عضو انجمن کوهنوردان ایران گفت: تعدادی از انجمنها و فعالان محیطزیست با همکاری همدیگر با هدف مهار کرونا مبلغ حدود ۸۰۰ میلیون تومان را جمعآوری و برای برخی مراکز درمانی و بیمارستانی اقلام بهداشتی خریداری کردند. عباس محمدی افزود: اینطور نیست که فعالان و انجمنهای محیطزیستی فقط زمانی که مشکلات محیطزیستی رخ دهد وارد […]
عضو انجمن کوهنوردان ایران گفت: تعدادی از انجمنها و فعالان محیطزیست با همکاری همدیگر با هدف مهار کرونا مبلغ حدود ۸۰۰ میلیون تومان را جمعآوری و برای برخی مراکز درمانی و بیمارستانی اقلام بهداشتی خریداری کردند.
عباس محمدی افزود: اینطور نیست که فعالان و انجمنهای محیطزیستی فقط زمانی که مشکلات محیطزیستی رخ دهد وارد میدان شوند آنها همواره برای کمک به دولت و ملت آماده هستند.
وی درباره سهم این بخش از جامعه در مهار کرونا اظهار داشت: از روزهای اول شیوع ویروس کرونا در کشور با همکاری انجمن های مختلف در برخی شهرها به ویژه آمل، بابل و تهران که خیلی درگیر این ویروس بودند اقدام به جمع آوری پول برای تهیه اقلام بهداشتی مانند ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای برخی بیمارستان ها و مراکز درمانی کردیم.
محمدی ادامه داد: در روند این کار تلاش کردیم که کمترین تردد را در شهرها و معابر عمومی داشته باشیم و تمام این اقلام را با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی تهیه و پخش کردیم و با این کار تلاش کردیم سهم خود در مهار کرونا ادا کنیم.
عضو انجمن کوهنوردان ایران درباره پویش در خانه بمانیم گفت: این پویش بسیار درستی است و باید با جدیت به آن عمل شود تا بیماری بیشتر از این گسترش نیابد چون به گفته متخصصان تنها راه مقابله با این ویروس شکستن زنجیره انتقال است که با در خانه ماندن این امر میسر می شود.
وی تاکید کرد: همه مردم دنیا به این نتیجه رسیدند که باید در خانه بمانند و امیدوارم دولتمردان و تصمیم گیران در این برهه از زمان بهترین تصمیم را بگیرند تا هر چه زودتر شاهد از بین رفتن این ویروس باشیم.
۷۵ درصد ترددهای مردم برای تأمین مایحتاج روزانه است
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد: طبق نظرسنجیها ۷۵ درصد ترددهای مردم در سطح شهر برای تأمین مایحتاج روزانه بوده است که اگر این امکان در بستر دیجیتال یا سایر ساز وکارها فراهم شود، بار ترددها به رغم فعالیت ادارات کاهش می یابد.
دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه ستاد به طور مرتب در حال نظرسنجی و افکارسنجی است، افزود: در نظرسنجی جدید ما در تهران ۳۲ درصد مردم هنوز اعتقاد یا تجربه شستن دست به مدت ۲۰ ثانیه را ندارند که می تواند آمار خطرناکی باشد؛ یعنی قریب یک سوم مردم به این موضوع توجه نمی کنند.
وی عنوان کرد: همچنین حدود ۸۶,۴ درصد مردم معتقدند با اعمال محدودیت بیشتر در تهران، مهار بیماری تضمین می شود که این موضوع نشاندهنده همراهی آن هاست.
زالی از بستری ۳۴۰ مورد ابتلای جدید در بخش های عادی و ۸۰ مورد بستری در بخش ویژه بیمارستانی خبر داد و گفت: آمار در تهران تغییر شگرفی نداشته و همانطور که پیش از این گفته شد در تهران از الگوی تکانه های سینوسی برخوردار هستیم و تحلیل این آمارها به زمان بیشتری نیاز دارد.
به گفته فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، عواقب حضور پرتراکم مردم در روزهای اخیر را باید در آمارهای بعدی قضاوت کرد.
زمان ثبت نام نقل و انتقال معلمان ابلاغ شد
شیوه نامه نقل و انتقال نیروهای رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی شاغل در واحدهای آموزشی، متقاضی انتقال دائم و موقت برون و درون استانی از سوی وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد.
این بخشنامه در راستای عدم تمرکز، افزایش بهره وری و استفاده بهینه از نیروهای انسانی مناطق آموزشی، همچنین افزایش رضایت شغلی و کمک به تأمین رفاه و آسایش نسبی فرهنگیان، شیوه نامه نقل و انتقال نیروهای رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی شاغل در واحدهای آموزشی متقاضی انتقال دائم و موقت برون و درون استانی مربوط به سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ابلاغ شده است. در این بخشنامه آمده است که فرایند نقل و انتقال برون استانی سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت پردازشی (سیستمی) مطابق جدول زمانبندی پیوست و نقل و انتقال درون استان نیز به شیوه فوق در بازه زمانی اول اردیبهشت تا ۱۵ خرداد بر اساس مصوبات کارگروه توسعه مدیریت استان انجام خواهد شد.
مبنای انتقال در درون استان (پس از محاسبه ورود و خروج نیرو اعم از بازنشستگی، ورودیهای دانشگاه فرهنگیان و …)، ضرایب اشتغال نیروی انسانی و شدت نیاز است.
بنابراین ضروری است پس از محاسبه ضرایب و تکمیل جداول فوق توسط مناطق آموزش و پرورش و تأیید استان، در سال جاری ملاک عمل قرار میگیرد. بدیهی است عملکرد استانها پس از پایان فرایند نقل و انتقال بر اساس ضرایب مذکور ارزیابی و بازخورد لازم به استانها ارسال خواهد شد.