رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت حل مشکلات صنفی اقشار مختلف توسط مسئولان، گفت: نیروهای انتظامی و امنیتی باید بین اعتراضات موجه یک صنف و موج سواری دشمنان، مرزگذاری کنند و نباید اجازه داد مشکلات صنفی تبدیل به معضلات امنیتی شود. آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی پیشاپیش فرارسیدن سالروز میلاد […]

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت حل مشکلات صنفی اقشار مختلف توسط مسئولان، گفت: نیروهای انتظامی و امنیتی باید بین اعتراضات موجه یک صنف و موج سواری دشمنان، مرزگذاری کنند و نباید اجازه داد مشکلات صنفی تبدیل به معضلات امنیتی شود.

آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی پیشاپیش فرارسیدن سالروز میلاد باسعادت سبط نبی اکرم (ص) حضرت امام حسن مجتبی (ع) را تبریک گفت و در ادامه با اشاره به دشمنی های اخیر آمریکا با نظام جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران تصریح کرد: آمریکا با خروج یکطرفه از برجام و در پی آن ارائه فهرستی از بایدها و نبایدها که از زبان وزیر خارجه اش ارایه شد، گمان کردکه ملت شریف ما را با پدیده ای تازه روبرو کرده است؛ غافل از اینکه مرتکب اشتباهی اساسی شده است زیرا این قبیل اقدامات برای مردم ما تازگی ندارد و نظام جمهوری اسلامی نیز با چنین زیاده خواهی هایی، از اهداف عالی و ارزشهای اساسی نظام در زمینه حمایت از مظلومان منطقه و پیشبرد اهداف راهبردی خود  عقب نشینی نخواهد کرد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ملت ما ۴۰ سال با این تحریم ها و تهدیدها زندگی کرده است، به رویکرد دولت های آمریکا نسبت به مردم ایران اشاره کرد و افزود: فراموش نمی کنیم که چندسال قبل رئیس جمهور آمریکا ملت شریف ما را به بربریت متهم کرد و در برهه ای دیگر گفتند که اساساً نسل این مردم باید برداشته شود و با اصل وجود چنین ملتی اظهار دشمنی کردند. همچنین از یاد نبرده ایم که رئیس جمهور جدید و تازه کار آمریکا چگونه به جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران توهین کرد و یک ملت بزرگ را تروریست خواند. متأسفانه کسانی که از نسل گاوچران‌های تپانچه به دست هستند، ملتی با چند هزار سال تمدن عظیم و تأثیرگذار را بَربَر می‌خوانند.

آملی لاریجانی ادامه داد: بزرگترین تمدن ها در این سرزمین پدید آمده و ایرانیان با ظهور اسلام به سرعت جذب آن شدند و به این ترتیب از جمله بزرگترین تمدن های بشری یعنی تمدن اسلامی را رقم زدند. کسانی که به این ملت توهین می کنند، چه زمانی در تاریخ خود امثال مولانا، عطار، حافظ، سعدی، ابن سینا، شیخ طوسی و امثال چنین حکما و دانشمندان بزرگی داشته اند؟

رئیس قوه قضاییه افزود: این خباثت در هیئت حاکمه آمریکا ادامه دارد و امروز هم با همان سخافت همیشگی سخن می گویند و ظاهراً تجربه ۴۰ ساله برای آنان کفایت نکرده است که با تمام قوا برای شکستن اراده و قوای این ملت به میدان آمده اند. امروز همه باید با بصیرت و توجه به این هجمه های خباثت آلود با آن مقابله کنیم. رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز توانایی کشور در عرصه های گوناگون غیرقابل انکار است، عبور از این مرحله را نیازمند عزم قوی، وحدت کلمه، تدبیر، همیاری و همدلی دانست.