دانش و فرهنگ غذای محلی قروت خراسان جنوبی پس از گردهمایی ۱۲۰۰ نفره در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسید. قروت به دو صورت گرم و سرد مصرف می‌شود. برای تهیه قروت گرم مقداری پیاز یا سیر سرخ شده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین مخلوط کرده، سپس قروت را به […]

دانش و فرهنگ غذای محلی قروت خراسان جنوبی پس از گردهمایی ۱۲۰۰ نفره در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسید. قروت به دو صورت گرم و سرد مصرف می‌شود. برای تهیه قروت گرم مقداری پیاز یا سیر سرخ شده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین مخلوط کرده، سپس قروت را به آن اضافه می‌کنند و قبل از آن که به جوش بیاید از روی حرارت برداشته و آماده خوردن است