کم فروشی ۲۱۵ نازل بنزین در سراسر کشور
کم فروشی ۲۱۵ نازل بنزین در سراسر کشور

      رئیس سازمان ملی استاندارد از کم فروشی ۲۱۵ نازل بنزین در جایگاه‌های سراسر کشور در آبان امسال خبر داد. نیره پیروز بخت افزود: در آبان امسال ۵۱۰۰ مورد نازل جایگاه‌های سوخت در سراسر کشور مورد بازرسی قرار گرفت و از این میان ۲۱۵ مورد به علت کم فروشی مردود اعلام و پلمپ […]

 

 

 

رئیس سازمان ملی استاندارد از کم فروشی ۲۱۵ نازل بنزین در جایگاه‌های سراسر کشور در آبان امسال خبر داد. نیره پیروز بخت افزود: در آبان امسال ۵۱۰۰ مورد نازل جایگاه‌های سوخت در سراسر کشور مورد بازرسی قرار گرفت و از این میان ۲۱۵ مورد به علت کم فروشی مردود اعلام و پلمپ شد. وی با اشاره به بازرسی از ۴۹۷۸ نازل جایگاه‌ها در کل کشور گفت: از این تعداد ۱۶۳ مورد به علت کم فروشی مردود و پلمپ شد. پیروز بخت با بیان اینکه کمیت و کیفیت سوخت بعد از افزایش قیمت آن از نگرانی‌های سازمان استاندارد است، گفت: در یک هفته گذشته، هزار نمونه از نازل‌ها بازرسی شد که ۳۵ مورد به علت کم فروشی مردود و پلمپ شد. وی افزود، در یک ماه اخیر، نمونه برداری‌هایی شده که نتایج آن هنوز اعلام نشده است.

 

 

دلار ۱۲۹۸۰ تومان شد/ یورو ثابت ماند

صرافی‌های بانک‌ها از صبح دیروز، یکم دی، قیمت دلار را برای فروش به مردم، ۱۲هزار و ۹۸۰ تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۲ هزار و ۸۸۰ تومان خریداری می‌کنند، البته به نظر می‌رسد این نرخ‌ها در بازار دلالی بالاتر از این باشد. بر همین‌ اساس طی روز گذشته قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۱۴هزار و ۲۵۰ تومان اعلام شده است که نسبت به روز قبل آن تغییری نکرده بود؛ همچنین قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۱۴ و ۱۵۰ هزار تومان بود. گفتنی است؛ ۵ صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کردند.

 

به احیای کارخانه اشباع تراورس شیرگاه کمک کنید

تعدادی از کارگران کارخانه اشباع تراورس به نمایندگی از جانب حدود دو هزار کارگر این واحد تولیدی، خطاب به مسئولان، خواستار حل مشکلات و رفعِ موانع راه‌اندازی این واحد تولیدی شدند. یکی از کارگران این کارخانه گفت: بزرگترین کارخانه تولید و اشباع ریل بند (با مواد نفتی) ایران در شیرگاه سوادکوه استان مازندران قرار دارد که سالهاست فعالیت این کارخانه به دلیل آنکه امروزه در ایران بیشینه راه‌آهن‌های بیرون از ایستگاه‌ها به‌وسیله ریل بندهای بتونی ایجاد می‌شوند، متوقف شده است. او در ادامه افزود: در ‌‌نهایت آن زمان از مجموع حدود ۷۰۰ کارگر این کارخانه حدود ۱۰۸ کارگر در کارخانه باقی ماندند که با ۵ ماه مزد معوقه هم‌اکنون سرگردانند. این کارگر گفت: از آنجا که این کارخانه ظرفیت اشتغال حدود ۷۰۰ کارگر را دارد از مسئولان درخواست داریم برای از سر گیری فعالیت این کارخانه، چاره‌اندیشی کنند.

 

 

قیمت دام ۴۰ درصد ارزان شد، گوشت نه!

مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور گفت: گوشت از دست دامدار نسبت به ابتدای سال در دام سنگین ۴۰ درصد ارزان‌تر و در دام سبک ۲۸ درصد ارزان‌تر خریداری می‌شود، اما گوشتی که از دست دامدار ارزان بیرون می‌آید، به دست مردم ارزان نمی‌رسد. سعید سلطانی ، گفت: طبیعتا وقتی گوشت ارزان‌تر از دست دامدار خریداری شود، باید مقداری ارزان‌تر به دست مردم برسد، ولی به دلیل اینکه سیستم پاسخگویی در این زمینه وجود ندارد، گوشتی که از دست دامدار ارزان بیرون می‌آید، به دست مردم ارزان نمی‌رسد. سلطانی در پاسخ به این سوال که آیا نظارتی بر سیستم قیمت‌گذاری وجود دارد یا خیر، گفت: هیچ ابزاری دست اتحادیه دامداران برای کنترل و نظارت بر بازار وجود ندارد. اگر این مسئولیت‌ها از صفر تا صد دست اتحادیه باشد قطعا جوابگو خواهیم بود. اما در حال حاضر اینگونه نیست.

 

 

 

واردکنندگان ذرت‌های آلوده باید هزینه امحا را بپردازند

مسلم بیات معاون ارزیابی و کیفیت استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران ، در پاسخ به اینکه “آیا شکایت واردکنندگان ذرت‌های آلوده از سازمان ملی استاندارد نشان‌دهنده وجود ضعف در قوانین نیست”، گفت: خسارتی بالاتر از اینکه واردکننده مجوز ورود محموله خود را به کشور دریافت نکرده، میلیاردها تومان خسارت دیده و هزینه امحای محموله آلوده نیز به عهده خود واردکننده است، وجود ندارد. به گفته معاون ارزیابی و کیفیت استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران، براساس تصمیم کمیسیون زیربنایی دولت، خود واردکنندگان باید هزینه امحا این محموله را بپردازند. بیات با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد مرجع پاسخگویی وضعیت ذرت‌های آلوده تعیین تکلیف نشده نیست، گفت: احتمالاً واردکنندگان به دنبال این بودند که بتوانند به یک شکلی محموله ذرت‌های آلوده را اصلاح یا به کشور وارد کنند.