یک جهان خشم علیه صهیونیزم
یک جهان خشم علیه صهیونیزم
اگر کسی در بی‌ارزشی و و بی‌اهمیتی افکار عمومی برای سیاستمداران غربی و زورمداران آمریکا و اسراییل، اندکی تردید داشت طی چند روز اخیر که اعتراضات مردمی در کشورهای مختلف جهان علیه حملات وحشیانه ارتش اسراییل در نوار غزّه شدت گرفت متوجه اصل ماجرا شد.

سرویس سیاسی جمله – اگر کسی در بی‌ارزشی و و بی‌اهمیتی افکار عمومی برای سیاستمداران غربی و زورمداران آمریکا و اسراییل، اندکی تردید داشت طی چند روز اخیر که اعتراضات مردمی در کشورهای مختلف جهان علیه حملات وحشیانه ارتش اسراییل در نوار غزّه شدت گرفت متوجه اصل ماجرا شد.
دولت‌مردان غربی در برخی مواقع مانند چند روز اول پس از ۱۵ مهر و حمله توفان الأقصی، تلاش کردند با هژمونی رسانه‌ای، اسراییل را که حدود هشت دهه تجاوز و قتل و خونریزی در پرونده خود دارد در موقعیت مظلوم و ستم‌دیده نشان دهند و موفق شدند همراهی بخش‌هایی از افکار عمومی را به خود جلب کنند.
همزمان با شروع بی‌سابقه حملات اسراییل علیه شهروندان بی‌سلاح که تا امروز به حدود هشت هزار کشته انجامید که بخش اعظمی از آنان، زنان و کودکان هستند، موج اعتراضات علیه جنایات اسراییل و توقف کودک‌کشی در جهان به راه افتاد از کشورهای آسیایی تا اروپا و آمریکا.
طی سه تا چهار روز اخیر این اعتراضات شدت گرفت و به تجمعات صدها میلیونی رسید اما نه آمریکا و کانادا، نه دول غربی و نه حتی برخی کشورهای منطقه هنوز سد سکوت را نشکستند و در همراهی با این مردم، سخنی علیه اسراییل نگفتند مبادا تل‌آویو ناخشنود شود.
امروز مردم جهان از غرب عالم در اروپا تا شرق دور در آسیا در حمایت از مردم فلسطین که هدف حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفتند، تجمع‌های گسترده‌ای را برگزار و جنایات اسرائیل را محکوم کردند آن هم درشرایطی‌که حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزّه شدت گرفته است و اسراییل با هر پیشنهاد آتشبی مخالفت کرده و آمریکا هم هر روز تجهیزات نظامی بیشتری در منطقه مستقر می‌کند تا به اسراییل اطمینان دهد که با همه تجاوزات و خون‌ریزی‌هایش موافق است.
در سوی مقابل افکار عمومی نگران و عزادار جهان در اندوه مردم بی‌دفاع اسراییل، حمایت شدید دولت‌های غربی از جنایت‌های رژیم صهیونیستی شدت یافته و این تجاوزات و خشونت‌ها به‌ویژه خشم کشورهای عربی و مسلمان را برانگیخته است.
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در یک راهپیمایی بزرگ در استانبول به صدها هزار نفر از تظاهرات‌کنندگان گفت که اسرائیل یک اشغالگر است و حماس یک گروه تروریستی نیست.
مردم عراق نیز تظاهرات گسترده ای در بغداد برگزار کردند، در عین حال معترضان فلسطینی هم در کرانه باختری در الخلیل خواستار تحریم جهانی محصولات اسرائیل شدند. آنها شعار می دادند: «در کشتار کودکان فلسطین سهیم نباشید».
فارغ از تظاهرات گسترده‌ای که در منطقه خاورمیانه شکل گرفت، راهپیمایی‌های مردم در قاره اروپا، اقیانوسیه و جنوب شرق آسیا توجه زیادی را به خود جلب کرد. یکی از بزرگترین این اجتماع‌ها در پایتخت انگلیس صورت گرفت که مردم در آن خواستار آتش‌بس شدند. مردم در خیابان‌های لندن با در دست داشتن پلاکاردهایی بر لزوم توقف حملات تجاوزگرانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکید کردند.
در دیگر نقاط اروپا نیز مردم در شهرهای کپنهاگ، رم و استکهلم و کشورهای سوییس، نروژ، انگلیس و فرانسه برای حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین به خیابان‌ها آمدند.
دولت در برخی شهرها در فرانسه برگزاری راهپیمایی‌ها در حمایت از فلسطین را ممنوع کرده، اما به‌رغم ممنوعیت‌ها روز گذشته یک تجمع در پاریس شکل گرفت و چند صد نفر نیز در شهر مارسی در جنوب فرانسه تظاهراتی برگزار کردند.
شرکت‌کنندگان در یک راهپیمایی در مقابل پارلمان سوئد در استکهلم، بنرها و پلاکاردهایی با خود حمل می‌کردند که روی آنها پیام‌هایی مانند «کودکان در غزه کشته می‌شوند»، «نسل‌کشی را متوقف کنید» و «زنده‌باد فلسطین» نوشته شده بود.
در آنسوی آتلانتیک نیز هزاران نفر در پایتخت آمریکا تجمع‌های بزرگی را در خیابان‌ها در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و سیاست‌های آمریکا در قبال جنگ غزه شکل دادند. بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، معترضان در شهر نیویورک یک برگزاری تظاهرات بزرگ در مسافت حدود ۱۵ کیلومتری را از منطقه بروکلین تا منهتن سازماندهی کردند.
صدها نفر نیز در حمایت از فلسطین به خیابان‌های مونترال در این کشور کانادا آمدند و خواستار آتش‌بس شدند. تظاهرات کنندگان این بار جاستین ترودو نخست وزیر کانادا را به علت محکوم نکردن اقدام‌های رژیم صهیونیستی مورد انتقاد قرار دادند.
در نیم‌کره شرقی هم مردم دست به اعتراض‌های گسترده‌ای زدند. مردم مالزی با یک جمعیت عظیم روبروی سفارت آمریکا در کوالالامپور شعارهایی را در حمایت از فلسطین سر دادند.
خیابان‌های اندونزی و پاکستان نیز صحنه خروش حامیان مردم غزه بود که از زمان حملات هوایی رژیم صهیونیستی بی‌خانمان شدند.در ولینگتون پایتخت نیوزلند هم هزاران نفر با حمل پرچم‌های فلسطین و شعارهای «فلسطین را آزاد کنید» به سمت پارلمان این کشور حرکت کردند.
حجم این راهپیمایی‌های اعتراضی و گستردگی آن در قاره‌های مختلف به حدی است که موجب حیرت رسانه‌های غربی شده است و به‌نظر می‌آید در کمتر موضوعی چنین سطحی از حساسیت در افکار عمومی مشاهده شده باشد.جای تأسف است که با وجود چنین اعتراضاتی، قراین نشان می‌دهد غرب و آمریکا همچنان در در صف اسراییل هستند و از این دولت غاصب و نامشروع خواسته‌اند آتش‌بس نکند و نگرانی چندانی از واکنش گروه‌های مقاومت نداشته باشند چون ناوهای ارتش آمریکا از آنان حمایت خواهد کرد.