۱۵۰ هزار ناوگان باری در سن فرسودگی است
۱۵۰ هزار ناوگان باری در سن فرسودگی است

داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اعلام اینکه در بخش ناوگان باری ۱۵۰ هزار ناوگان در سن فرسودگی است، ادامه داد: ۱۴ هزاردستگاه اتوبوس در کشور موجود است که باید ۳ هزار ناوگان را نوسازی کنیم تا سن آنها به زیر ۱۲ سال برسد که سن مطلوب […]

داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اعلام اینکه در بخش ناوگان باری ۱۵۰ هزار ناوگان در سن فرسودگی است، ادامه داد: ۱۴ هزاردستگاه اتوبوس در کشور موجود است که باید ۳ هزار ناوگان را نوسازی کنیم تا سن آنها به زیر ۱۲ سال برسد که سن مطلوب است. نرخ اتوبوس نزدیک به ۶ میلیارد تومان است که یک شرکت داخلی آن را به نرخ ۲ میلیارد ۵۰۰ ملیون تومان عرضه می کند و۸۰ درصد آن در قالب تسهیلات پرداخت می شود. تلاش خوبی در بحث خودروسازی داخلی در حال انجام است و تمام تلاش ما استفاده از ظرفیت های داخلی در بخش تامین خودروها، دوربین ها و… است.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درخصوص وضعیت کامیون های وارداتی عنوان کرد: در بسیاری از موارد با پیگیری های سازمان راهداری، امور و فرآیندها بسیار سریعتر و بهتر انجام می شود تا زمان کمتری برای ترخیص کامیون های وارداتی صرف شود که ما اسقاط را به بعد از ترخیص موکول کردیم. اگرچه اصلاح فرایندها زمانبر شد، اما اکنون بهتر از گذشته است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین در خصوص وضعیت تصادفات اتوبوس تصریح کرد: سالانه نزدیک به ۵۰میلیون نفر جابه جایی مسافر انجام می گیرد که سهم تصادفات اتوبوس در این میان بسیار ناچیز و در حد ۳ درصد است، اما برای همین میزان هم باید چاره اندیشی شود.
وی ادامه داد: در بخش ناوگان حمل و نقل علاه بر اینکه راننده باید صلاحیت داشته باشد، باید از کارت هوشمند و کارت صحت و سلامت برخوردار باشد که برای این منظور باید آموزش‌هایی را طی کند. در عین حال با راننده و شرکت متخلف برخورد قانونی می‌کنیم. در تصادفاتی هم که تلفات جانی ندارند، تیم ایمنی دلیل تصادف را بررسی می‌کنند که مشخص شود اشکال از جانب راننده یا وسیله نقلیه یا نقص جاده بوده است.

تسریع ترخیص کالا با پرداخت به موقع حقوق رانندگان کامیون
یک مقام مسئول گفت: پرداخت به موقع حقوق رانندگان باعث می‌شود که سرعت ترخیص کالا افزایش یابد.
غلامحسین دغاغله مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: وضعیت ترخیص کالاها بسیار مطلوب خواهد شد، اما به شرطی که بخش خصوصی بتواند حقوق رانندگان را به موقع در این بخش پرداخت کند. از ابتدای امسال تا به امروز در یکی از اصلی‌ترین بنادر کشور بیش از ۵.۵ میلیون تن کالای کشاورزی جابه جا کرده ایم که شامل چغندر، ذرت، تره بار  وصیفی جات است.
دغاغله بیان کرد: روزانه ۲هزار و ۵۰۰ تا ۲هزار و ۶۰۰ دستگاه کامیون تنها از پایانه بندر امام خمینی (ره) اقدام به جابه جایی کالا از جمله کالای اساسی می‌کنند.

 

 

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران :
واکسینه بودن فعالان بخش حمل و نقل عمومی الزامی است
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران اظهار داشت: صدور و تمدید مجوزهای مربوط به فعالیت‌های دست اندرکاران بخش حمل و نقل جاده‌ای منوط به واکسیناسیون حداقل دوز اول است .
به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران، عباسعلی نجفی با اشاره به اجرای طرح الزام واکسیناسیون  فعالان بخش حمل و نقل عمومی و جاده‌ای عنوان کرد: صدور و تمدید مجوزهای مربوط به فعالیت‌های فعالان بخش حمل و نقل منوط به واکسیناسیون حداقل دوز اول است.
وی افزود: با پیگیری‌های به عمل آمده از سوی این اداره کل و با همکاری استانداری، دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل مشخصات تعداد ۲۵هزار و۵۱۱ نفر از فعالان و دست اندرکاران بخش حمل و نقل مسافر و کالا مازندران، براساس زمانبندی مشخص علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه در سهمیه اعلام شده، رانندگان اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه به دلیل تماس نزدیک با مسافران، یکی از گروه‌های پرخطر از نظر ابتلا به ویروس کرونا شناخته شده اند و انجام واکسیناسیون برای آن‌ها از مطالبات جدی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوده و به عنوان گروه‌های هدف برای انجام واکسیناسیون قرار گرفتند.
وی بیان کرد:  تشکل‌های صنفی، شرکت‌ها و موسسات مسافر بری بایستی نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مبارزه با کرونا اقدام نمایند و ادامه فعالیت فعالان بخش حمل و نقل عمومی مربوط به دریافت دوز دوم تا پایان بهمن ماه امسال در نظر گرفته شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از تشدید نظارت‌ها بر روند انجام واکسیناسیون رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و متصدیان شرکت‌های حمل و نقل استان خبر داد و گفت: از رانندگان می خواهیم پس از دریافت واکسن شیوه نامه‌های بهداشتی مانند فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و استفاده از مواد ضدعفونی کننده را فراموش نکنند و مدیران عامل شرکت‌ها هم ضمن رعایت دقیق شرایط بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با کرونا؛ با کارشناسان و بازرسان حوزه حمل و نقل که با هدف بازدید از صنوف حمل و نقلی حضور خواهند یافت همکاری‌های لازم را انجام دهند .