طرز تهیه سس:   در یک ظرف متوسط سرکه برنج، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیاز، فلفل قرمز و مخلوط آب و روغن را مخلوط کرده و به اندازه کافی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.   طرز تهیه   ۱٫ روغن را در تابه میریزیم تا کاملا داغ شود. ۲٫ پس […]

طرز تهیه سس:

 

در یک ظرف متوسط سرکه برنج، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیاز، فلفل قرمز و مخلوط آب و روغن را مخلوط کرده و به اندازه کافی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

 

طرز تهیه

 

  1. ۱٫ روغن را در تابه میریزیم تا کاملا داغ شود.
  2. ۲٫ پس از این که کاملا داغ شد، پیاز، زنجبیل و سیر را اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه تفت میدهیم تا پیاز ها کاملا نرم شوند.
  3. ۳٫ سپس مارچوبه و هویج و نخودفرنگی و کلم را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط میکنیم.
  4. ۴٫ در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کرده و حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت میدهیم تا زمانیکه سبزی ها کاملا نرم شوند.
  5. ۵٫ سپس اسفناج ها را اضافه کرده و تفت میدهیم تا پخته و نرم شوند.
  6. ۶٫ پس از آن مخلوط سبزیجات را در یک ظرف بزرگتر ریخته و صبر میکنیم تا کمی سرد شود.
  7. ۷٫ پس از اینکه سرد شد، پیازچه، سس سویا و روغن کنجد را اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم.
  8. ۸٫ یک قاشق از مواد را برداشته و داخل خمیر پیراشکی میریزیم و با دست خیس لبه های خمیر را مقداری خیس میکنیم و همانطور که در فیلم مشاهده میکنید به هم میچسبانیم.
  9. ۹٫ روغن را در تابه ریخته و پیراشکی ها را در آن قرار میدهیم تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ شوند.
  10. ۱۰٫ سپس ۶۰ میلی لیتر آب را به آن اضافه کرده و درِ تابه را میگذاریم تا ۶ تا ۸ دقیقه بخار پز شده و کاملا بپزند.
  11. ۱۱٫ این کار را برای سایر پیراشکی ها هم تکرار میکنیم.
  12. ۱۲٫ این پیراشکی ها را با سس مخصوص نوش جان کنید و لذت ببرید.