قدرت زنان نه در فیزیک و جسم، بلکه در روان و جان است و زن می تواند خانه را به صورت بهشت برین درآورد و هم می تواند به صورت جهنمی سوزان تبدیلش سازد. نقش و جایگاه زنان در زندگی مشترک   نقش زنان در تحکیم رابطه همسران غیرقابل انکار است. در گذرگاه های مختلف […]

قدرت زنان نه در فیزیک و جسم، بلکه در روان و جان است و زن می تواند خانه را به صورت بهشت برین درآورد و هم می تواند به صورت جهنمی سوزان تبدیلش سازد.

نقش و جایگاه زنان در زندگی مشترک

 

نقش زنان در تحکیم رابطه همسران غیرقابل انکار است. در گذرگاه های مختلف زندگی بشر، آثار عمیقی از رد پای زنان هم در زندگی های پایدار و هم در زندگی های مترلزل و فرو ریخته شده، به چشم می خورد . این امر خود نشان گر اهمیت مسئولیت خطیر زنان درعرصه ی حفظ ، تداوم و تعادل یک رابطه ایده آل و مستمر در مبحث همسران می باشد.زنان

 

مردها دوبار تربیت می شوند؛ یک بار توسط والدینشان، بطور ی که بتوانند فرزند خوبی برای آنها باشند و بار دوم توسط همسرشان به نحوی که بتوانند شوهر خوبی برای همسرشان باشند، اما اگر در این راستا قدمی برداشته نشود، تحولی صورت نخواهد گرفت.

تفاوت های فردی همواره در طبیعت خلقت انسان از جایگاه ویژه ای برخوردار است و بر همین الزام، پیوسته تعارفات کوچک و بزرگ میان همسران وجود داشته است. زنان قابلیت های بسیاری برای برانگیختن نقاط قوت رفتاری در شوهرشان دارند. تقریباً همه مردان می توانند یک شخصیت مثبت داشته باشند و این ، بستگی به شیوه رفتاری همسرشان دارد. به عبارتی می توان گفت:مردها دوبار تربیت می شوند؛ یک بار توسط والدینشان، بطور ی که بتوانند فرزند خوبی برای آنها باشند و بار دوم توسط همسرشان به نحوی که بتوانند شوهر خوبی برای همسرشان باشند، اما اگر در این راستا قدمی برداشته نشود، تحولی صورت نخواهد گرفت.

 

قدرت زنان در روح و روان آنهاست

قدرت زنان نه در فیزیک و جسم، بلکه در روان و جان است. شاید یک خانم قدرت بدنی کمتری نسبت به یک مرد داشته باشد اما قطعاً قدرت روانی اش بی رقیب است. به قول آیت الله امینی دام ظله:«زن می تواند خانه را به صورت بهشت برین درآورد و هم می تواند به صورت جهنمی سوزان تبدیلش سازد. می تواند شوهرش را به اوج ترقی برساند و هم می تواند به خاک سیاهش بنشاند.»

اگر همسر مقتدر واقعی دارید اقتدار همسرتان را پاس بدارید و در تقویت آن بکوشید. اگر هم مرد مقتدری انتخاب نکرده اید یا اینکه تازه ازدواج کرده اید و از الآن نمی خواهید ضعف شوهرتان را ببینند؛ به ادامه سخن آیت الله امینی توجه کنید:«زن اگر به فن شوهرداری آشنا باشد و وظایفی را که خدا برایش مقرر فرموده انجام دهد می تواند از یک مرد عادی بلکه از یک مرد بی عرضه و بی لیاقت یک شوهر لایق و آبرومند بسازد»

لطفاً امید دهید!

هرچند به مرد توصیه می شود که خستگی بیرون را داخل منزل نیاورد اما نمی توان از آسیب های مشکلات کاری بر روح مرد، غافل شد؛ آسیب هایی که در ابتدا یک خراش کوچکند اما رفته رفته با تکرارشان روح مرد را خسته می کنند و امید او را به زانو در می آورند.

یک خانم شایسته می داند چگونه مربی خوبی برای همسرش باشد تا او را برای مسابقات آینده زندگی آماده کند. او روان شناس ماهری است که می داند چگونه رفتار کند تا اندوه همسرش را بیرون کند. چنین همسر صالحی است که امام صادق علیه السلام او را بهترین سود برای یک مرد شمرده است.

 

لطفاً ارتقا دهید!

«زن اگر به فن شوهرداری آشنا باشد و وظایفی را که خدا برایش مقرر فرموده انجام دهد می تواند از یک مرد عادی بلکه از یک مرد بی عرضه و بی لیاقت یک شوهر لایق و آبرومند بسازد»

 

خانم ها خوب می دانند که یکرنگی و رکود، ملالت آور است. از همین روست که آن ها بیش از آقایان به دنبال تنوع در پوشش و تفریح و خوراک هستند. البته این روحیه اختصاص به خانم ها ندارد، اما نمودش در خانم ها واضح تر است. مردان شاید چندان به تنوع، اهمیت ندهند، اما چنین نیست که از آن تأثیر نپذیرند. حتماً زنان این تأثیرپذیری را با تنوعی که در پوشش و آرایششان ایجاد می کنند در چهره همسرشان دیده اند.

زندگی یکنواخت برای مردان کسالت آور است خصوصاً برای کسانی که کار یکنواخت دارند؛ مثل کارمندان. این امر می تواند اقتدار مرد را دچار آسیب کند. از سوی دیگر، انسان به دنبال کمال است. این میل در فطرت همه انسان ها وجود دارد. همه دوست دارند ترقی کنند و از پله های آن بالا روند.

از این رو کمک به شوهر در خروج از رکود و حرکت دادن او به سمت کمال، نتایج پرباری خواهد داشت؛ نتایجی که سودش تنها به شوهر نمی رسد و نصیب خانم هم خواهد شد. تشویق همسر به ادامه تحصیل، ایجاد فرهنگ مطالعه در خانواده و سوق دادن همسر به کتاب و کتاب خوانی، ورزش حرفه ای و ابراز علاقه به ترفیع درجه و ارتقاء شغلی همسر گزینه های مناسبی است.