دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست با فرماندار رامسر که با حضور جمعی از مدیران شبکه های بهداشت و روسای بیمارستانهای غرب استان در فرمانداری رامسر برگزار شد، بر ضرورت قطع زنجیره تولید بیمار اومیکرونی تاکید کرد و گفت: رسیدن به این هدف علاوه بر اعمال محدودیت های دو هفتهای، […]
دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست با فرماندار رامسر که با حضور جمعی از مدیران شبکه های بهداشت و روسای بیمارستانهای غرب استان در فرمانداری رامسر برگزار شد، بر ضرورت قطع زنجیره تولید بیمار اومیکرونی تاکید کرد و گفت: رسیدن به این هدف علاوه بر اعمال محدودیت های دو هفتهای، نیازمند رساندن آمار تزریق دز سوم واکسن کرونا به میزان ۷۰ درصد هستیم.
دکتر غلامی قرنطینه پنج روزه بیماران و اعمال محدودیت ها شامل تعطیلی هرگونه تجمع و دورهمی، تالارها، رستورانها، برگزاری مراسم و تجمعات بویژه در مناطق نارنجی و قرمز است را برای قطع زنجیره انتقال ضروری برشمرد و با هشدار این که عدم رعایت پروتکلها نه تنها تداوم افزایش بیماران سرپایی و بستری را در پی دارد، بلکه سبب میشود سیستم بهداشتی و درمانی پاسخگوی نیاز این میزان بیماران نباشد، گفت : عادی انگاریها نه تنها ما را با افزایش مرگ و میر مواجه خواهد کرد، بلکه عوارض ناشی از ابتلا به کرونا شامل نارسایی های قلبی، ریوی، کلیوی را هم به افراد تحمیل خواهد کرد.
دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران از آغازواکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال در استان خبر داد و گفت: گزارشی مبنی بر ایجاد عارضهای خاص بعد از تزریق واکسن کرونا به کودکان تاکنون گزارش نشده است.
وی افزود: از آنجائی که سوش امیکرون شیوع بیشتری در اطفال دارد، واکسیناسیون این گروه سنی مورد توجه و هدف قرار میگیرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه حدود ۲۱۲ هزار دانش آموز گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در مازندران واکسن کرونا تزریق کردند. گفت: در واکسیناسیون این گروه سنی تاکنون مشکلی نداشته ایم و دو نوع واکسن سینوفارم و پاستوکووک به این گروه سنی و گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال تزریق خواهد شد.
دکتر غلامی افزود: افراد در شرایط اپیدمی علائم سرماخوردگی مانند آب ریزش از بینی، سرفه، گلودرد، ضعف بیحالی و کوفتگی را امیکرون فرض کرده و بر اساس آن اقدامات درمانی توسط پزشکان انجام شود.