نماینده بوشهر در شورای عالی استان ها با بیان اینکه روستاهای کشور به دلیل مهاجرت متروکه می شوند، گردشگری روستایی را چاره کار این مشکل دانست. طاها دشتی مطلق اظهار داشت: صنعت گردشگری به اندازه ای اهمیت دارد که اقتصاددانان آن را «صادرات نامرئی» می نامند. وی به کمبود امکانات رفاهی در روستاها اشاره کرد […]

نماینده بوشهر در شورای عالی استان ها با بیان اینکه روستاهای کشور به دلیل مهاجرت متروکه می شوند، گردشگری روستایی را چاره کار این مشکل دانست.
طاها دشتی مطلق اظهار داشت: صنعت گردشگری به اندازه ای اهمیت دارد که اقتصاددانان آن را «صادرات نامرئی» می نامند.
وی به کمبود امکانات رفاهی در روستاها اشاره کرد و افزود: روستاهای کشور هر روزه با افزایش مهاجرت در حال متروکه شدن هستند؛ در حالیکه گردشگری روستایی راه چاره ای برای این مشکل است.
به گفته وی، در بعضی از کشورها فعالیت های اقتصادی مهمی همچون کشاورزی و صنعت گرشگری در روستاها انجام می شود.
دشتی ادامه داد: «استدعا دارم مجلس، دولت و مجموعه مدیریت شهری، فصل تازه ای در زمینه گردشگری روستایی ایجاد کنند، اگر روستاها امکانات بهتر و بیشتری داشته باشند، زمینه اسکان در روستاها فراهم می شود و تمایل افراد به سکونت نیز افزایش می یابد.»

۲
محور ساسانی فارس و منطقه حفاظتی ارسباران در راه ثبت جهانی

معاون میراث فرهنگی کشور گفت: پرونده‌های محور ساسانی فارس و منطقه حفاظت‌شده ارسباران جهت ثبت جهانی در نشست کمیته میراث جهانی یونسکو در تیر ماه امسال در منامه بحرین مورد بررسی قرار می گیرد.
محمدحسن طالبیان اظهار داشت: نشست یونسکو به مدت ۱۰ روز از یکشنبه ۳ تا ۱۳ تیرماه سال جاری برای بررسی ثبت جهانی ۳۰ محوطه تاریخی، فرهنگی و ترکیبی در منامه بحرین برگزار می شود.
وی افزود: چهل و دومین نشست کمیته میراث جهانی یونسکو از ۳ تا ۱۳ تیر (۲۴ ژوئن تا ۴ ژوئیه) در منامه پایتخت بحرین آغاز می‌شود و طی ۱۰ روز کاری، ۳۰ پرونده تاریخی، طبیعی و ترکیبی ازجمله منظر باستان‌شناسی محور ساسانی فارس (شامل محوطه تاریخی بیشاپور، محوطه تاریخی فیروزآباد و سروستان) و منطقه حفاظت‌شده (جنگل‌های) ارسباران را برای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو مورد بررسی قرار خواهد داد.

۳
دومین جشنواره فرهنگی هنری ایران ساخت در راه است

رئیس خانه ادبیات طنز ایران با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی جشنواره ایران‌ ساخت در سطح استان‌ها، گفت: به ظرفیت هنرمندان استان‌ها در این بخش باید توجه شود.
ناصر فیض افزود: علیرغم برگزاری نخستین دوره این جشنواره در دو سال گذشته استقبال درخور توجه و چشمگیری از سوی هنرمندان عرصه ادبیات و خصوصا شعرا که کم‌تر انتظار می‌رفت از این رویداد شد و خوشبختانه مشارکت هنرمندان این عرصه نشان داد نگاه به موضوع مورد توجه جشنواره مورد توجه جامعه نیز قرار دارد.
رئیس خانه ادبیات طنز کشور با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی این جشنوراه در سطح استان‌ها افزود: در این دوره نیز اگر به ظرفیت هنرمندان استان‌ها توجه شود قطعاً ضمن استقبال بیش‍تر برای مشارکت در این جشنواره، زمینه اثرگذاری و ترویج فرهنگ کالای ایران‌ساخت نیز افزایش می‌یابد.