آیین بزرگداشت روز ملی بهرهوری (اختتامیه نهمین دوره و افتتاحیه دهمین دوره) در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. در این مراسم از مجموعههای برگزیده در سه مسابقه ملی تجربههای موفق، بهرهوری و برترین توان اجرا تجلیل و هلدینگ توسعه معادن روی ایران نیز موفق به دریافت تندیس جشنواره شد. در آیین […]
آیین بزرگداشت روز ملی بهرهوری (اختتامیه نهمین دوره و افتتاحیه دهمین دوره) در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. در این مراسم از مجموعههای برگزیده در سه مسابقه ملی تجربههای موفق، بهرهوری و برترین توان اجرا تجلیل و هلدینگ توسعه معادن روی ایران نیز موفق به دریافت تندیس جشنواره شد.
در آیین بزرگداشت روز ملی بهرهوری که در اتاق ایران برگزار شد از مجموعههای برگزیده در سه مسابقه ملی تجربههای موفق، بهرهوری و برترین توان اجرا تجلیل و به هلدینگ توسعه معادن روی ایران، تندیس جشنواره اعطا شد. در دو دوره قبلی این جشنواره هیچ مجموعهای نتوانست موفق به دریافت تندیس شود.
فرشید شکرخدایی، دبیر جشنواره ملی بهرهوری با بیان این مطلب که از آغاز برگزاری این جشنواره تا کنون بالغبر ۵ هزار و ۸۰۰ شرکت مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، تصریح کرد: در این دوره، شرکتهایی که ثبتنام کردند، در ۴۰ گروه اقتصادی قرار گرفتند. از طرفی حدود ۴۰ پروژه برای دبیرخانه ارسال و از بین آنها ۱۲ پروژه برگزیده شدند.
وی ادامه داد: این پروژهها در حوزههای مختلف نوآوری، تیم سازی، مدیریت فرآیند، مدیریت دانش، رهبری، ارزیابی عملکرد، مسئولیتپذیری اجتماعی و برنامهریزی استراتژیک بوده است.
این فعال اقتصادی به برنامههای دبیرخانه برای دوره دهم اشاره و تشریح کرد: قرار است در این دوره ۳ استان را به صورت پایلوت مورد ارزیابی قرار دهیم. این موضوع برای اولین بار در استان لرستان انجام شد و تجربه خوبی بود.
بر اساس اظهارات شکرخدایی، برگزاری گردهمایی مدیران پروژههای مسابقه ملی تجربههای موفق و سه دوره آموزشی برای داوران از برنامههای دوره دهم جشنواره خواهد بود.
در ادامه حسین سلاح ورزی، نایبرئیس اتاق ایران به عنوان سال که حمایت از کالای ایرانی است، اشاره و تأکید کرد: برای تحقق این هدف باید به سمت رقابتپذیری برویم. بدون شک رقابتپذیری بدون ارتقای بهرهوری امکانپذیر نیست.
وی سیاستها و راهکارهایی که برای حمایت از تولید داخل اتخاذ میشود را منوط به اقدامات اجباری یا دادن امتیازهای خاص دانست و با انتقاد از این وضعیت، گفت: هیچیک از این سیاستها، رقابتپذیر شدن محصولات داخلی را هدف قرار نمیدهد. به همین دلیل است که در طول همه این سالها علیرغم تأکید بسیار بر اهمیت بهرهوری هنوز نتوانستهایم موفق شویم.
نایبرئیس اتاق ایران در بخش دیگری از سخنان خود به برنامههای توسعه که در طول این سالها توسط دولتهای مختلف تدوین شدهاند، اشاره کرد و افزود: در همه این برنامهها، قرار بود یکسوم از رشد اقتصادی کشور از محل رشد بهرهوری تأمین شود، اما ذرهای هم به این هدف نزدیک نشدهایم. از طرفی حتی علت عدم توفیق در این برنامهها را هم آسیبشناسی نکردیم.
سلاح ورزی همچنین به دبیرخانه جشنواره ملی بهرهوری پیشنهاد داد: ضمن برنامههای ارزیابی که همه ساله انجام میشود در قالب یک کنفرانس علمی، موضوعات مربوط به بهرهوری و عدم توفیق در آن را مورد بررسی قرار دهند و پیشنهادات نهایی خود را برای دستگاههای اجرایی ارسال کنند.
در بخش دیگر این مراسم از شرکتهای برگزیده با اعطای تقدیرنامه و سپاسنامه تجلیل شد. در مسابقه ملی بهترین محل برای کار، شرکت آریا رسانه تدبیر- گروه شرکتهای شاتل و تعاونی اعتبار کارکنان گروه صنعتی ایرانخودرو، تقدیرنامه دریافت کردند. همچنین صنایع بهداشتی ساینا و هلدینگ توسعه معادن روی ایران موفق به دریافت سپاسنامه شدند.
در مسابقه ملی برترین توان اجرا، شرکت پارس و هلدینگ توسعه معادن روی ایران، سپاسنامه دریافت کردند و در مسابقه ملی تجربههای موفق، بانک کشاورزی، بانک انصار، شرکت ذوب و روی بافق، شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا، شرکت امدادخودرو، شرکت نفت پارس، شرکت ملی سرب و روی ایران، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، گروه خودروسازی سایپا، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، صنایع بهداشتی ساینا و شرکت کالسیمین، موفق به دریافت تقدیرنامه جشنواره ملی بهرهوری شدند.
همچنین به هلدینگ توسعه معادن روی ایران، تندیس جشنواره اعطا شد.