۲ هزار دانش‌آموزمحروم همدانی نیازمند گوشی هوشمند هستند
۲ هزار دانش‌آموزمحروم همدانی نیازمند گوشی هوشمند هستند

    همدان- خبرنگار روزنامه جمله فرماندار همدان گفت: ۲ هزار دانش‌آموز این شهرستان از داشتن تبلت و گوشی هوشمند محروم هستند . حسین افشاری در نشست بررسی آموزش مجازی دانش‌آموزان همدان با تاکید بر بررسی کیفیت آموزش مجازی دانش‌آموزان افزود: فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای ارائه خدمات آموزش مجازی ضروری است. وی گفت: با […]

 

 

همدان- خبرنگار روزنامه جمله
فرماندار همدان گفت: ۲ هزار دانش‌آموز این شهرستان از داشتن تبلت و گوشی هوشمند محروم هستند .
حسین افشاری در نشست بررسی آموزش مجازی دانش‌آموزان همدان با تاکید بر بررسی کیفیت آموزش مجازی دانش‌آموزان افزود: فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای ارائه خدمات آموزش مجازی ضروری است.
وی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و استمرار این وضعیت باید به دنبال ارتقا کیفی و رفع مشکلات پیش روی خانواده‌ها، دانش آموزان و معلمان باشیم.
افشاری با بیان اینکه کار فرهنگیان و آموزش و پرورش نسبت به قبل از شیوع ویروس کرونا افزایش یافته است، گفت: بیش از ۲ هزار دانش آموز در شهرستان همدان بدون تبلت یا گوشی هوشمند هستند که باید کمیته امداد با جلب مشارکت خیران برای این موضوع کمک کند.
فرماندار همدان با اشاره به اهداف پیش بینی شده در برنامه ششم برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی افزود: با توجه به شرایط فعلی باید اهداف سریع‌تر از زمانبندی تعیین شده در برنامه محقق شود.
افشاری از بخشداران خواست وضعیت و مشکلات ارتباطی آموزش مجازی را به طور مستمر در مناطق روستایی رصد کرده و گزارش بدهند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شواری اسلامی نیز در این جلسه گفت: در شرایط کنونی نداشتن زیرساخت‌های لازم برای بهره‌گیری حداکثری از آموزش‌های مجازی به کم و کسری‌های موجود اضافه شده است.
حجت الاسلام احمدحسین فلاحی با بیان اینکه معلمان نمی‌تواند در شبکه شاد نظارت کافی بر دانش‌آموزان داشته باشند خاطرنشان کرد: علاوه بر مشکلات آموزش در مباحث پرورشی نیز دچار آسیب جدی هستیم.
وی با تاکید بر لزوم نظارت بیشتر خانواده‌ها بر فعالیت فرزندان در فضای مجازی اظهار داشت: فرهنگ و تربیت از دغدغه‌های اصلی کشور است و نظارت بر محتوا حتی در شبکه مجازی شاد هم باید جدی باشد.
حجت الاسلام فلاحی افزود: طبق بررسی انجام شده در سطح کشور هم اکنون ۸۰ درصد دانش‌آموزان مقطع ابتدایی، کمتر از ۶۰ درصد دانش آموزان متوسطه اول و حدود ۲۰ درصد دانش‌آموزان متوسطه دوم در شبکه شاد حضور فعال دارند که این یک آسیب بزرگ است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآوری کرد: در بسیاری از روستاها برای آموزش مجازی دانش‌آموزان مشکل ارتباطی و پهنای باند داریم و حدود سه میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در سطح کشور وسایل مورد نیاز برای بهره‌مندی از آموزش مجازی را در اختیار ندارد.

 

مدیر عامل آب منطقه‌ای گیلان :
برداشت بی‌رویه مصالح از رودخانه‌ها،عامل افزایش خسارت سیلاب‌ها است

مدیرعامل آب منطقه‌ای گیلان گفت: برداشت بی رویه مصالح از رودخانه‌ها سبب افزایش خسارت سیلاب ‌ا در گیلان است که در همین راستا صدور مجوز برداشت را در سال‌های اخیر کاهش داده‌ایم
وحید خرمی با اشاره به وضعیت احداث سدهای لاستیکی در استان گیلان، گفت: از ۱۱ سد لاستیکی در دست احداث استان، تاکنون سدهای لاستیکی دهنه سر شهرستان آستانه اشرفیه، پهلوان بست شهرستان لنگرود، باغبانان شهرستان فومن، گالش کلام شهرستان لنگرود به بهره‌برداری رسیده‌اند.
مدیرعامل آب منطقه‌ای گیلان افزود: مابقی سدهای لاستیکی استان در شهرستان‌های رشت، ماسال، تالش، صومعه سرا، آستارا، آستانه اشرفیه و لنگرود با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد در دست احداث بوده که جهت اتمام کل سدهای لاستیکی پیگیر تأمین اعتبارات مورد نیاز هستیم.
وی برداشت بی‌رویه مصالح از رودخانه‌ها را یکی از عوامل افزایش میزان خسارت سیلاب‌ها در گیلان عنوان و اظهار کرد: برای مقابله با این معضل، صدور مجوز برداشت مصالح رودخانه‌ای در سال‌های اخیر را کاهش دادیم و ساماندهی و دیواره سازی نقاط آسیب پذیر در محدوده رودخانه‌ها را در دستور کار داریم.
خرمی در پاسخ به این پرسش که چرا لایروبی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود به طور منظم انجام نمی‌شود، گفت: مطالعات تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌های گوهررود و زرجوب با همکاری مشاور ذیصلاح انجام شده و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در سطح استانداری مقرر شد شهرداری با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و ارگان‌های مرتبط در خصوص ساماندهی، لایروبی، بهسازی و جمع آوری و هدایت فاضلاب‌های منتهی به رودخانه‌ها مذکور را انجام دهند.

 

 

مدیرکل استاندارد گیلان عنوان کرد؛
جهش تولید، رمز عبور بسیاری از مشکلات کشور

مدیرکل استاندارد گیلان گفت: جهش تولید در راستای فرامین مقام معظم رهبری، رمز عبور بسیاری از مشکلات کشور است.
داریوش اشکانی‌پور در بازدید از شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان افزود: نقش این مجموعه با توجه به تولیدات کمی و کیفی در تامین اساسی ترین نیازغذایی مردم بسیار مهم و در اقتصاد استان و کشور تاثیرگذار است.
وی تمام تلاش و همت خود و مدیران و کارشناسان اداره کل استاندارد گیلان را کمک به تولیدکنندگان استان دانست و تصریح کرد: علیرغم بحران اقتصادی و مشکلاتی که در مسیر تولید قرار دارد، جهش تولید در راستای فرامین مقام معظم رهبری رمز عبور بسیاری از مشکلات کشور است.
در ادامه این دیدار اسماعیل‌زاده ، مدیرعامل شرکت تولیدی شیر پاستوریره پگاه گیلان نیز به تشریح وضعیت شرکت، بیان دغدغه‌ها و مشکلات موجود در مسیر تولید پرداخت و ضمن تشکر فراوان از مدیریت و مجموعه استاندارد گیلان ، مساعدت و همراهی بیشتر را خواستار شد. گفتنی است شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان وابسته به شرکت صنایع شیر ایران از واحدهای تولیدی تحت پوشش استاندارد گیلان هم اکنون با تولید بیش از ۴۰ نوع محصول لبنی و نوشیدنی، به عنوان بزرگترین تولید کننده فرآورده‌های شیری در استان بوده که از محصولات تولیدی این شرکت سایر استان‌ها نیز بهره‌مند می‌شوند.