“سازمان آتشنشانی شیکاگو” با توجه به افزایش استفاده از ضدعفونی کنندهها به دلیل شیوع کرونا، نسبت به خطرات احتمالیِ حمل این مواد در داخل خودرو هشدار داد. در حالی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده به مردم توصیه میکند برای جلوگیری از گسترش کرونا، دستها و سطوح مختلف را […]
“سازمان آتشنشانی شیکاگو” با توجه به افزایش استفاده از ضدعفونی کنندهها به دلیل شیوع کرونا، نسبت به خطرات احتمالیِ حمل این مواد در داخل خودرو هشدار داد.
در حالی که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده به مردم توصیه میکند برای جلوگیری از گسترش کرونا، دستها و سطوح مختلف را به طور مرتب ضد عفونی کنند، سازمان آتشنشانی شیکاگو اعلام کرده است که قرار دادن مایع ضد عفونی کننده در برابر نور مستقیم خورشید در داخل اتومبیل، خطر احتمالی وقوع آتشسوزی را به همراه دارد.
تمیز نگه داشتن دستها عاملی مهم در مبارزه با کرونا است. با این حال دپارتمان آتشنشانی شیکاگو نیز توصیه میکند که افراد باید نسبت به نحوه صحیحِ نگهداری و مصرف این مواد آگاه باشند و به ویژه رانندگان به دلیل اشتعالزایی این ترکیبات و خطر احتمالی آتش سوزی، مواد ضدعفونی کننده را در نور مستقیم خورشید در وسیله نقلیه قرار ندهند تا علاوه بر کرونا در برابر آتشسوزی نیز ایمن بمانند.
در بیانیه این دپارتمان آمده است که اگرچه چنین حوادثی به ندرت اتفاق میافتد اما از آنجا که اینروزها نیاز به استفاده از این مواد بیشتر شده، توصیه میشود برای پیشگیری از خطرات احتمالی در خانه و خودرو، آنها را در جایی امن نگهداری کنید. بنا بر گزارش انبیسی شیکاگو، اخیرا در شیکاگو یک خودرو به دلیل نگهداری از ماده ضد عفونی کننده دست، دچار آتشسوزی شده است.
ضرورت توقف فرایند بازیافت در دوران شیوع کرونا
دبیر شبکههای مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی کشور ضمن بیان اینکه تجربه جهانی در مواجهه با بیماریهای همهگیر نشان میدهد که کشورهایی که امکانات و زیرساختهای بهتر و بیشتری نسبت به ما داشتهاند ممنوعیتهایی در حوزه مدیریت پسماند ایجاد کردهاند، گفت: توصیه میشود که برای به حداقل رساندن آثار شیوع ویروس کرونا کل فرایند بازیافت به هر شکل و با هر نوع پروتکلی متوقف شود.
محمد الموتی در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه براساس تحقیقات انجام شده درباره بیماریها و ویروسهای همهگیر یکی از مسائل مهم در زمینه مدیریت و مقابله با بیماریهای واگیردار، مدیریت پسماندها است، تصریح کرد: به عنوان کسی که حوزه پسماند و مطالعات کشورهای دیگر را در این زمینه رصد میکنم، فکر میکنم انجام فرایند بازیافت با رعایت پروتکلهای بهداشتی یک ادعای واهی است و نه تنها عملی شدن چنین ادعایی ممکن نیست بلکه به طور قطع آلودگی ناشی از ویروس کرونا در مراکز پردازش و بازیافت زباله زیاد است و به شهروندان نیز می تواند سرایت کند.
وی اضافه کرد: توقف فرایند بازیافت آسیبی جدی به محیط زیست و عرصههای دپوی زباله وارد میکند اما اکنون در شرایط شیوع ویروس همهگیر کرونا چارهای جز به حداقل رساندن خطر ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ از طریق دفن مستقیم زبالهها را نداریم و آسیبی که این اقدام به محیط زیست وارد میکند قابل تحملتر از آسیبی است که این ویروس به سلامت شهروندان می زند.
الموتی همچنین اظهارکرد: در روزهای ابتدایی اسفند ماه و پس از نخستین گزارش ها از شیوع ویروس کرونا در کشور، پنج تا شش موردی که باید در دوره همهگیری ویروس در حوزه دفن و مدیریت پسماند رعایت شود را در نامهنگاریهای رسمی به هیئت دولت و معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کردیم.
لزوم ارائه راهکارهای قانونی برای حل مشکلات کولبران
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه کولبران به دنبال معیشت خود هستند، گفت: خلاءهای قانونی در این خصوص وجود دارد و نیاز است با تعامل، راهکارهای قانونی و کارشناسانه ای در خصوص حل مشکلات کولبران ارائه شود.
سردار حسین اشتری اظهار داشت: برگزاری اینگونه جلسات به طور حتم باعث هماهنگی بیشتر و ارتقاء نظم و امنیت در استان کرمانشاه می شود. سردار اشتری با بیان اینکه کولبران به دنبال معیشت خود هستند، تصریح کرد: در این رابطه خلاءهای قانونی وجود دارد و نیاز است با تعامل، راهکارهای قانونی و کارشناسانه ای در خصوص حل مشکلات کولبران ارائه شود. فرمانده ناجا افزود: کولبران اگر براساس نیاز خود در مناطق مشخص شده مانند بازارچه های مرزی و … فعالیت کنند، مشکلی پیش نخواهد آمد اما اگر در مناطق ممنوعه ترددی صورت گیرد براساس مصوبات قانون، این امر خط قرمز پلیس محسوب می شود و باید با افراد متخلف برخورد شود.