رئیس سازمان چای از پرداخت ۶۵ درصد مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: بنابر آخرین آمار ۵۴ هزار و ۱۸۴ تن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۳۴۶.۱ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است. حبیب جهانساز با بیان اینکه دولت ۱۰۰ درصد سهم خود را تا پایان اردیبهشت پرداخت کرد، […]
رئیس سازمان چای از پرداخت ۶۵ درصد مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: بنابر آخرین آمار ۵۴ هزار و ۱۸۴ تن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۳۴۶.۱ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است. حبیب جهانساز با بیان اینکه دولت ۱۰۰ درصد سهم خود را تا پایان اردیبهشت پرداخت کرد، گفت: بنابر آمار تا ۳ خرداد دولت ۹۹.۴ درصد و کارخانهها ۵۳ تا ۵۴ درصد مطالبات خود را پرداخت کردند، در حالی که سال گذشته اولین پرداخت ۱۸ خرداد صورت گرفت. وی با اشاره به اینکه چین دوم برگ سبز چای اواخر خرداد آغاز میشود، افزود: با مساعدت شرایط بارش در ماههای آتی پیشبینی میشود که تولید برگ سبز چای به ۱۳۵ هزار تن برسد که از این میزان ۳۲ تا ۳۳ هزار تن چای خشک استحصال میشود که این میزان ۳۰ درصد نیاز کشور است.
۱۱۰ فروشگاه روستابازار در کشور احداث میشود
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تامین و تهیه مایحتاج کشاورزان را اولویت دانست و گفت: تا پایان امسال ۱۱۰ فروشگاه روستا بازار در کشور احداث خواهد شد. محمد علی طهماسبی اظهار داشت: راه اندازی چنین فروشگاه هایی با هدف تحقق سیاست های سازمان تعاون روستایی در تامین مایحتاج و نیازمندی های کشاورزان با جدیت دنبال می شود. وی ضمن اعلام اینکه تاکنون ۱۴۰ فروشگاه روستا بازار در کشور راه اندازی شده است گفت: پیش بینی می شود این تعداد تا پایان امسال به ۲۵۰ فروشگاه افزایش یابد. معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در این فروشگاه ها مایحتاج فنی و کالاهای مورد نیاز با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت و همچنین زمینه ساز رونق محصولات و تولیدات مختلف کشاورزی در مناطق مختلف می باشد.
تولید ۵۵ میلیون تن فولاد تا افق ۱۴۰۴
کارشناس صنعت فولاد گفت: حجم تولید فولاد امسال به ۳۰ میلیون تن رسید و قرار است در افق ۱۴۰۴ سقف تولید به ۵۵ میلیون تن برسد. محمدجعفر رشیدی اظهار کرد: صنعت فولاد کشور در راستای چشم انداز ۱۴۰۴ سالیانه رشد مناسبی را تجربه کرده و هم اکنون جزو کشورهای برتر در زمینه تولید فولاد است، هرچند همانطور که اشاره شد برای تحقق ۵۵ میلیون تن هنوز نیاز به سرمایه گذاری بالایی در بخش بالادست و زیر ساختها وجود دارد، اما در هر حال تولید فولاد روند صعودی داشته است. این کارشناس صنعت فولاد تصریح کرد: عدم توازن در صنایع بالادستی و پایین دستی صنعت فولاد را میتوان از موانع تولید در توسعه این صنعت برشمرد. حجم تولید فولاد امسال به ۳۰ میلیون تن رسید و قرار است در افق ۱۴۰۴ سقف تولید به ۵۵ میلیون تن برسد.
صادرات ۲۰۰ میلیون دلاری لوازم خانگی در سال ۹۹
مدیرکل صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: پارسال ۲۰۰ میلیون دلار صادرات لوازم خانگی داشتیم که این رقم در سال جدید ۶۰۰ میلیون دلار هدفگذاری شده است. «کیوان گردان» در نخستین همایش انجمن قطعهسازان لوازمخانگی در محل هتل اسپیناسپالاس افزود: در خردادماه سال ۹۷ بر مبنای اتکا به تولیدکنندگان داخلی، واردات لوازم اصلی متوقف شد و با همان خودباوری در آن شرایط سخت، لوازم خانگی در سال ۹۹ به خودکفایی رسید. این مقام مسوول وزارت صنعت تاکید کرد: امسال با افزایش تیراژ تولید به دنبال حضور در بازارهای صادراتی هستیم. وی خاطرنشانکرد: صنعت لوازم خانگی گردش مالی ۶ میلیارد دلاری دارد، اکنون ۳۰۰ هزار اشتغال مستقیم و یک میلیون نفر اشتغال غیرمستقیم در این صنعت تحقق یافته و ۵۰۰ بنگاه تولیدی نیز مشغول فعالیت هستند.
طبقه متوسط تجزیه شد
رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه طی چند سال گذشته طبقه متوسط تجزیه و طبقه پایین گسترده شده است، گفت: علی رغم آمارهایی که داده میشود، طی۱۰ ساله گذشته رشد اقتصادی تقریبا صفر بوده است. غلامحسین شافعی اظهار داشت: در طول ۱۰ ساله گذشته رشد اقتصادی تقریباً صفر بوده است. علی رغم آمارهایی که داده میشود، واقعیت اقتصاد این است. به دلیل این رشد اقتصادی، همیشه با نرخ تورم بالا روبرو بودهایم. رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: طی چند سال گذشته طبق متوسط تجزیه شده و طبقه پایین گسترده شده است. همواره تورم در مقابل افزایش دستمزد برنده بوده است. وی ادامه داد: به دلیل کاهش سرمایهگذاری در ۱۰ سال گذشته، برای اولین بار نرخ استهلاک از نرخ سرمایهگذاری بالاتر رفته است. به دلیل کاهش سرمایهگذاری کار برای رئیس جمهور آینده بسیار سخت خواهند بود.