در آذربایجان شرقی این غذاهای اصیل است که سفرهها را رونق میدهد؛ «زنجفیلی کوکه» نان مخصوص رمضان که زینتبخش سفره افطار روزهداران است. اپراق دولماسی، آش شیر، کوکوی لوبیا سبز تبریز، آش گوجهفرنگی، آش ماست، قایقاناق، کوفتهتبریزی، آش شیله عدس و آش اوماج، آش دوغ «اِیران آشی»، قِیقاناق شیرینی قدیمی خانمهای آذربایجان شرقی است که […]
در آذربایجان شرقی این غذاهای اصیل است که سفرهها را رونق میدهد؛ «زنجفیلی کوکه» نان مخصوص رمضان که زینتبخش سفره افطار روزهداران است. اپراق دولماسی، آش شیر، کوکوی لوبیا سبز تبریز، آش گوجهفرنگی، آش ماست، قایقاناق، کوفتهتبریزی، آش شیله عدس و آش اوماج، آش دوغ «اِیران آشی»، قِیقاناق شیرینی قدیمی خانمهای آذربایجان شرقی است که در بیشتر سفرههای افطاری وجود دارد.