به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، پیش از این تعدادی از نمایندگان مجلس در نامه ای به هیات رییسه خواستار تعویق جلسه استیضاح و برگزاری جلسه ای در کمیسیون اجتماعی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شدند. هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در جلسه ظهر دیروز با بررسی این تقاضا باردیگر تصویب کرد که […]

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، پیش از این تعدادی از نمایندگان مجلس در نامه ای به هیات رییسه خواستار تعویق جلسه استیضاح و برگزاری جلسه ای در کمیسیون اجتماعی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شدند.

هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در جلسه ظهر دیروز با بررسی این تقاضا باردیگر تصویب کرد که جلسه استیضاح فردا برگزار شود.

اکبر رنجبرزاده عضو هیات رییسه مجلس گفت: طبق مواد ۱۱۲ و ۲۲۳ آیین نامه داخلی مدت زمان رسیدگی به استیضاح برای هر وزیر پنج ساعت است، برای هر استیضاح، ابتدا موافقان استیضاح دو ساعت فرصت دارند که به تشریح دیدگاه های خود نسبت به استیضاح وزیر بپردازند، محدودیت برای تعداد افراد وجود ندارد.

وی ادامه داد: همچنین طبق آیین نامه داخلی مجلس وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و (رییس جمهوری ) حداقل سه ساعت فرصت دارند از عملکرد این وزارتخانه دفاع کنند، آنان می توانند یک ساعت از وقت خود را حداکثر در اختیار دو نماینده موافق قرار دهد.

وی افزود: هیات رییسه مجلس نامه ای را برای حضور رییس جمهوری در مجلس برای دفاع از وزیر تعاون ارسال کرده است اما هنوز مشخص نشده که رییس جمهوری در این جلسه حضور می یابد یا خیر.

«علی ربیعی» از ابتدای دولت یازدهم سکان دار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود، در سابقه فعالیتی وی می توان به مشاور مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای سیاست‌گذاری مرکز بررسی‌های راهبردی ریاست جمهوری با حکم رییس‌جمهوری، رییس موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی و عضو کمیته‌های فنی پروژه‌های تحقیقاتی در مرکز تحقیقات استراتژیک نیز اشاره کرد.

ربیعی در دوره ای با عنوان دبیرستاد مبارزه با فساد و معاونت پارلمانی و حقوقی وزارت اطلاعات مشغول به کار بوده است. عضویت در شورای مرکزی خانه کارگر از دیگر مسئولیت های وی است.

به گواه آمارهای رسمی، در دوره وزارت ربیعی؛ سهم تعاونی ها در دولت یازدهم به ۶ درصد افزایش یافته است. همچنین دستمزد کارگران نیز که همواره پایین تر از نرخ تورم تعیین می شد در چهار سال گذشته با رشد ۹۵ درصدی رو به رو شد.

از سوی دیگر شاهد تصویب لایحه مساعدت های اجتماعی از جمله طرح تحول سلامت که بر اساس آن۱۱ میلیون نفر از ضعیف ترین اقشار جامعه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند هم بودیم. هر چند در ۴ سال گذشته نرخ بیکاری کاهش پیدا نکرد اما باید توجه داشت که که در این سال ها با نیروهای کار انباشت شده مواجه بودیم و به صورت مدیریت شده وارد بازار کار شدند.