معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند، از انتخاب ۳۰ پاکبان نمونه شهر تهران خبر داد. نرگس رجایی با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار پاکبان در پایتخت، گفت: بدون شک، رفت و روب روزانه ۱۲۴ کیلومتر مربع از کلانشهر تهران به صورت دستی یا با استفاده از ماشین آلات مختلف فرایند ساده […]
معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند، از انتخاب ۳۰ پاکبان نمونه شهر تهران خبر داد.
نرگس رجایی با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار پاکبان در پایتخت، گفت: بدون شک، رفت و روب روزانه ۱۲۴ کیلومتر مربع از کلانشهر تهران به صورت دستی یا با استفاده از ماشین آلات مختلف فرایند ساده ای نیست و تلاش بسیار زیاد پاکبانان را می طلبد. وی با بیان اینکه پاکبانان از زحمتکش ترین اقشار جامعه بوده و همواره در معرض انواع آلودگی ها قرار دارند و این موضوع با شیوع ویروس کرونا نمود بیشتری پیدا کرده است، ادامه داد: به همین منظور، سازمان مدیریت پسماند موضوع انتخاب پاکبان نمونه شهر تهران را در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۹۹ در دستور کار خود قرار داده و پس از انتشار فراخوان «انتخاب پاکبان نمونه شهر تهران» در خردادماه، از ۱۷ خرداد پذیرای دریافت تماس های شهروندان و شهرداری های مناطق ۲۲گانه برای ثبت مشخصات پاکبان های منتخب بوده است.
به گفته معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند، در نهایت ۸ پاکبان با رای شهروندان تهرانی و ۲۲ پاکبان با معرفی شهرداری مناطق ۲۲گانه به عنوان پاکبان های نمونه برگزیده شدند. هر چند که پیش از این قرار بود طی مراسمی ویژه با حضور اعضای محترم شورای شهر و مدیران ارشدشهرداری از منتخبین تقدیر شود اما به دلیل آغاز موج دوم شیوع ویروس کرونا برگزاری این مراسم منتفی شد. ولی تقدیر از این عزیزان به زودی و به نحوی شایسته و با رعایت موازین بهداشتی انجام خواهد شد.
وضعیت روحی خود را در شرایط کرونا آنلاین ارزیابی کنید
مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی کشور با اشاره به فعالیت سامانه خودارزیابی و روانشناختی در بحران ویروس کرونا گفت: همه افراد میتوانند از طریق این سامانه وضعیت سلامت روان خود را در شرایط کرونایی ارزیابی کنند. بهزاد وحیدنیا افزود: هدف از راهاندازی سامانه خودارزیابی و روانشناختی در بحران ویروس کرونا، تدوین محتوای مناسب متناسب با وضعیت سلامت روان افراد، غربالگری صحیح و مبتنی بر شواهد علمی، ارائه توصیه های کارشناسی و علمی روانشناختی و پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی ناشی از بحران ویروس کرونا است.
وی تاکید کرد: نتایج نمایش داده شده و توصیه های ارائه شده در این سامانه، بر اساس پاسخ دهی به سئوالات پرسشنامه استرس، افسردگی و اضطراب بوده و جایگزین مداخلات و مصاحبه های تخصصی نمیشود. مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی کشور اظهار داشت: همچنین یکی دیگر از اهداف راه اندازی این سامانه کمک به فاصلهگذاری اجتماعی است تا مردم در هر لحظه از این ظرفیت بهره مند شوند که ابعاد مختلف مشکلات و اختلالات روح و روان خود را بشناسند. وی این سامانه را یکی از محورهای ارجاع به خدمات تخصصی خط ۱۴۸۰ و پس از آن مراکز مشاوره تخصصی معرفی کرد و افزود: در کنار این سامانه، خدمات تلفنی خط صدای مشاور بهزیستی با شماره ۱۴۸۰ از ساعت ۸ تا ۲۴ پاسخگوی تماس های تلفنی هستند.
برای ورود به سامانه خودارزیابی و روانشناختی در بحران ویروس کرونا می توان به این آدرس http://corona.behzisti.ir مراجعه کرد.
از «دور و بر» خود خبردار شوید
شهروندان تهرانی از این پس میتوانند با استفاده از امکان تازهای با نام «این دوروبرا» در آخرین نسخه از اپلیکیشن نقشه تهران «رایا» نزدیکترین مکانهای عمومی مد نظر خود را به راحتی پیدا کنند.
قابلیت جدید «این دوروبرا» تقسیمبندیهای متفاوتی بر اساس دسته بندی، فاصله و حمل و نقل همگانی دارد و در صورتی که مکانیاب گوشی خود را روشن کنید به راحتی میتوانید انواع اماکنی را که به دنبالش هستید با یک جستجوی ساده پیدا کنید.
دسته بندیهای اماکن بسیار متنوع و گسترده است. مانند سازمانها و ادارات، بانکها، عابربانکها، داروخانهها، درمانگاهها، رستورانها، دفاتر اسناد رسمی و….. همچنین تمامی مکانهای اطراف بر اساس نزدیکترین تا دورترین فاصله به شما نیز قابل جستجو است. نزدیکترین خطوط اتوبوس و متروی قابل استفاده با اطلاعات و جزئیات کامل نیز در این بخش گنجانده شده است. همچنین امکان مشاهده نقشه در نمای پرسپکتیو (دید پرنده) و چرخش ۳۶۰ درجه نقشه نیز دیگر قابلیت جذابی است که میتوانید به وسیله آن با زوم کردن تصویر نقشه، ساختمانها را به صورت سه بعدی ببینید.