صنعت مدیریت ثروت یا صنعت بانکداری در سال ۲۰۱۷ با حضور ۲۵ مدیر پیشرو میزان دارایی ها در جهان را ۱۴ درصد افزایش داد؛این میزان ثروت البته همچنان در حال رشد است. براساس رتبه بندی ثروت در جهان، رقابت ثروت از ۲٫۴ میلیارد دلار به بیش از دوبرابر ادامه دارد. ۱۵ صنعت ثروت ساز دنیا […]

صنعت مدیریت ثروت یا صنعت بانکداری در سال ۲۰۱۷ با حضور ۲۵ مدیر پیشرو میزان دارایی ها در جهان را ۱۴ درصد افزایش داد؛این میزان ثروت البته همچنان در حال رشد است.

براساس رتبه بندی ثروت در جهان، رقابت ثروت از ۲٫۴ میلیارد دلار به بیش از دوبرابر ادامه دارد.

۱۵ صنعت ثروت ساز دنیا از کمترین به بالاترین رتبه به این شرح است:

 

۱-بانک صنعتی و بازرگانی چین با سرمایه ۲۰۶ میلیارد دلار یکی از بزرگترین بانکهای دولتی چین است.

 

۲- ولز فارگو با سرمایه ۲۴۸ میلیارد دلار، بانکی در سانفرانسیسکو

 

۳- دویچه بانک با سرمایه مدیریت ۲۵۶٫۸ میلیارد دلار که هفدهمین بانک بزرگ جهان است.مدیریت ثروت یکی از سه ستون کسب و کار دویچه بانک است.

 

۴- بانک خصوصی اچ اس بی سی با سرمایه ۲۵۸ میلیارد دلار که در ۴۳ کشور از جمله بریتانیا،سوییس و لوکزامبورگ شرکت های تابعه دارد.

 

۵- نورثرن تراست با سرمایه ۲۸۹٫۸ میلیارد دلار که براساس گزارش ها ۲۰ درصد از ثروتمندان ایالات متحده را به عنوان مشتری و صندوق های بازنشستگی را در اختیار دارد.

 

۶- مرچانت بانک چین با سرمایه ۲۹۲ میلیارد دلار که بسیاری از مدیران ثروت چینی در این بانک سهام دارند.

 

۷-جولی بیر با ۳۸۸٫۳ میلیارد دلار بانک سویسی که یکی از بزرگترین بانکهای این کشور در ثروت مدیریت است.

 

۸-گلدمن ساچ با سرمایه ۳۹۴٫۳ میلیارد دلار که یک بانک چندملیتی است و در رتبه بندی ها نسبت به سال گذشته تغییر نکرده است.

 

۹- بی ان پی با سرمایه ۴۳۶٫۷ میلیارد دلار؛ بانک فرانسوی در منطقه یورو که بعد از بحران جهانی اقتصاد در سال ۲۰۰۸ در رتبه پنجم قرار گرفت.

 

۱۰-سی تی بانک با ۴۶۰ میلیارد دلار سرمایه که برنامه اش تمرکز بر جذب افراد ثروتمند با دارایی بیش از ۲۵ میلارد دلار است.

 

۱۱-جی پی مورگان با سرمایه ۵۲۶ میلیارد دلار، که دومین غول بزرگ بانکی ایالات متحده است.این بانک حاوی بازوی مدیریتی قوی است که بیش از نیم تریلیون دلار پول دارد.

 

۱۲-کردیت سوییس با ۷۹۲ میلیارد دلار سرمایه یکی از بانک هایی است که به راحتی در میان ۵ بانک خصوصی دنیا در رتبه بندی قرار گرفته است.

 

۱۳-مورگان استنلی با ۱٫۰۴۵ میلیارد دلار که بعد از بحران مالی جهانی با ادغام در سی تی گروپ توانست به ثروت یک تریلیون دلار دست یابد.

 

۱۴-مرلی لانچ با سرمایه ۱٫۰۸۰ میلیارد دلار که طبق اعلام رتبه بندی بانکها یک متخصص مالی شهرت گرفته است.

 

۱۵- یو بی اس با سرمایه ۲٫۴۰۳ میلیارد دلار سرمایه بزرگترین میزان ثروت بخش خصوصی در جهان را مدیریت می کند و نیمی از میلیاردرهای جهان مشتری این بانک هستند.