نخستین فراخوان جذب دانشجوی پسا دکتری داخل دانشگاه سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شد. این فراخوان در ۱۹ فیلد تحقیقاتی و با حمایت مالی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شده است و داوطلبان واجد شرایط تا ۲۴ خرداد مهلت دارند با مراجعه به لینک مربوطه نسبت به کسب اطلاعات […]
نخستین فراخوان جذب دانشجوی پسا دکتری داخل دانشگاه سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شد.
این فراخوان در ۱۹ فیلد تحقیقاتی و با حمایت مالی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر شده است و داوطلبان واجد شرایط تا ۲۴ خرداد مهلت دارند با مراجعه به لینک مربوطه نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و نام نویسی اقدام کنند.
مدل سازی در حوزه سلامت، بیماری عروق کرونر، بررسی اثرات برخی گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی بر روی مدل «رت تیروتوکسیک»، بررسی اثرات برخی مواد گیاهی و صمغ ها بر روی حافظه در مدل کم کاری تیروئید و اختلال حافظه در «رت دیابتی»، بررسی اثرات پاره ای از گیاهان و فراورده های گیاهی بر دیابت در رت دیابتی شده با استرپتوزوسین از جمله این فیلدها هستند.
ارتباط الکتروکاردیوگرام وبیومارکرها، روانپزشکی، پزشکی مولکولی، تغذیه، بیوشیمی، بیوتکنولوژی، علوم تغذیه، بیوشیمی و رشته های هم زمینه، دیابت – سندرم متابولیک – کانسر تیروئید، سلول درمانی و ایمونولوژی، پزشکی بازساختی و مهندسی بافت، طراحی و سنتز مهار کننده های آنزیم HTLV-۱ پروتئاز، تولید و ارزیابی بالینی پروتئین های ضد باکتریایی از دیگر فیلدهای تحقیقاتی است.
ارزیابی خطر مواد سمی در مواد غذایی-سم شناسی سلولی مولکولی ترکیبات موثر بر روی قلب و عروق، Biomarkers/drug discovery in colorectal cancer (In vitro; In vivo; clinical studies)، سرطان،”فیزیولوژی و فارماکولوِژی، گیاهان داروئی، التهاب، توکسیکولوژی، بیومکانیک قرنیه – ساخت و پروتزهای قرنیه، شیمی دارویی(دارورسانی هدفمند)، متابولومیکس، از جمله فیلدهای تحقیقاتی این فراخوان محسوب می شود.
دوره پسادکتری دورهای است موقت و معین (حداقل یک سال و حداکثر دو سال) که برای انجام فعالیتهای پژوهشی به منظور ارتقای مهارتهای تخصصی و ضرورت تحقیقات مستقل برای متقاضی گذراندن این دوره و در حوزه مرتبط با تخصص وی ایجاد میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام
بانک ها دغدغه ای برای ایجاد اشتغال در استان ندارند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با انتقاد از معرفی نشدن طرح های اقتصادی برای جذب تسهیلات، گفت: بانک ها دغدغه ای برای ایجاد اشتغال در استان ندارند.
ایوب درویشی در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان با بیان اینکه توجیه اقتصادی، پیش شرط پذیرش طرح های سرمایه گذاری است، اظهار کرد: ذکر این نکته که طرح های سرمایه گذاری باید توجیه اقتصادی داشته باشد کاملا منطقی و درست است، اما باید گفت که در این خصوص کلی گویی نیز ملاک نیست.
وی افزود: نزدیک به ۹ هزار طرح در سامانه کارا استان ثبت نام کرده اند، با توجه به این میزان ثبت نام کمبود طرح در استان وجود ندارد، باید از بین آنها طرح هایی که دارای اهلیت و قابلیت اجرایی دارند، تفکیک و بررسی نهایی شوند و نسبت به جذب سهمیه مورد نظر اقدامات لازم انجام می شد اما در عمل می بینیم هیچ اقدامی صورت نگرفته و این روند در حد صفر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: پرونده طرح های در دست بررسی باید هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند و پرونده هایی را که توجیهی ندارند، دلائل و مسائل مربوط به آن ها نیز بیان شود.
درویشی اضافه کرد: اینکه متولیان و مسئولان امر نمی دانند از این میزان طرح چه تعداد مورد بررسی نهایی قرار گرفته و چه تعداد قابلیت و اهلیت اجرایی شدن دارند، چطور می شود اعتبار جذب کرد.
وی گفت: زمان بسیار کم است و باید تلاش کنیم تا موانع پرداخت تسهیلات رفع شود چرا که خروجی پرداخت تسهیلات به هیچ عنوان در استان قابل قبول و دفاع نیست.
درویشی خواستار همکاری و همراهی بانک ها و سایر دستگاه های اجرایی ذیربط در به پیش بردن این مهم شد و گفت: کمیته نظارت فنی باید از این تاریخ به بعد فعال عمل کرده و بر تمام فرایندها هم به صورت شکلی و هم ماهیتی نظارت تام داشته باشد.
وی تاکید کرد: اولویت ها در کمیته فنی باید به طرح هایی داده شود که مشکلی نداشته باشند ، اگر هم طرحی دارای مشکل بود باید موارد آن بیان و از کلی گویی پرهیز شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام افزود: باید به طور روشن بیان کنیم که در چرخه جذب اعتبارات دارای ایرادات زیادی هستیم، می طلبد کمیته های ذیربط در جهت تسریع رفع این مشکلات تلاش کنند چرا که در غیر این صورت هیچ گونه قصوری از کسی پذیرفته نخواهد شد.
در این نشست نمایندگان دستگاه های مختلف استان بویژه جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، فناوری اطلاعات و بانک ها با ارائه پیشنهاد، برنامه ها و راهکارهای جذب این منابع را بیان کردند.