کمبود خوابگاه مهمترین معضل برای دانشگاه است
کمبود خوابگاه مهمترین معضل برای دانشگاه است

    همدان، خبرنگار روزنامه جمله: سرپرست دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: با توجه به تغییر کاربری تمامی خوابگاه‌های خصوصی در زمان کرونا در حال حاضر متاسفانه کمبود خوابگاه مهمترین معضل برای دانشگاه است. حسین رضوان در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در حال حاضر برای ۱۵۰۰ نفراز دانشجویان کمبود خوابگاه داریم، این در حالی بود که […]

 

 

همدان، خبرنگار روزنامه جمله:
سرپرست دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: با توجه به تغییر کاربری تمامی خوابگاه‌های خصوصی در زمان کرونا در حال حاضر متاسفانه کمبود خوابگاه مهمترین معضل برای دانشگاه است.
حسین رضوان در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در حال حاضر برای ۱۵۰۰ نفراز دانشجویان کمبود خوابگاه داریم، این در حالی بود که قبل از کرونا ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰دانشجو در خوابگاه خصوصی اسکان داشتند و علیرغم اینکه در کل کشور ۴۵ درصد خوابگاه‌های خصوصی تغییر کاربری پیدا کردند در همدان این میزان ۱۰۰ درصد بوده و الان باید همه دانشجویان را اسکان دهیم.
وی افزود: با توجه به قیمت مسکن و اجاره بها به خصوص در همدان و اجاره ندادن خانه به مجردها مشکلاتی برای ما ایجاد شده و مجبور به اسکان همه دانشجوها در خوابگاه‌های دانشگاه، هستیم.
سرپرست دانشگاه بوعلی ‌سینا خاطرنشان کرد: با رایزنی‌های که با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان انجام دادیم، به تفاهم رسیدیم تا خوابگاهی با متراژ ۶۲۰۰ متر مربع احداث کند و همه کارها انجام شده و منتطر شروع کار هستیم. رضوان افزود: با خیرین صحبت‌هایی شده و قول‌هایی دادند تا بلوک خوابگاهی احداث کنند. وی با بیان اینکه یک واحد نیمه تمام خوابگاهی در حال ساخت داریم، گفت: برای تکمیل این پروژه در بودجه سال جاری اعتباراتی در نظر گرفته شده است. سرپرست دانشگاه بوعلی‌ سینا در رابطه با خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه بوعلی‌سینا، توضیح داد: خوابگاه متاهلی در دانشگاه نداشتیم و امیدواریم امسال با وام ۳۰ میلیارد تومانی بتوانیم خوابگاه متاهلی در دانشگاه داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه بوعلی سینای همدان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما باید نیروهایی تربیت کنیم که بتوانند از نظر تخصص و تعهد مفید واقع شوند گفت: در این راستا دانشگاه باید چند کار انجام دهد از جمله اینکه نیازهای جامعه را شناسایی کرده و در راستای رفع آن گام بردارد.
وی ایجاد و تقویت رشته‌هایی که پاسخگوی نیازهای روز جامعه باشند را از دیگر اهداف این دانشگاه دانست و ادامه داد: در این عرصه باید ابعاد و مسائل فرهنگی نیز لحاظ شود هرچند دانشگاه در این عرصه جزو عناصر پیشگام است پس باید در این مسیر گام بردارد.
رضوان با بیان اینکه تلاش در جهت حل مشکلات جامعه با استفاده از توانمندی‌های تخصصی و پژوهشی از دیگر اولویت ماست، درباره جذب دانشجوی خارجی عنوان کرد: در حوزه تعاملات فرهنگی با سایر کشورها نیز دانشگاه بوعلی سینا برنامه‌ریزی خاصی برای جذب دانشجوی خارجی انجام داده است چرا این مسئله در حوزه‌های مختلف اهمیت دارد.
سرپرست دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه سخنان رهبری درباره مباحث مربوط به شرکت‌های دانش بنیان برای ما تکلیف است و خود را موظف می‌دانیم در این بخش گام برداریم اظهار داشت: علاوه بر تقویت مرکز رشد، به زودی مرکز شتاب دهی دانشگاه بوعلی که از قبل طراحی شده دنبال می‌شود که امیدواریم امسال به بهره‌برداری برسد.
رضوان افزود: امیدواریم با تاسیس مرکز شتاب دهی دانشگاه بوعلی به عنوان یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور به مرکز آر اند دی منطقه غرب کشور تبدیل شود.
سرپرست دانشگاه بوعلی سینا در رابطه با وضعیت دانشجویان خارجی دانشگاه بوعلی ‌سینا، اظهار کرد: شرکت‌های جذب دانشجو در خارج کشور اطلاعات درستی به دانشجویان نمی‌دهند و این کار باعث می‌شود دانشجویان خارجی بعضا با مشکل روبرو شوند. رضوان افزود: البته مشکلات خیلی کمی در دانشگاه بوعلی‌ سینا وجود دارد که در این راستا شورای روابط بین‌الملل دو ماه است در دانشگاه‌ها تشکیل شده و برای تمام مشکلات این حوزه برنامه‌ریزی شده و خیلی زود حل خواهد شد. وی با اشاره به اینکه دانشگاه بوعلی ‌سینا دانشگاه عاری از دخانیات است، اظهار داشت: دانشگاه بوعلی سینا دانشگاه عاری از دخانیات است و دانشجویان می‌دانند که به شدت با مصرف کنندگان دخانیات در دانشگاه برخورد می‌شود و هر دانشجویی که در دانشگاه، دخانیات استفاده کند از خدمات رفاهی محروم شود و در خوابگاه نیز ناظم‌ها به شدت تلاش می‌کنند تا این موضوع را مدیریت کنند. سرپرست دانشگاه بوعلی ‌سینا همدان اظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه بوعلی سینا همدان با ۵۷ رشته در مقطع کارشناسی، ۸۴ رشته در مقطع دکتری، ۱۲۳ رشته در مقطع کارشناسی ارشد جزو دانشگاه‌های برجسته در سطح کشور است.
رضوان اظهار داشت: ۶۶۲ نفر عضو هیات علمی، ۷۱ نفر استاد تمام، ۱۳۱ نفر دانشیار، ۲۴۳ نفر استادیار، ۱۶ نفر مربی و یک نفر استاد ممتاز در دانشگاه بوعلی فعالیت دارند.
به گفته وی ۱۱ هزار دانشجو فعال در دانشگاه مشغول تحصیل هستند که به تفکیک ۸۲۰ نفر دانشجو در مقطع دکتری، ۲ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد، ۵۰ نفر دانشجوی کاردانی و حدود هشت هزار نفر در مقطع کارشناسی است.