عضو هیئت علمی دانشگاه رودکی تنکابن با اشاره به خواص متعدد استفاده از مصرف ماهی در زنجیره غذایی انسان با مقایسه مصرف سرانه ماهی در ایران و سایر کشورها گفت: مصرف سرانه ماهی در ایران به ازای هر نفر در سال ۱۰ کیلوگرم است که این مقدار در دنیا ۱۹ کیلوگرم، در کشورهای اروپایی و […]

عضو هیئت علمی دانشگاه رودکی تنکابن با اشاره به خواص متعدد استفاده از مصرف ماهی در زنجیره غذایی انسان با مقایسه مصرف سرانه ماهی در ایران و سایر کشورها گفت: مصرف سرانه ماهی در ایران به ازای هر نفر در سال ۱۰ کیلوگرم است که این مقدار در دنیا ۱۹ کیلوگرم، در کشورهای اروپایی و آمریکا ۳۰ تا ۴۰ کیلوگرم و در ژاپن که بیشترین میزان مصرف این ماده غذایی را دارد به ۷۰ کیلوگرم درسال رسیده است.