۱۶ هزار توانخواه مازندران دارای معلولیت  شدید هستند
۱۶ هزار توانخواه مازندران دارای معلولیت  شدید هستند

مدیرکل بهزیستی مازندران شمار معلولان تحت پوشش را بیش از ۶۲ هزار نفر ذکر کرد و گفت: ۱۶ هزار نفر دارای معلولیت شدید هستند. فرزاد گوهردهی  در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران بیش از ۶۲ هزار نفر توانخواه تحت پوشش هستند، افزود: بیش از ۲۶ هزار نفر از معلولان تحت پوشش جسمی و حرکتی هستند. […]

مدیرکل بهزیستی مازندران شمار معلولان تحت پوشش را بیش از ۶۲ هزار نفر ذکر کرد و گفت: ۱۶ هزار نفر دارای معلولیت شدید هستند.
فرزاد گوهردهی  در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران بیش از ۶۲ هزار نفر توانخواه تحت پوشش هستند، افزود: بیش از ۲۶ هزار نفر از معلولان تحت پوشش جسمی و حرکتی هستند.
وی با عنوان اینکه معلولیت به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود، گفت: بیشترین معلولان استان به تعداد ۱۶ هزار نفر دارای معلولیت شدید هستند. وی ادامه داد: در حوزه توانبخشی آن چیزی که اولویت و رویکرد سازمانی است این هست که جامعه هدف در بستر خانواده، خدمات را دریافت کند. گوهردهی یادآور شد: به بیش از ۳۴ هزار نفر از جمعیت هدف در حوزه توانبخشی مستمری پرداخت می‌شود و مبلغ مستمری از ۳۵۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اظهار اینکه حدود ۱۹۰ میلیارد ریال مستمری در ماه پرداخت می‌شود، گفت: در مجموع بیش از ۲۱۶ میلیارد تومان مستمری در قالب توانبخشی و حق پرستاری به جامعه هدف داده می‌شود.
وی با بیان اینکه جامعه هدف از برخی مراکز نگهداری خدمات دریافت می‌کنند، ادامه داد: در خانه‌های حمایتی شرایط شبیه منزل فراهم شده است و حداکثر ۱۰ نفر در یک خانه نگهداری می‌شود. گوهردهی با اظهار اینکه در استان پنج مرکز حمایتی مجوز دریافت کردند، گفت: پنج خانه حمایتی از حوزه مختلف توانخواهی در حال فعالیت هستند که ۵۰ توانخواه در آن نگهداری می‌شود. مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: ۲۱ مرکز شبانه روزی در استان با هزار و ۶۰۰ تخت حمایتی در استان وجود دارد.
وی با اظهار اینکه پنج هزار و ۷۰۰ نفر از توانخواهان در ۱۱۲ مراکز حمایتی خدمات دهی می‌شوند، گفت: ماهانه بیش از ۷۴ میلیارد ریال به مراکز نگهداری یارانه پرداخت می‌شود.
وی با اظهار اینکه ۲۰ هزار نفر از جامعه هدف نیازمند وسایل کمک توانبخشی هستند، گفت: یکی از کارها این است که زمینه‌های حضور مستمر جامعه هدف را در جامعه فراهم کنیم.
گوهردهی از خیران خواست تا در تهیه و تأمین ویلچر برقی به جامعه هدف نیز کمک کنند و گفت: خوشبختانه امروز هیچ فرد پشت نوبت برای کاشت حلزون در استان نداریم و سالانه ۱۳۰ نفر در حوزه مرتبط از ما خدمات دریافت می‌کنند.