احسان اثنیعشری مسئول ظرفیتسازی و آموزش پروژه بهتاب برنامه اسکان بشر ملل متحد در نخستین کنفرانس بینالمللی تابآوری بیمارستانها و مراکز حیاتی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت: ایران کشور مخاطره پذیری است و تجربیات تلخی نیز در مواجهه با حوادث طبیعی در کشور وجود دارد. اثنی عشری با اشاره به اینکه در […]
احسان اثنیعشری مسئول ظرفیتسازی و آموزش پروژه بهتاب برنامه اسکان بشر ملل متحد در نخستین کنفرانس بینالمللی تابآوری بیمارستانها و مراکز حیاتی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت: ایران کشور مخاطره پذیری است و تجربیات تلخی نیز در مواجهه با حوادث طبیعی در کشور وجود دارد.
اثنی عشری با اشاره به اینکه در زمان وقوع سوانح یکی از مهمترین اقدامات ارائه خدمات مناسب به آسیب دیدگان از سوی بیمارستانها و مراکز حیاتی است، افزود: تجربه نشان داده است که در خصوص تابآوری ساختمانهای مهم کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارند و به همین دلیل بهبود وضعیت تابآوری بیمارستانها و مراکز حیاتی باید مورد توجه ویژه دستاندرکاران قرار بگیرد.
مسئول ظرفیتسازی و آموزش پروژه بهتاب برنامه اسکان بشر ملل متحد تصریح کرد: اهداف و ماموریتهای کنفرانس شامل تغییر نگرش و دیدگاه نسبت به موضوع عدم تابآوری در کشور است. با اینکه از سال ۷۴ ادبیات مقاوم سازی ساختمانهای مهم در کشور نهادینه شد، اما شاهد بودهایم که بیشترین تمرکز بر روی موضوعات سازهای و ساختمانی بود. در حالیکه بیمارستانها و مراکز حیاتی باید در اولویت قرار بگیرند.
به گفته اثنیعشری، برنامه اسکان بشر ملل متحد در بخش کاهش مخاطرات ناشی از حوادث طبیعی، پروژه بهتاب را معرفی کرده و این طرح با حمایت کشور ژاپن انجام شد.