برخلاف دوره گذشته قهرمانی تازه فوتسال بانوان بازتاب های خوبی داشته و این روزها مرتبا به نشست ها و جلسات تمجید و تشویق دعوت می شوند! دختران فوتسالیست ایرانی موفق شدند در دومین دوره رقابت های قهرمانی زنان آسیا به مقام قهرمانی دست یابند و قهرمانی در سال ۲۰۱۵ را تکرار کنند؛ این قهرمانی با […]

برخلاف دوره گذشته قهرمانی تازه فوتسال بانوان بازتاب های خوبی داشته و این روزها مرتبا به نشست ها و جلسات تمجید و تشویق دعوت می شوند!
دختران فوتسالیست ایرانی موفق شدند در دومین دوره رقابت های قهرمانی زنان آسیا به مقام قهرمانی دست یابند و قهرمانی در سال ۲۰۱۵ را تکرار کنند؛ این قهرمانی با توجه به محدودیت هایی که در فوتبال بانوان وجود دارد، بسیار ارزشمند بود و موجی از شادمانی کشور را فرا گرفت اما آنها دغدغه های دیگری دارند.
تیم ملی فوتسال زنان ایران میهمان معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده بود و جلسه ای دوستانه میان آنها برگزار شد.
معصومه ابتکار صحبت هایش در خصوص محدودیت های ورزش بانوان و البته دستاوردهای آنها به رغم تمام مشکلات موجود بود و در ادامه ابراز امیدواری کرد که در آینده امکان پخش مسابقات ورزشی بانوان فراهم شود.
در سوی دیگر این ملاقات، دختران فوتسالیست قرار داشتند که پس از سخنرانی ابتکار نوبت به آنها رسید ولی در کمال تعجب درخواست تمام این دختران یکی بود و آن هم داشتن شغل در دستگاه های وابسته به وزارت ورزش و جوانان.
طاهره طاهریان، مشاور معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در امور ورزش زنان و دختران می گوید : در هیات دولت یک مصوبه برای استخدام قهرمانان ورزشی وجود دارد. معمولا دستگاه های مختلف این کار را انجام می دهند و هیچ محدودیتی برای زنان قهرمان وجود ندارد. مصوبه هیات دولت برای زنان و مردان قهرمان لازم الاجراست و به طور قطع مردان از این شرایط بهره بیشتری می برند. اکنون یک بازنگری و اصلاحیه در این زمینه در حال انجام است تا حق زنان در این موضوع لحاظ شود تا برای استخدام این بانوان کم لطفی و کم توجهی نشود.
لیلا صوفی زاده، نائب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال نیز در این مورد می گوید: این دختران قهرمان نشان دادند که حجاب اسلامی مانعی برای آنها نیست و همیشه حرف اول را می زنند و انتظار داریم با توجه به اینکه بازیکنان قهرمانی هایی را رقم می زنند و در این مسیر انواع آسیب های جسمی و حتی دوری از خانواده را تحمل می کنند به مهمترین خواسته آنها یعنی اشتغال جواب داده شود. همچنین انتظار داریم طرحی از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ارائه و تصویب شود که دورانی که ملی پوشان فعالیت دارند نیز جزو سنوات خدمتی آنها محسوب شود.
صوفی زاده درباره پخش مستقیم مسابقات بانوان در صدا و سیما نیز توضیح می دهد: پخش مستقیم مسابقات برای ترویج فرهنگ زن مسلمان بهترین بستر است و تلاش هایی در این زمینه شده و اگر این موضوع محقق شود مهمترین هدف است چرا که دولت دوازدهم نیز تلاش هایی برای این موضوع انجام داده است.