فرماندهیگان سازمان محیط زیست با اعلام این خبر که مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بابت تامین ملبغ دیه محیط‌بانان از سوی دولت اختصاص یافته است، گفت: تمامی مبالغ دیه محیط‌بانانی که از سال ۹۴ بابت استفاده قانونی از اسلحه سازمانی درگیر هستند، پرداخت ‌خواهد شد. با اعلام خبر ابلاغ مصوبه هیات دولت […]

 

فرماندهیگان سازمان محیط زیست با اعلام این خبر که مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بابت تامین ملبغ دیه محیط‌بانان از سوی دولت اختصاص یافته است، گفت: تمامی مبالغ دیه محیط‌بانانی که از سال ۹۴ بابت استفاده قانونی از اسلحه سازمانی درگیر هستند، پرداخت ‌خواهد شد.

با اعلام خبر ابلاغ مصوبه هیات دولت از سوی معاون اول رئیس جمهور درباره اختصاص ۳۰ هزار میلیارد ریال بابت تامین دیه و خسارت محیط بانان،‌ باغداران و کشاورزان جمشید محبت خانی فرمانده یگان سازمان محیط زیست در گفت وگو با خبرنگار فارس، به محیط‌بانان در بند مژده داد، با تزریق این بودجه به سازمان محیط زیست، محیط‌بانانی که محکوم به پرداخت دیه شده‌اند، آزاد شوند.

وی بیان اینکهیک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از مبلغ فوق به منظور پرداخت دیات محیط‌بانان به سازمان‌محیط زیست اختصاص خواهد یافت اظهار داشت: همچنان پیگیر تامین بودجه سالانه سازمان محیط زیست جهت پرداخت دیه ناشی از استفاده سلاح از سوی محیط‌بانان هستیم.

محبت خانی گفت: براساس قانون به‌کارگیری سلاح، دولت مکلف است دیه محیط‌بانانی که در جریان ماموریت با متخلفان درگیری‌ و مجبور به استفاده از سلاح می‌شوند را بپردازد.

وی ادامه داد: این مبلغ از محل بودجه دولت باید تامین شود امااین بودجه به سازمان محیط زیست اختصاص نمی‌یافت که با پیگیری‌های اخیر رئیس سازمان محیط زیست ابلاغیه فوق صادر شد.

فرماندهیگان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: به جد پیگیر تصویب لایحه حمایت از محیط بانان هستیم تا بودجه سالانه جهت پرداخت دیه را دریافت کنیم.

وی با یادآوری این نکته که از نیمه دوم سال ۹۴ تا به امروز هیچ مبلغی جهت پرداخت دیه محیط‌بانان به سازمان محیط زیست اختصاص داده نشده بود ابراز داشت: با تامین این مبلغ محکومیت تمامی محیط‌بانان درگیر مساله دیه پاک می‌شود.