۴۹۰ میلیارد ریال پروژه جدید در فرودگاه  سردار جنگل رشت افتتاح می‌شود
۴۹۰ میلیارد ریال پروژه جدید در فرودگاه  سردار جنگل رشت افتتاح می‌شود

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: در راستای سیاست توسعه و تجهیز فرودگاههای کشور، فردا هفت پروژه مهم فرودگاهی به ارزش ۴۹۰ میلیارد ریال با حضور معاون رییس‌جمهوری در فرودگاه سردار جنگل رشت به بهره‌برداری می‌رسد. سیاوش امیرمکری با اشاره به هدفگذاری برای توسعه فرودگاه‌های کشور در چند سال اخیر افزود: نصب و راه‌اندازی سامانه کمک ناوبری […]

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: در راستای سیاست توسعه و تجهیز فرودگاههای کشور، فردا هفت پروژه مهم فرودگاهی به ارزش ۴۹۰ میلیارد ریال با حضور معاون رییس‌جمهوری در فرودگاه سردار جنگل رشت به بهره‌برداری می‌رسد. سیاوش امیرمکری با اشاره به هدفگذاری برای توسعه فرودگاه‌های کشور در چند سال اخیر افزود: نصب و راه‌اندازی سامانه کمک ناوبری ILS/DME به ارزش ریالی ۳۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران یکی از مهمترین پروژه هایی است که در فرودگاه رشت افتتاح خواهد شد.
به گزارش روزنامه جمله به نقل از ایرنا،  ILS یا Instrument Landing System یکی از مهم‌ترین و متداول‌ترین دستگاه‌های ناوبری برای نشستن هواپیما در فرودگاه‌های پرترافیک و فرودگاه‌های با شرایط جوی نامناسب است که با وجود آن، خلبان امکان فرود در آب وهوای نامناسب را نیز خواهد داشت.
امیرمکری بیان‌داشت: با بهره‌برداری از سامانه مذکور و با توجه به وجود RVR و سامانه کمک بصری PALS، دید افقی این فرودگاه از یک‌هزار و ۲۰۰ متر به ۵۵۰ متر بهبود خواهد یافت که ضمن ارتقای ضریب ایمنی فرودگاه، تاخیرها و ابطالی پروازها کاهش می‌یابد.
به گفته وی، همه این پروژه‌ها از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران هزینه شده است.
فرودگاه سردار جنگل رشت با داشتن حدود ۱۰۰ سورتی پرواز برنامه‌ای در هفته به مقاصد داخلی مشهد، اهواز، عسلویه، تهران، شیراز، بندرعباس، کیش، اصفهان،  تبریز، ترکیه و گرجستان به صورت فصلی و غیربرنامه‌ای خدمات فرودگاهی ارایه می دهد.
با توجه به ارتقای زیرساخت‌های موجود در دولت تدبیر وامید این فرودگاه اکنون ظرفیت پذیرش حداقل روزانه ۴۰ سورتی پرواز در مسیرهای داخلی و خارجی را دارد.
این فرودگاه اکنون مجهز به سامانه‌های کمک ناوبری برای نشست و برخاست پروازها همچون DVOR، ILS و DME  است که از پیشرفته ترین دستگاه‌های کمک ناوبری به شمار می‌رود.
سخنگوی سازمان هواپیمایی:
برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما نداریم
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: هیچگونه افزایش قیمتی در سفرهای هوایی رخ نداده و برنامه‌ای هم برای آن وجود ندارد.
محمدحسن ذیبخش اظهار کرد: برخلاف برخی اظهارات صورت گرفته هیچ گونه افزایش قیمتی در نرخ بلیت هواپیما در پروازهای داخلی اعمال نشده و همواره همان سقف‌های تعیین شده سابق رعایت می‌شود.
وی افزود: تخلف در نرخ فروش بلیت هواپیما از سوی هر شرکت هواپیمایی یا دیگر ارائه کنندگان بلیت هواپیما تخلف محرز و بسیار بزرگی به شمار رفته و با عوامل آن برخورد قضایی خواهد شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: البته بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته و آمارهای ارائه شده تا کنون شرکتی در این زمینه مرتکب تخلف نشده اما مسلما با گرانفروشان بلیت هواپیما در پروازهای داخلی برخورد می‌کنیم و مردم می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی سازمان هواپیمایی ما را در جریان تخلفات احتمالی در این زمینه قرار دهند تا با مسببان آن برخورد شود.
بیست و چهارم آبان ماه سال گذشته بود که جلسه شورای عالی هواپیمایی کشوری با حضور نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت امور خارجه، عضو ناظر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه، دادستانی عمومی و انقلاب تهران، عضو مطلع شورای عالی هواپیمایی کشوری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» و نماینده شرکتهای هواپیمایی داخلی برگزار و مقرر شد قیمت بلیت پروازهای داخلی با ۱۰ درصد افزایش نسبت به جدول نرخی اعلام شده در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ مواجه و محدودیت حداقل قیمت نیز از این نرخنامه جدید حذف شد.
بر این اساس سه روز پس  از این جلسه، انجمن شرکت‌های هواپیمایی نرخنامه جدید برای پروازهای داخلی را منتشر کرد و براین اساس حداکثر قیمت برای پروازهای داخلی در ۲۲۷ مسیر پروازی مختلف مشخص و ۴۸۱ هزار و ۹۰۰ تومان پایین‌ترین نرخ منتشر شده برای قیمت بلیت پروازهای داخلی در مسیرهای کوتاه و یک میلیون و ۵۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان بالاترین آن بود که به مسیر پروازی تبریز-بندرعباس اختصاص دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان:
۱۰۰۰ کیلومتر
راه روستایی خوزستان آسفالت می‌شود
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان از آسفالت ۱۰۰۰کیلومتر راه روستایی جدید تا پایان امسال خبر داد.
غلامعباس بهرامی‌نیا مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در جلسه شورای معاونین این اداره کل که با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برگزار شد، در خصوص عملکرد اداره کل استان طی سال گذشته گفت: سال قبل حدود ۵۸۰ میلیارد پروژه اعم از ۱۵۰ کیلومتر آسفالت راه روستایی به عنوان یکی از هدف گذاری‌های سازمان، در قالب طرح ابرار افتتاح شد.
وی از دیگر پروژه‌های بهره برداری شده در سال گذشته را، لکه‌گیری و روکش آسفالت و پروژه‌های مربوط به نگهداری راه‌ها برشمرد و افزود: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته، برای امسال نیز بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های راهداری در قالب نگهداری راه‌های اصلی و راه‌های روستایی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان با بیان اینکه یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت در استان وجود دارد، بیان کرد: تاکنون در قالب طرح ابرار حدود ۸۰۰ کیلومتر آن با استفاده از توان ماشین آلات استان و کمک از دهیاری‌ها آسفالت شده و برنامه داریم تا پایان امسال ۱۰۰۰کیلومتر دیگر آسفالت شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در ادامه سخنان خود بر لزوم پایداری اعتبارات نگهداری راه‌ها تاکید کرد.
بهرامی نیا ادامه داد: در حوزه حمل و نقل، تنها کشت پاییزه استان خوزستان ۵.۲ میلیون تن شامل گندم، چغندرقند، کلزا و تره بار بوده که بیش از ۷۵ درصد از این محصولات، حمل شده است.
وی اذعان کرد: برای حمل کالای اساسی از بندر امام خمینی (ره) هیچ مشکلی نیست اما کالاها در انبارها دپو شده و شرکت‌های صاحب کالا نسبت به تخلیه کالا اقدام نمی‌کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان اظهار کرد: صاحبان کالا باید نسبت به تخلیه کالاهای خود اقدام کنند و برای حل این مشکل مکاتباتی صورت گرفته است.
وی گفت: تاکنون یک هزار و ۶۰۰ کامیون برای حمل کالاهای اساسی فعالیت دارند و اگر این تعداد به یک هزار و ۹۰۰ کامیون برسد، شرایط مطلوب تر خواهد شد.
بهرامی‌نیا تصریح کرد: تاکنون ۱۸ میلیون تن کالا از بندر امام‌خمینی(ره) جابه جا شده که ۱۳ میلیون آن کالای اساسی است.