بسیاری از آرای دیوان عالی کشور در عرصه حقوق بشر قابل ارائه است رییس دیوان عالی کشور ضمن تاکید بر جهانیسازی نظام قضایی با استفاده از ظرفیتهای موجود گفت: بسیاری از آرای دیوان عالی کشور در عرصه حقوق بشر قابل ارائه است. حجتالاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم در دیدار رئیس ستاد حقوق بشر قوه […]
بسیاری از آرای دیوان عالی کشور
در عرصه حقوق بشر قابل ارائه است
رییس دیوان عالی کشور ضمن تاکید بر جهانیسازی نظام قضایی با استفاده از ظرفیتهای موجود گفت: بسیاری از آرای دیوان عالی کشور در عرصه حقوق بشر قابل ارائه است.
حجتالاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم در دیدار رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با وی ضمن خوش آمدگویی، به اقدامات صورت گرفته در دیوان عالی کشور اشاره کرد و افزود: باید از ظرفیت های دیوان عالی کشور برای جهانی سازی نظام قضایی استفاده شود.
وی تصریح کرد: در تعاملات بین المللی و سفرهای هیأت قضایی به کشورهای مختلف باید دست ما پر باشد تا بتوانیم پاسخگوی سوالات حقوق بشری باشیم و از طرفی دستاوردهای مثبت خود را ارائه دهیم، به عنوان مثال کمیسیون جبران خسارت یک نهاد متعالی در سیستم قضایی است که در سفر هیات قضایی به ایتالیا، بسیاری از آنها از اینکه چنین نهادی در سیستم قضایی ما وجود دارد متعجب بودند.
رییس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه نیز در این دیدار گفت: نقش دیوان عالی کشور در عرصه حقوق بشر و حق الناس مهمتر از دادگاه بدوی و تجدیدنظر است و نشان می دهد نظام قضایی تا چه اندازه متعالی و پیشرفته است.
کاظم غریب آبادی با اشاره به عملکرد مثبت دیوان عالی کشور در برگزاری ملاقات های مردمی گفت: پیشنهاد می کنم از ظرفیت صداوسیما به منظور نشان دادن اقدامات و فعالیت های دیوان عالی کشور برای عموم استفاده شود تا مردم نیز در جریان این امور قرار گیرند.
وی گفت: با توجه به اینکه برخی آرا دیوان عالی کشور در زمینه حقوق بشر و عرصه بین المللی اهمیت بسزایی دارد، پیشنهاد می کنم یکی از همکاران ما این آرا را جهت بهره برداری استخراج و گردآوری کند.
غریب آبادی با بیان اینکه دیوان عالی کشور یک نقش کاملا تخصصی و حقوقی در همه کشورها دارد، افزود: در همه محاکم رئیس دیوان عالی کشور در صدر قضات است و مقام بالایی دارد و نسبت به دیوان عالی دید سیاسی وجود ندارد، انشالله از ظرفیت دیوان عالی کشور در عرصه بین المللی استفاده شود.
شبکه پرس تیوی با مردم انگلیس در میان میگذارد؛
«یک سوال ساده» درباره درآمدهای نامتعارف نمایندگان مجلس بریتانیا
شغل دوم نمایندگان مجلس بریتانیا و کسب درآمدهای نامشروع، در این قسمت از برنامه «یک سوال ساده»(A Simple Question) پرس تیوی مورد بررسی قرار می گیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، برنامه این هفته «یک سوال ساده» به بهانه رسوایی جدید در بریتانیا مبتنی بر درآمد نمایندگان مجلس این کشور از مشاغل غیررسمیشان، نگاهی دارد به موضوعی که باعث درگیریهای لفظی میان حزب کارگر و محافظهکار شده است.
لمبیت اوپیک مجری برنامه با اشاره به انتقاد حزب کارگر بریتانیا از مشاغل دوم نمایندگان مجلس و درآمدزایی از این طریق، از دفاع بوریس جانسون نخست وزیر محافظه کار این کشور از نمایندگان خبر میدهد.
اوپیک همچنین به این موضوع تاکید میکند که این جنگ و جدال لفظی باعث بیاعتبار شدن هرچه بیشتر مجلس بریتانیا شده است.
برنامه «یک سوال ساده» با حضور در خیابانهای لندن و مصاحبه با مردم این شهر نظرشان را درباره درآمد سالانه ۸۲ هزار پوندی نمایندگان مجلس بریتانیا جویا میشود و از آنها می پرسد که چه حسی در واکنش به درآمد صدها هزار پوندی این نمایندگان در خارج از پارلمان دارند؟
برنامه «یک سوال ساده» شنبه ساعت ۲۱ به وقت تهران از شبکه پرس تیوی پخش میشود. تکرار این برنامه نیز یکشنبه ساعت ۱۶:۰۰، ۲۳:۰۰ و دوشنبه ساعت ۰۷:۰۰, ۰۳:۰۰ و سهشنبه ۰۸:۰۰ و چهارشنبه ساعت ۱۱:۰۰ روی آنتن میرود.
پرس تیوی در «۱۰دقیقه» بررسی میکند:
زلزله اطلاعاتی در موساد اسرائیل
مستند «۱۰دقیقه» (۱۰ Minutes) شبکه پرس تیوی به زلزله اطلاعاتی در موساد و بحران در این سازمان جاسوسی می پردازد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، مستند «۱۰ دقیقه» به تهیهکنندگی مهدی عرب به بهانه استعفای تعدادی از مسئولان ارشد موساد نگاهی دارد به تغییرات ساختاری در سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی پس از روی کار آمدن نخست وزیر جدید این رژیم. این مستند به این موضوع میپردازد که نفتالی بنت، وزیر جدید اسرائیل از زمان روی کار آمدنش تلاش داشته تا تغییرات ساختاری در موساد به وجود بیاورد، به خصوص که این سازمان جاسوسی طی ۱۵ سال اخیر و در مواجهه با ایران نه تنها موفق نبوده که تمامیت رژیم صهیونیستی را زیر سوال برده است.
مستند«۱۰دقیقه» همچنین به بروز اختلافات درونسازمانی در موساد اشاره دارد و بر این واقعیت تاکید میکند که این نهاد جاسوسی برای ادامه حیاتش نیاز به نوسازی مجدد دارد. این نیاز به خصوص پس از حملههای اخیر سایبری به اسرائیل و ناتوانی موساد در پیشبینی و جلوگیری این حملات بیشتر از گذشته احساس میشود. مستند «۱۰ دقیقه» یکشنبه ساعت ۱۴:۲۰ به وقت تهران روی آنتن پرس تیوی میرود و بازپخش آن ساعت ۰۰:۲۰، ۱۲:۲۰ و ۱۷:۲۰ روز دوشنبه، ساعت ۱۴:۰۰ سه شنبه و ۱۹:۲۰ و ۰۳:۲۰ روز چهارشنبه است.