رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش کمبود نیروی انسانی به ضرورت جذب سالانه ۵۰ هزار دانشجومعلم در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد. محمد مهدی زاهدی درباره بررسی تطبیق سیاست‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش با رهنمودهای مقام معظم رهبری اظهار کرد: در ابلاغ سیاست های کلی ایجاد تحول در سال […]

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش کمبود نیروی انسانی به ضرورت جذب سالانه ۵۰ هزار دانشجومعلم در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد.

محمد مهدی زاهدی درباره بررسی تطبیق سیاست‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش با رهنمودهای مقام معظم رهبری اظهار کرد: در ابلاغ سیاست های کلی ایجاد تحول در سال ۹۲ به اعتلای منزلت اجتماعی معلمان و رفع مشکلات معیشتی آنها اشاره شده است، همچنین در سند تحول بنیادین هم ایجاد سازوکارهای لازم برای جذب و نگهداشت استعدادهای برتر به رشته های تربیت معلم، ایجاد نظام ارزیابی صلاحیت معلمان مورد توجه بوده است که تاکنون خلاف آن را شاهد بوده‌ایم.

وی ادامه داد: در سال ۹۱ دانشگاه فرهنگیان ۲۵ هزار نیرو جذب کرد اما از سال ۹۲ روند نزولی به خود گرفت و ۱۷ هزار نفر جذب دارد و این روال تداوم داشته تا اینکه سال گذشته ورودی به سه هزار و ۵۰۰ دانشجو کاهش یافت.

زاهدی با اشاره به ادعای وزارت آموزش و پرورش مبنی بر کمبود حداقل ۳۰۰ هزار بازنشسته تا ۶ سال آینده گفت: اگر قرار باشد دانشگاه فرهنگیان مرجع تامین نیرو باشد بنابراین باید ۵۰ هزار نفر در سال جذب این دانشگاه شوند هرچند با احتساب این تعداد جذب باز هم چهار سال طول می‌کشد تا دانشجومعلم وارد کلاس درس شود.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه در قبال دانشگاه فرهنگیان و دادن ردیف استخدامی به این دانشگاه کوتاهی شده است، تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند آموزش و پرورش از بسته بندی های سیاسی باید دور باشد، اما 
متاسفانه این نهاد در این چندسال سیاسی عمل کرده است حتی با دانشگاه فرهنگیان هم سیاسی برخورد شده است در غیر این صورت چرا باید چهارسال این دانشگاه با سرپرست اداره شود؟

زاهدی درباره خصوصی سازی مدارس گفت: در بودجه سال ۹۴ بحث بسته حمایتی مطرح شد که بر مبنای آن اداره مدارس دولتی مازاد به بخش خصوصی واگذار می‌شد که البته مجلس با آن مخالفت کرد اما متاسفانه اجرایی شد.