امید است با پیگیریهای لازم بتوانیم مشکلات و موضوعات مطرح شده را در این رابطه به نتیجه مطلوب برسانیم البته دولت سیزدهم ارادهای جدی برای حل مشکلات مردم و همچنین همکاری با ناجا دارد و در ماه های آینده شاهد رفع مشکلات در این حوزه خواهیم بود.
سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان واقعی و اصیل کمک میکند
رییس سازمان غذا و دارو گفت: کمک به صنایع داخلی از محورهای اصلی است اما باید در این حوزه به تولیدکننده واقعی کمک و تولید با ارزش و اصالت را تقویت کرد.
بهرام دارایی با اشاره به شرایط صنعت دارو در قبل از انقلاب، بعد از انقلاب، دوران جنگ تحمیلی و پس از آن اظهار کرد: سازمان غذا و دارو به دلیل وظایف و حساسیت هایی که در این حوزه وجود دارد همواره با سختی ها مواجه بوده است؛ از همین رو وزیر بهداشت، سازمان غذا و دارو را مهمترین رکن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می داند.
وی نسبت دادن عنوان «مافیا» به سازمان غذا و دارو را ضربه این سازمان عنوان کرد و افزود: گرچه سازمان غذا و دارو از بیرون آن، سیستم منسجمی به نظر نمیرسد و همیشه ناملایمات درمورد این سازمان بسیار زیاد بوده اما همین سازمان توانسته کیفیت و سلامت فراورده های سلامت محور را تضمین کند.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به عملیات روانی و موضوع اطلاع رسانی در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو عنوان کرد: متأسفانه در دولت قبل عناوین و اتهامات مختلفی به سازمان غذا و دارو نسبت داده شد. به عقیده من مملکت داری با شعر و داستان امکان پذیر نیست و همیشه باید قدردان کارگزاران و خدمتگذاران سیستم باشیم. وی درباره وظایف این سازمان تصریح کرد: موضوع غذا حوزه بسیار مهمی است و کارهای بین المللی مختلف در آن انجام گرفته تا جایی که صنعت غذا به صنعت دارو کمک کرد. سازمان غذا و دارو سازمان رگولاتور است اما چون دیگران مسئولیت خود را در حیطه تولید و نظارت به درستی انجام ندادند، مجبور شده است در حوزه تولید نیز ورود کند. دارایی خاطرنشان کرد: در این دوره با تمام سختی های پیشرو لاجرم هستیم موضوع آزادسازی ارز دارو را با کمترین عوارض مدیریت کنیم. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به تمایز میان صنایع تولیدی اصیل و غیرواقعی گفت: کمک به صنایع داخلی از محورهای اصلی است اما باید در این حوزه به تولیدکننده واقعی کمک کرده و تولید با ارزش و اصالت را تقویت کرد. وی خاطرنشان کرد: آنچه در سازمان غذا و دارو برای ما مهم است «مردم» هستند، ما حامی مردم هستیم تا دغدغهای نسبت به دسترسی و سلامتی فرآورده های سلامت محور نداشته باشند؛ امیدواریم با یکنواختی دولت و مجلس و سایر ارکان نظام و تلاش در این حوزه وظایف را بهتر انجام داده و به آینده ای روشن امیدوار باشیم.